Dodaj do ulubionych

AE Katowice - Dzień adaptacyjny

IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 21.09.04, 14:30
Hej!
Czy wie z Was ktoś czy na dzień adaptacyjny trzeba się ubrać galowo ?? W
sumie ma być najpierw szkolenie BHP I przeciwpożarowe, potem spotkanie z
rektorem. To bym nie miał wątpliwości, że normalnie, ale ma być ślubowanie i
immatrykulacja więc nie pozostaje nic jak tylko ubrać sie odświętnie. Jak
ktoś coś wie niech pisze. A i jeszcze jedno. Przeglądałem ostatnio stronę i
znalazłem na wydziale ekonomii, że do 30.09 muszę wybrać przedmiot
fakultatywny: Gospodarka a środowiko lub geografia ekonomiczna. Które może
być latwiejsze :> Z góry dzięki za odpowiedzi. Papa
Obserwuj wątek
    • Gość: wyraczka Re: AE Katowice - Dzień adaptacyjny IP: *.bielsko.dialog.net.pl 26.09.04, 15:23
      hej!no ja wlasnie tez tam ide, na ta uczelnie i sie zastanawiam nad tym samym,
      nie chce sie wyrozniac na poczatek, a wlasnie nie wiem w czym bym sie wyrozniala ;)
    • Gość: SoQ Re: AE Katowice - Dzień adaptacyjny IP: 213.199.204.* 26.09.04, 18:21
      czesc, ja pojde w graniturze, w koncu to bedzie rozpoczecie roku...
      a gdzie przeczytales o tym ze trzeba jakies przedmioty wybrac? mozesz podac
      link? z gory dzieki i pozdrawiam studentow AE :)
      • Gość: Krzycho Re: AE Katowice - Dzień adaptacyjny IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 26.09.04, 23:38
        Hej!
        No widze, ze w koncu sie ktos pojawil :) Od razu milo i widze, ze nie jestem
        sam :) No w sumie rozpoczecie mamy 29.09 i 1.10 jak nie patrzec wiec w oba te
        dni pojde w garniakach. W jednym dniu slubowanie wiec zdalo by sie a w drugim
        zwykla inauguracja roku szkolnego :)
        Podaje tego linka:
        www.ae.katowice.pl/wersja_polska/organizacja_uczelni/wydzial_ekonomii/zapisy.html
        A na jaki idziecie kierunek ?? Z gory dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam :)
        • Gość: Krzycho Re: AE Katowice - Dzień adaptacyjny IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 26.09.04, 23:39
          Mala poprawka :) Rozpoczecie roku akademickiego a nie szkolnego :)
          • Gość: soq Re: AE Katowice - Dzień adaptacyjny IP: 213.199.204.* 27.09.04, 10:00
            ja jestem na wydziale ekonomii. Prawde mowiac to mam nadzieje ze 1 pazdzernika
            juz nie trzeba bedzie isc, tak mi mowil kupel co zaczal rok temu. No zobaczymy
            co nam powiedza:)Bo tego 29 musze jechac sobie akademik zalatwic, no i pozniej
            najchetniej bym sobie wrocil do domu do Czestochowy;)
            Pozdrawiam
          • Gość: Richelieu* Re: AE Katowice - Dzień adaptacyjny IP: 195.117.90.* 28.09.04, 16:01
            chłopie, ja do teraz mówię rok szkolny, idę do szkoły itd. Były jeszcze bilety
            szkolne, ale niestety wyrosłam z nich, grr, i mam 100%
        • Gość: wyraczka Re: AE Katowice - Dzień adaptacyjny IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.09.04, 18:38
          hej, ja ide na finanse i bankowosc, pozd ;)
    • Gość: AE-Ania Re: AE Katowice - Dzień adaptacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 20:23
      Pozdrawiam wszystkich studentów obecnych jak i byłych od byłej studentki AE
      Katowice.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka