asa22 28.09.04, 09:38 Sprzedam tanio podręczniki do pierwszego roku prawa, obowiązujące na wszystkich wydziałach prawa w warszawie.W większości są nowe i w bardzo dobrym stanie.Tel. 509 354 543. Na sms'y nie odpowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
student_prawa Re: SPRZEDAM PODRĘCZNIKI DO I ROKU PRAWA (WARSZAW 28.09.04, 18:57 Ja też sprzedam takie podrączniki :) .Oto spis i ceny : 1. Historia prawa - Katarzyna Sójka Zielinska 35 zł 2. Powszechna historia pan'stwa i prawa - Micha? Sczaniecki - 35zł. 3.Historia ustroju i prawa polskiego -Bardach 45 zł 4.Logika - Lewandowski, Petzel -30 zł 5.Historia ustroju i prawa Polski Ludowej -Marian Kallas - 30 zł. jest NAPRAWDĘ TANIO gdyż zależy mi na czasie Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy. Odpowiedz Link Zgłoś
student_prawa Re: SPRZEDAM PODRĘCZNIKI DO I ROKU PRAWA (WARSZAW 28.09.04, 18:57 oczywiście wszystkie są nowiutkie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
asa22 do student prawa 28.09.04, 21:04 a ty wez sobie i zaloz swoj watek a nie pod...dalasz sie pod moj,wiesniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
irksome Re: do student prawa 28.09.04, 21:56 asa22 napisała: > a ty wez sobie i zaloz swoj watek a nie pod...dalasz sie pod moj,wiesniaku. Widze, ze kolezanka/kolega nie potrafi sie nawet wykazac elementarnymi zasadmi kultury... A tak btw, to swietnie zrobil, ze nie zalozyl nowego watku zasmiecajac forum kolejnymi ogloszeniami, tylko dopisal sie do innego. Niektorzy mysla, w przeciwienstwie do innych... Odpowiedz Link Zgłoś
student_prawa Re: do student prawa 28.09.04, 23:09 he he he... moje na wierzchu poniżej moje ogłoszenie (wciąz aktualne) : Ja też sprzedam takie podrączniki :) .Oto spis i ceny : 1. Historia prawa - Katarzyna Sójka Zielinska 35 zł 2. Powszechna historia pan'stwa i prawa - Micha? Sczaniecki - 35zł. 3.Historia ustroju i prawa polskiego -Bardach 45 zł 4.Logika - Lewandowski, Petzel -30 zł 5.Historia ustroju i prawa Polski Ludowej -Marian Kallas - 30 zł. jest NAPRAWDĘ TANIO gdyż zależy mi na czasie Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy. Odpowiedz Link Zgłoś