Dodaj do ulubionych

NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH

• Gość: tg METODY MATEMATYCZNE - PROGRAMOWANIE :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:20
      METODY MATEMATYCZNE - PROGRAMOWANIE :)
    • Gość: vilandra Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.gryfnet.szczecin.pl 31.01.05, 11:05
      filozofia przyrody..............:/
      • Gość: dzidzia669 Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.au.poznan.pl 31.01.05, 13:05
        tez to mialam ...masakra, a facet zachowywal sie jakby byl homo..
    • Gość: koral NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.aster.pl 02.02.05, 11:49
      dobra chyba przebieje wszystkich. Podstawy mechaniki stosowanej na
      Administracji. No ale sama wybralam Politechnike to mam, ale mimo wszystko to
      bez sensu:))
    • Gość: hajlander Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.pl / 213.155.191.* 02.02.05, 18:47
      z nazw to mi sie podoba - kulturotwórcze aspekty budownictwa. przedmiot ok,
      tylko ta nazwa...
      a co do samej nauki to chyba bylo to podstawy metod komputerowych - kobita
      uczyla nas hlmt-a nie majac o nim pojecia. na pytanie "jak napisac aby..."
      odpowiadala, ze to trzeba by sie sytac kogos kto wie!!! pieknie nie?
      • Gość: Megi Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:58
        Alergologia z elementami immunologii i Biochemia :/
    • Gość: PW Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: 213.25.40.* 02.02.05, 19:03
      Chodziłem na Filozofie Miłści i Wychowania... na Telekomunikacji na PW... kto przebije?
      Koleś napierał coś o domu i o rodzinie (na szczęście nie swoim); wersja z egzaminem........
    • Gość: zuzka Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.elpos.net 02.02.05, 19:13
      szkola kosmetyczna - musze sie uczyc glupot ktore mi sie nigdy do nieczego w praktyce zawodowej nie przydadza np. <materialoznawstowo budowalne, chemia (np. jak sa umieszczone atomy na powlokach>, biofizyka <np. sily Van der Waalsa> WF :D to juz wogole zapelnienie pustych miejsc, anatomia czlowieka nie wiem czy budowa nerki mi sie przyda do robienia manicure, tak samo z dietetyki zapotrzebowanie na bialko, cukry i tluszcze kto te glupoty wymyslil to ja nie wiem
      btw. czasem zaluje ze poszlam na ta uczelnie :( wiecej teorii jest niz zajec praktycznych
      • Gość: eh Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.05, 23:01
        Teoria Podejmowania Decyzji na WZ UW i wf (3 lata!!!!)
    • Gość: asceta Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.j.syscomp.pl / *.crowley.pl 18.02.05, 19:54
      historia medycyny-po cholerę lekarzowi pogadanki na temat wróżenia z
      moczu,tabliczek z brązu sprzed ilus tyś lat,czy może lepiej bogiń opiekujacych
      sie dana chorobą ,w służbie zdrowia jest żle to mamy sie do nich modlić czy co?
      • Gość: Nulka Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.compower.pl 19.02.05, 17:11
        40 rozbójników - biografie prekursorów zarządzania i nie tylko.... (na szczęście 1 semestr z egzaminem i to na drugim roku)
        u innych HME historia myśli ekonomicznej na (3 semestry 4 i 5 rok 3 egzaminy cząstkowe, biografie i trendy na pamięć)

u nas na zarzadzaniu zasobami ludzkimi filozofia była na 5 roku - na pamięć
        niektórzy przez 5 lat nie mieli takich problemów jak z egzaminem z tego przedmiotu

a z fajnych: mieliśmy o udziale kobiet w życiu kulturalnym, społecznym, gospodarczym i ze dwa filmy o tym jak kobiety jeździły na traktorach i że to szkodzi

aha, był jeszcze przedmiot który wędrował między kierunkami,
        dostawali go nieszczęśliwcy, odwoływali się we wrześniu - październiku ale już etaty były rozpisane więc zajęcia musiały się odbyć, za to w kolejnym roku dostawał go kolejny kierunek; była to chyba ekonomia matematyczna, jak zapytaliśmy prowadzących czy to się nam przyda odpowiedź była : Nigdy przy tak małym wymiarze godzin, w takim wymiarze to tylko dobre ćwiczenie na mózgownice (to był chyba 4 rok)
        • Gość: ae kraków Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.net.autocom.pl 20.02.05, 02:46
          Nasze typy:
          1. historia myśli ekonomicznej (3 części, każde zdanie do wrycia i czerwone
          skarpetki)
          2. ekorozwój (pamiętamy tylko dzwoneczek pani prowadzącej)
          3. wykłady z podstaw informatyki, o przepraszam! z historii informatyki; metody
          niekonwencjonalne ("buzi") - 'towar macany należy do macanta', 'międzymordzie'
          (interfejs) i takie inne perełki :)
    • Gość: Athcos Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 11:47
      Metodologia ze statystyka na psychologi
    • Gość: Bartłomiey Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 15:02
      Jestem studentem ekonomii na UMCS w Lublinie. Dla mnie najdurniejszą rzeczą jest
      socjologia organizacji, dlatego, że rok później mamy przedmiot Podstawy
      zarządzania, który programowo pokrywa się z socjologią w 85%, a jest wykładany o
      wiele ciekawiej.

• diastema Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH 20.02.05, 17:04
      historia filozofii na stomatologi :)
    • Gość: elvis Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 21:07
      Chemia fizyczna 1...tragedia :/
      • Gość: justyna Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 23.02.05, 09:39
        Lingwistyczne Podstawy Przekladu na Lingwistyce Stosowanej w Poznaniu u
        p.prof.Prokop.Przedmiot sam w sobie ciekawy (kolejny semestr z innym wykladowca
        byl ok),ale chaotyczno-idiotyczne podejscie p.prof.nie do strawienia.Zaczynala
        zajecia tekstem:dzis nie bedzie wykladu,ja nie jestem tego typu
        pedagogiem,zrobimy lekcje wychowawcza(!!!)
    • isault wstęp do psychologii 23.02.05, 13:16
      Myślż, że wszyscy studenci psych UW się ze mną zgodzą. Rany, to był wstęp
      wstępu do wstępu!!!
    • Gość: asiorek Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:55
      to czy przedmiot jest durny czy nie zależy w dużej mierze od prowadzącego. a ja
      nie lubię wszystkich które mają w nazwie "ogólny/ogólna" - jak coś jest o
      wszystkim to jest o niczym.
    • Gość: paulina-koscielna Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:01
      Jak dla mnie to logika i wstęp do prawoznawstwa- prawo/ Tragedia, logiki nie da
      sie zdać na trzeźwo. Kolega był troche wciety i zdał a ja na trzeźwo i oblałam.
      Jest to normalne?????????????
      • Gość: dagi_jagi Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:56
        jak dla mnie typem jest metodologia nauk.. brrr i logikac, ażyciowe, aprzydatne
        pzdr
        • Gość: Quille Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.ists.pl / *.ists.pl 27.02.05, 23:35
          bez przesady - logika jest cool tylko trzeba ją skumać ;-)

a co do filozofii na kierunkach na uniwersytetach - nie narzekajcie - jak się
          idzie na uniwerek to się trzeba liczyć z tym, ze wykształcenie będzie nie tylko
          z danej dziedziny, ale także wg pewnych standardów, do których zalicza się
          m.in. filozofia i np. ekonomia, która jest na studiach typowo humanistycznych
          (czasem nawet na filologiach), a której się juz boję
    • ginger04 Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH 28.02.05, 13:09
      Einfuerung in Empirische Sozialforschung, wlasyzcza bez praktyk!
    • Gość: ... Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.it-net.pl 06.03.05, 00:39
      techniki negocjacji na informatyce bleeeee
      • pewien_student Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH 06.03.05, 00:47
        BML (business labolatory management) - siadzaja przed kompami z programem z roku
        1996, kaza podejmowac decyzje w formie kilku rubryk do wpisania odpowiednich
        liczb, a calosc programu ma sie tak do rzeczywistosci, ze juz zwykla gra
        komputerowa pokroju Capitalism jest bardziej skomplikowana... o mozliwosciach
        nie wspominajac. ale co tydzien musze marnowac 4h (dwie na teorie i dwie na
        wstukiwanie liczb.... i jedno i drugie mozna skoncyzc w 15, gora 30 min). szlag
        trafia tak studentow jak i prowadzacych
        • Gość: ekhem... poprawka Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: 213.241.67.* 06.03.05, 11:15
          business management labolatory mialo byc oczywiscie :)
          • an_aneczka Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH 06.03.05, 11:20
            podstawy samokształcenia.... po co to komu?
    • Gość: moorva Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 14:14
      środki techniczne w działalnośći K - O (95 r.) - nauka obsługi magnetofonu szpulowego, adapteru itp. z wkuwaniem instrukcji obsługi - nie żartuję, trzeba było znać to na pamięć
      • Gość: jokoooo Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.pronet.lublin.pl 02.07.05, 15:56
        Biblia-teoria i rola w kulturze. Na 1 roku Zarządzania i marketingu:)a na 2
        roku mam katolicką naukę społeczną-podobno porażka;/
        • pewien_student czyzby KUL ? /nt 02.07.05, 18:08

• Gość: jokoo Re: czyzby KUL ? /nt IP: *.pronet.lublin.pl 03.07.05, 00:08
            skąd wiedziałeś??;p :D ale tak poza tym na KUlu mi sie bardzo podoba:)
    • Gość: Ja Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.crowley.pl 03.07.05, 12:15
      FIZJOLOGIA egzamin praktyczny masakra
    • Gość: CHEMIA Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 12:34
      chemia, po prostu CHEMIA
    • maturzysssta Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH 03.07.05, 14:01
      Na prawie prawo rzymskie.
      • idga Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH 03.07.05, 16:17
        no co Ty, ja rzym baaaaardzo miło wspominam :)))
        • rodzynia Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH 11.09.05, 18:33
          up :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka