GoĹÄ: Kasia IP: *.tkchopin.pl 15.08.03, 21:25 czy wszystkie są płatne? Szczególnie zależy mi na wizażu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Kasia Re: szkoły policealne IP: *.tkchopin.pl 26.08.03, 00:01 Naprawdę nikt nie wie? :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: t. Re: szkoły policealne IP: *.netblok.pl 26.08.03, 22:00 Szkoły policealne nie są płatne (w moim mieście), wiem bo mam koleżankę która sie tam "dostała" i nic płacić nie musiała. Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: caryca Re: szkoły policealne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 22:13 szkoły niepubliczne są płatne natomiast publiczne nie są. A jeśli chodzi ci o szkołę wizażu to zerknij do informatora dla kandydatów na studia PERSPEKTYW (nie wiem jak inne) tam masz szkoły policealne na ostatnich stronach bodajże. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: szkoły policealne IP: *.tkchopin.pl 27.08.03, 20:51 Thx za info, ale widziałam reklamy publicznych, które były płatne... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pan_Sobota Re: szkoły policealne IP: *.nd.e-wro.net.pl 28.08.03, 15:06 może zaoczne? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: porządny glina Re: szkoły policealne IP: 80.51.244.* 29.08.03, 15:12 Gość portalu: Kasia napisał(a): > czy wszystkie są płatne? Szczególnie zależy mi na wizażu... A co to wizaż? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Richelieu* Re: szkoły policealne IP: *.localdomain / 192.168.0.* 29.08.03, 17:47 Gość portalu: porządny glina napisał(a): > Gość portalu: Kasia napisał(a): > > > czy wszystkie są płatne? Szczególnie zależy mi na wizażu... > A co to wizaż? umiejętność profesjonalnego pacykowania się Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: porządny glina Re: szkoły policealne IP: 80.51.244.* 29.08.03, 20:00 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > Gość portalu: porządny glina napisał(a): > > > Gość portalu: Kasia napisał(a): > > > > > czy wszystkie są płatne? Szczególnie zależy mi na wizażu... > > A co to wizaż? > > > umiejętność profesjonalnego pacykowania się Sorry, że nie kumam twojego slangu, ale co to "pacykowanie się"? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia876 Re: szkoły policealne 22.09.20, 14:54 Cosinus jest bezpłatny :) Szkoła nie ma wpisowego, czesne to koszt: 0zł. Wystawiają legitymacje i wszystkie niezbędne zaświadczenia. System nauki jest zaoczny, więc można pogodzić z pracą :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof2o Re: szkoły policealne 25.09.20, 16:28 sylwia876 napisał(a): > Cosinus jest bezpłatny :) Szkoła nie ma wpisowego, czesne to koszt: 0zł. Wystaw > iają legitymacje i wszystkie niezbędne zaświadczenia. System nauki jest zaoczny > , więc można pogodzić z pracą :) Ja dlatego wybrałem tę szkołę, zajęcia darmowe, na tygodniu pracuję. Super pracownicy, zwłaszcza sekretariatu, tam mozna załatwić wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaka Re: szkoły policealne 21.12.20, 11:16 Hej, nie wszystkie szkoły są płatne, chodziłam do cocinusa, u nich wszystko jest za darmo, zarówno wpisowe jak i cała nauka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ag.miszczynska Re: szkoły policealne 11.01.21, 23:07 Cosinus zupełnie bezpłatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.ptak88 Re: szkoły policealne 26.01.21, 11:38 Nie. Cosinus jest bezpłatny. Skończyłam kosmetykę i jestem bardzo zadowolona, pracuję nawet w zawodzie. Jeśli chodzi o wizaż, to mieliśmy z tego kurs ni otrzymałam certyfikat. Wiele się nauczyłam w Cosinusie w Toruniu i szczerze wszystkim polecam tę szkołę. Mieliśmy dużo zajęć praktycznych, zajęcia odbywały się terminowo. Szkoła jest bezpłatna. Same plusy:) Odpowiedz Link Zgłoś
joanisia Re: szkoły policealne 23.05.21, 18:00 cosinus jest na pewno bezpłatny, mam dwa kierunki w tej szkole :D Odpowiedz Link Zgłoś
avaczeska Re: szkoły policealne 04.08.21, 09:44 polecam kosmetykę w cosinusie, można zrobić za darmo i jest dużo praktyki Odpowiedz Link Zgłoś
sylwkaja Re: szkoły policealne 20.12.21, 14:43 technika usług kosmetycznych też jako kierunek polecam, można za darmo mieć masę praktyki więc warto się zainteresować Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.kowalska123 Re: szkoły policealne 09.02.22, 09:18 Nie wszystkie. Szkoła Cosinus jest bezpłatna, nie ma tam żadnych opłat, nawet jakby z jakichs przyczyn trzeba było zrezygnować. Sama kończyłam tam 3 kierunki więc potwierdzone info :D Odpowiedz Link Zgłoś
kacpr_0909 Re: szkoły policealne 19.04.22, 10:41 Cosinus na pewno jest bezpłatny :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia12301230 Re: szkoły policealne 29.06.22, 11:08 szkoły policealne takie jak Cosinus są całkowicie bezpłatne, sama kończę aktualnie technika usług kostycznych w cosinusie i ma w nauce taki przedmiot jak wizaż Odpowiedz Link Zgłoś
kasia12301230 Re: szkoły policealne 12.01.23, 12:16 Cosinus jest darmową szkoła w której zrobisz technika usług kosmetycznych w w który jest przedmiot z wizażu jak i wiele więcej ciekawych przedmiotów, sama aktualnie jestem w połowie nauki w cosinusie w Elblągu na kosmetyce i polecam gorąco :D Odpowiedz Link Zgłoś
karokowal76 Re: szkoły policealne 31.01.23, 17:03 Polecam cosinusa, calkiem darmowa szkola i super nauczyciele :) Odpowiedz Link Zgłoś