Gość: fruzia IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 18.11.04, 20:13 Którą kartę uważacie za lepszą (kwestie zniżek , ubezpieczenia itd.). Którą jest mieć korzystnej w Niemczech? Z góry dziękuję za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiewiorka Re: Euro26 czy Isic??? IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 19.11.04, 11:10 nie wiem jak w niemczech, ale w czechach na pewno ISIC. Ogólnie ISIC ma chyba szerszy zasięg i więcej zniżek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Traveller Man Re: Euro26 czy Isic??? IP: *.noname.net.icm.edu.pl 19.11.04, 18:28 ISIC, jeśli chodzi o zniżki. w wielu krajach jak widzą EURO to sie pytają co to w ogole jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Euro26 czy Isic??? IP: *.chello.pl 19.11.04, 19:33 jesli chodzi o znizki w Polsce to Euro mi sie juz dawno zwrocilo.... chocby dzieki 15% na ksiazki w ksiegarni jezykwoej Akademia (vis-a-vis UW), 10% w Reserved, 10% w PizzaHut, 5% w Empiku, itd itd itd ale jesli chodzi o "uznawalnosc na swiecie" to raczej isic pzdr rafal Odpowiedz Link Zgłoś
ts2 Re: Euro26 czy Isic??? 19.11.04, 23:07 ja korzystam z karty ISIC i jestem zadwolony.Zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami że karta ta jest popularniejsza za granicą niż EURO 26.But the choice is Yours.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agson Re: Euro26 czy Isic??? IP: *.w3cache.pl / *.pl 20.11.04, 22:02 mam to i to (przy czym isic jest moja legitymacja azs) i to jest chyba tak, ze w polsce lepsza jest euro26, natomiast na swiecie raczej isic. poza tym wydaje mi sie, ze euro w niemczech jest bardzo malo popularna, ale nie jestem pewna. jesli chodzi o ubezpieczenie, to akurat euro26 daje lepsze warunki, bo np suma na ktora jestes ubezpieczona jest wyzsza (do 20.000, a w isic chyba ok 10000, albo i mniej). ale to pewnie ci juz ktos z almaturu odpowie, bo z tego co pamietam kiedys sie tu odzywali i sie reklamowali. Odpowiedz Link Zgłoś