Dodaj do ulubionych

Filologia rosyjska ;)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 19:20
Czy ktos jest zainteresowany tym kierunkiem studiow? Jak tak to na jakiej
uczelni? Pozdrawiam ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Richelieu* Re: Filologia rosyjska ;) IP: 195.117.90.* 22.11.04, 20:01
      tylko zainteresowany? ;) ja jestem zainteresowana, bo trzeba się znać kto w
      przyszłości będzie mi podbierał pracę, hihi. Z tego forum jedna osoba jest na
      2. roku UJ fil. ros.
      • Gość: Lucia Re: Filologia rosyjska ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:17
        hehe a moze nie bedziemy sobie pracy podbierac a stworzymy firme we dwojke :P a
        chcesz isc na UJ?
        • Gość: Richelieu* Re: Filologia rosyjska ;) IP: 195.117.90.* 22.11.04, 20:33
          hm, wiesz, mam dopiero 26 lat, kto wie co mi się zachce za 10;) Na UJ mam
          Ale odczuwam brak wykształcena filoloficznego tym bardziej, że nie mam kasy na
          egzamin w Moskwie. A egzaminy te są, o ile zdający je mówią prawdę, śmiesznie
          proste dla filologów, jeżeli chodzi o język biznesu. Widzę też straszne
          niebezpiezeństwo w postaci absolwentów filologii prywatnych, gdzie nie tylko
          można iść bez znajomości ruskiego (co jeszcze można przyjąć, na UJ też nie była
          potrzebna), ale i w ciągu studiów nie nabierają biegłości. Wstyd normalnie.
          • Gość: Richelieu* Re: Filologia rosyjska ;) IP: 195.117.90.* 22.11.04, 20:36
            up, miało być, że na UJ mam 2 h jazdy, więc codzienne dojeżdżanie wykluczone, a
            zaocznych filologii na szczęście nie ma
          • Gość: devil Re: Filologia rosyjska ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:14
            Egzamin można zdać w ambasadzie rosyjskiej dwa razy w roku. Są droższe niż w
            Moskwie, ale odpada forsa za przejazd.
            • Gość: Richelieu* Re: Filologia rosyjska ;) IP: 195.117.90.* 22.11.04, 21:27
              wlasnie, wolalabym pozwiedzac wreszcie moskwe ;)
              • veritas1 wyjedz do Moskwy 22.11.04, 22:17
                I nie wracaj.
                • rr.richelieu Re: wyjedz do Moskwy 22.11.04, 22:28
                  myślisz, że w Moskwie neta nie ma? nic z tego kochasiu, Moskwa to nie sybir
                  • veritas1 skad wiesz skoro nie masz kasy na wyjazd? 22.11.04, 22:42
                    BTW polecam przeprowadzke do Losersville
                    • Gość: Richelieu* Re: skad wiesz skoro nie masz kasy na wyjazd? IP: 195.117.90.* 22.11.04, 22:55
                      mam kasę, ale skąpię. Wyobraź sobie, że jestem skąpiradło nad skąpiradła, całą
                      kasę przeznaczam na net aby tylko nie przespać żadnego Twojego wpisu, kochasiu

a do losersville przeprowadzę się wtedy, kiedy francuskie fundamenty nie
                      wytrzymają naporu angielskich prawdziwych straceńców

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka