Gość: Agata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:47 Czy zna ktoś algorytm naliczania średniej na Politechnice Częstochowskie? Mam średnią 4.65 i 116 zł. stypendium. Osoby które mają słabsze oceny ode mnie mają obliczoną wyższą średnią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tawananna* Re: STYPENDIA NAUKOWE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.04, 16:26 A nie oblicza się u Ciebie, jak to na politechnikach, średniej ważonej? Najlepiej pytaj się na uczelni, w dziekanacie lub sekretariacie - powinni Ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
rachp Re: STYPENDIA NAUKOWE 30.12.04, 09:09 Gość portalu: Agata napisał(a): > Czy zna ktoś algorytm naliczania średniej na Politechnice Częstochowskie? > Mam średnią 4.65 i 116 zł. stypendium. Osoby które mają słabsze oceny ode > mnie mają obliczoną wyższą średnią. Prawdopodobnie chodzi o to, że progi ocen ustalane są na każdym z kierunków odrębnie i dla każdego stawki ustalane są odrębnie, z zachowaniem obligatoryjności stosowanych na Uczelni kwot minimalnych i maksymalnych. Proponuję zajrzeć do uczelnianego Regulaminu pomocy materialnej - tam będzie odpowiedź i wyjaśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś