aga-1984 13.01.05, 12:26 Czy może ktoś z Was studiuje w trybie eksternistycznym? Jeśli tak to na jakim kierunku? Czy jest ciężko? Podzielcie się doświadczeniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WAW Re: studia eksternistyczne IP: 217.8.186.* 13.01.05, 12:29 a gdzie chcesz studiowac lub gdzie studiujesz? Na WSSE są bardzo ciekawe studia eksternistyczne (www.wsseuczelnia.edu.pl) lub w WSZ-POU (Wyzsza Szkola Zarzadzania - Polski Uniwersytet Otwarty), lub w WSZP (E-WSZP) www.wszp.edu.pl lub ww.wszp.home.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aga-1984 Re: studia eksternistyczne 14.01.05, 17:31 Myślałam o studiowaniu eksternistycznie prawa, jako dodatkowego kierunku... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_777 Re: studia eksternistyczne 15.01.05, 19:10 Prawa nie postudiujesz eksternistycznie chyba w żadnej polskiej uczelni. Przeczytaj artykuł o prawie na stronie edu.info.pl/strona.php?305 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: studia eksternistyczne IP: 195.117.90.* 15.01.05, 19:17 wiesz co michał Waw 217.8 to zwykły spamer, który notorycznymi postami o kilku warszawskich szkołach wchodzi w wiele wątków. Ty zaczynasz podobną politykę tym bardziej, że reklamujesz własne wydawnictwo. Raz, dwa, można, ale do każdego wątku odpowiedź o tym, aby przeczytać to na stronie własnego wydawnictwa. Odsyłasz cały czas do jednego źródła. Gdyby to było źródło typu www.sejm.gov.pl hehe Odpowiedz Link Zgłoś
michal_777 Re: studia eksternistyczne 15.01.05, 19:33 Witam Cię serdecznie Richelieu. Owszem, zdarza się, że odsyłam do edu.info.pl, ale nie do jednego źródła, a do różnych artykułów. Dziewczyna zapytała się o studiowanie prawa, więc podałem link do zbioru tekstów na ten temat. Teksty dostępne są całkowicie bezpłatnie i nie są umieszczone na stronie wydawnictwa. Nie odsyłałem nikogo do strony Wydawnictwa. Nie umieszczam odsyłaczy gdzie popadnie i bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: studia eksternistyczne IP: 195.117.90.* 15.01.05, 19:44 na www.gazeta.pl też są udostępnione całkowicie bezpłatnie ;) a Wasza strona jest mocno niekompletna. W sumie praktyka jaką tu stosujesz sprawia, że te luki nie są tak bardzo widoczne, bo co pytanie, to odpowiedź właśnie z tej strony. Ale że tam pełno braków jest.. co zamierzacie z tym zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_777 Re: studia eksternistyczne 15.01.05, 19:47 ...pracujemy nad tym. Tę stronę uruchomoliśmy w sierpniu, przeszliśmy etap testów itd., i teraz będziemy ją rozwijać. Chciałbym mieć dobrą opinię, dlatego przyjmę wszelką twoją krytykę z należną pokorą :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_777 Re: studia eksternistyczne 15.01.05, 19:49 PS. Zupełnie serio przyjmę Twoje uwagi z pokorą - uśmiech oznaczał jedynie pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: studia eksternistyczne IP: 195.117.90.* 15.01.05, 20:12 ja Ci uwagi, a Ty wierszówkę fajnie co? ;) ps. uśmiech uznacza jedynie pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
michal_777 Re: studia eksternistyczne 15.01.05, 20:15 kto wie, może kiedyś...? :) ps. oczywiście wiem, ale ponieważ się nie znamy, nie byłem pewien jak to odczytasz, bo czasami uśmiech oznacza złośliwe pozdrowienia (ale nie u mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: studia eksternistyczne IP: 195.117.90.* 15.01.05, 20:21 "kto wie, może kiedyś..." to brzmi jak cytat kończący 4726 tom serii "różowe serduszko" pod tytułem "Andżelika w poszukiwaniu straconej podwiązki" ps. co do "złośliwych pozdrowień" trza docenić, bo to nic innego jak leksykalna wersja sosu słodko-kwaśnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: studia eksternistyczne IP: 195.117.90.* 15.01.05, 20:34 rzucasz tymi nawiasami, a one prawie jak bumerangi, jeszcze w łeb dostanę, a co lepsze Ty też a postępu w temacie nie ma ps. ;E ps2. to ja, po wybiciu jedynek Odpowiedz Link Zgłoś
aga-1984 POWRÓT DO WĄTKU: studia eksternistyczne 15.01.05, 22:18 Właśnie, postępu w temacie nie ma, a z Twojej strony nic się nie dowiedziałam. Prawo eksternistycznie można studiować m.in. na Uniwersytecie Białostockim, UAMie w Poznaniu i na Uniwersytecie Szczecińskim (tutaj nawet za darmo w ramach indywidualnego toku). Nadal jednak poszukuję odpowiedzi: czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Wyzsza Szkola Zarzadzania i Prawa IP: 217.8.186.* 04.02.05, 08:56 WSZIP ma studia eksternistyczne www.wszim.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Wyzsza Szkola Zarzadzania i Prawa IP: *.devs.futuro.pl 04.03.05, 22:15 Przecież ta szkoła padnie lada dzień. Wykładowcy uciekają, numer konta jest ciągle zmieniany (wiadomo komornicy), tam już nic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
luka.s1 Re: studia eksternistyczne 03.02.05, 16:55 Czy ktoś studiuje eksternistycznie (przez internet) Ekonomię w Akademii Polonijnej w Częstochowie? Odpowiedz Link Zgłoś