Dodaj do ulubionych

gdzie łatwo zrobic studia i się nie zmęczyć?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 15:49
Witam, mam 19 lat w tym roku robię maturę. Starzy każą kończyć studia, że
niby papiery sa ważne. Obiecali samochód jak się dostanę. Mogę wybrać sobie
co chcę. A ja mam gdzies studia, ale zrobie je bo starzy odetną kranik z
forsą. Ale jak tu się nie zmęczyć i je zrobić? Pomóżcie?! Forsa nie gra roli,
ukochani restauratorzy w postaci mamy i taty zapłacą. Na uczelniach się nie
znają. Gdzie jest jakaś szkoła wyższa - licencjat albo magisterka
obowiązkowe - gdzie będę lekką nóżką iść przez życie? No wiecie, gdzie
profesorowie za kase zaliczają (słyszałam , że tak jest), gdzie ktoś pisze
prace. Kicia

Obserwuj wątek
    • Gość: waw Re: gdzie łatwo zrobic studia i się nie zmęczyć? IP: 217.8.186.* 17.01.05, 15:53
      nie ma takiej Uczelni. Masz w ogóle jakies zainteresowania!
    • klymenystra Re: gdzie łatwo zrobic studia i się nie zmęczyć? 17.01.05, 18:29
      prowokoacja j`espere?
      • Gość: azi Re: gdzie łatwo zrobic studia i się nie zmęczyć? IP: 195.187.51.* 17.01.05, 19:11
        jak to nie ma?
        sa i to jakie!
        ponoc "najlepsze" to: wsse i wszip
        placisz i masz:]
        haha
        • Gość: a najpierw sie zapoznaj z uczelnią a potem pisz gł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 12:59
          potem pisz głupoty slonko i nie radź nikomu czegoś czego nie znasz
      • Gość: Tawananna* Re: gdzie łatwo zrobic studia i się nie zmęczyć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 19:42
        Heh, oby to była prowokacja...

Obawiam się jednak, że aż zanadto trafna...
    • tak_zwany Sprawdź to: 17.01.05, 19:32
      www.wsseuczelnia.edu.pl

najlepsza jest WSSE, tania i wykładów mozna wysłuchac nawet w domu -
      EDUSAT. Pierwszy Polski Uniwersytet Otwarty Kształcenia na Odległość. Maja tez
      kierunek Pedagogika. W WSSE mozesz chodzic w weekendy tak samo jak na innych
      uczelniach, tzn.są wyklady, a sesja normalnie na zakonczenie semestru. Jak ja
      zdawalem na WSSE (www.wsseuczelnia.edu.pl) to nie musiałem sie uczyc.
      Bez egzaminów na PIERWSZY POLSKI UNIWERSYTET OTWARTEGO KSZTAŁCENIA NA ODLEGŁOŚĆ
      W WARSZAWIE. U NAS W WSSE MOZNA KORZYSTAC Z DYKTAFONU. NASZA UCZELNIA NIC NIE
      ZATAJA. WYKLADY SA NAWET TRANSMITOWANE W TV EDUDAT.

Tylko co mozna robic po pedagogice specjalizacja:public relations??? Studia na
      WSSE w Warszawie
    • Gość: studentxx Re: gdzie łatwo zrobic studia i się nie zmęczyć? IP: 217.113.224.* 17.01.05, 19:40
      Jeśli napisałeś prawdę to jesteś żałosny, szkoda mi twoich rodziców. Wydaje mi
      sie jednak ,że to jakaś poroniona prowokacja, żeby znaleźć chętnych do
      pojeżdzenia sobie po niepaństwowych uczelniach. Wiem że można tam znaleźć wiele
      osób niegrzeszących inteligencją , ale są też i tacy którzy chcą się uczyć i
      wcale nie jest tam bezstresowo.Osób uprzedzonych i tak nie przekonam, bo wiedza
      swoje i mają do tego prawo.Prosze tylko żeby nie wrzucać wszystkich studentów
      niepaństwowych uczelni do jednego worka, bo nie każdy z nich ma nadzianych
      rodziców, którzy chętnie wyrzucą w błoto 5tys.zł + opłaty za warunki:)
    • Gość: entomb Re: gdzie łatwo zrobic studia i się nie zmęczyć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 23:59
      to odpusc sobie wszystkie kierunki techniczne, tam nawet bedziesz mial co
      robic...ale rzeczywiscie dosc kontrowersyjny post...prowokacja?
      • Gość: waw Re: gdzie łatwo zrobic studia i się nie zmęczyć? IP: 217.8.186.* 18.01.05, 13:24
        nigdzie nie ma tak łatwo
        jesli myslicie, ze na niepaństwowych Uczelniach jest łatwo zaliczac to sie
        mylicie
    • michal_777 Re: gdzie łatwo zrobic studia i się nie zmęczyć? 18.01.05, 17:02
      Przesadna stylizacja treści tego postu powoduje u mnie mieszane uczucia z
      przewagą niedowierzania :)
      • Gość: azi Re: gdzie łatwo zrobic studia i się nie zmęczyć? IP: 195.187.51.* 18.01.05, 19:18
        waw: jest latwo, tylko ty jestes zbyt ograniczony, ze nawet takie rzeczy sprawiaja ci problem:D
    • Gość: J. Re: gdzie łatwo zrobic studia i się nie zmęczyć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 01:58
      1. opcja - to oczywiście tania prowokacja...to widzi każdy
      2. opcja - jeśli naprawdę masz taki problem, to współczuję Ci braku pomysłu na
      życie...
      3. opcja - widocznie masz 19 lat w dowodzie..a w główce rozumek 14-latki...wybacz

p.s. a szkoły o jakie pytasz produkują debili, którzy to debile zamiast zgodnie
      ze swoimi umiejętnościami sprzątać, kopać rowy, ewentualnie na kasie
      sprzedawać-pełnią naczelne stanowiska, partacząc wszystko co się da spieprzyć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka