gabi11 09.02.05, 15:17 Czy jest ktoś z UŚ. ? A konkretnie z osób które zaczynały w 1998 ( pierwszy rok MISHu w Katowicach) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi11 Re: MISH Katowice 09.02.05, 15:25 Hej. To może ja się przedstawię bo jestem tu nowa. Odkryłam to forum całkiem przypadkiem przed chwilą :) Kończyłam MISH w Katowicach. Był to wtedy zupełnie nowy "kierunek" w tym mieście. Nasz rocznik był trochę doświadczalny:) Skończyłam studia juz jakiś czas temu ale ciągle wspominam je mile. Ciekawa jestem bardzo czy zanjdzie się ktoś z moich dawnych znajomych :) Dodam jeszce że mam studiowałam psychologie i socjologię. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
calac Re: MISH Katowice 22.03.05, 12:47 Mocno mi się wydaje, że MISH w Katowicach ruszał w 1997 roku, ja zacząłem w roku 1999 i byłem trzecim rokiem MISHu pzdr calac Odpowiedz Link Zgłoś
gabi11 Re: MISH Katowice 23.03.05, 20:31 Możliwe. Pisząc nie sprawdzałam na dyplomie :) W każdym razie to był pierwszy roczxnik Mishun w Katowicach :) Odpowiedz Link Zgłoś