Dodaj do ulubionych

WSKFIT w Pruszkowie

IP: *.chello.pl 11.02.05, 19:21
Czy ktoś studiuje na WSKFIT w Pruszkowie?
Prosze o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: zygfryd Re: WSKFIT w Pruszkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 21:37
      Gość portalu: axa napisał(a):

> Czy ktoś studiuje na WSKFIT w Pruszkowie?
      wyższa szkoła kultury fizycznej i turystyki w pruszkowie ?
      to ja studiuję.

ogólnie polecam, na pierwszym roku mieliśmy takie zajęcia:
      - technika i praktyka uderzania bejzbolem
      - zajęcia sprawnościowe (ucieczka przed radiowozem, walenie z bańki, kopanie po
      nerach, ciągnięcie za samochodem itp.)
      - wstęp do teorii wymuszeń
      - historia gangów (ale tylko do lat dwudziestych, bo al capone i później to już
      w ramach współczesnych teorii przestępczości zorganizowanej, na drugim roku)
      - ćwiczenia z rozbojów
      - filozofia dilerki
      - wstęp do bombiarstwa

no i konwersatorium z grypsery.

na plus należy zaliczyć to, że wśród wykładowców są same sławy jak, kiełbasa,
      wieprzowina, parówa i mandolina. szkoda tylko, że baranina siedzi... tfu, jest
      na urlopie naukowym.

podoba mi się też, że od trzeciego roku jest przewidzianych dużo praktyk.
      • Gość: jaaaa Re: WSKFIT w Pruszkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 00:48
        moja znajoma tam studiuje..podobno sympatycznie, dobry poziom, ciekawe praktyki,
        to chyba jakaś filia AWF-u
        • Gość: nilhi Re: WSKFIT w Pruszkowie IP: *.chello.pl 15.02.05, 21:47
          Ja tam studiuję. Ale nie łudź sie, że to filia AWF-u. Z AWF-em to oni maja
          wspólnych tylko niektórych profesorów. Ogólnie nie jest źle, ale na początku
          miałam kilka zastrzeżeń. Teraz już bardziej mi się podoba. A jak chcesz cos
          więcej wiedzieć to napisz na gg 3858468
    • greczynka56 Re: WSKFIT w Pruszkowie 20.08.13, 14:18
      Jestem świeżo po wakacjach i trochę mi się nie udało z uczelniami państwowymi. Mam nadzieje że uda mi się odświeżyć temat, bo jestem zainteresowana wychowaniem fizycznym na wskfit i chciałabym wiedzieć czy warto czesno jest nawet spoko, tym bardziej jest to zachęcające. A w sumie jak na razie żadna konkretna opinia tu nie padła. Ktoś cosik?
      • Gość: Giant Re: WSKFIT w Pruszkowie IP: *.centertel.pl 21.08.13, 08:01
        Wprawdzie skończyłem tam kurs instruktorski kolarstwa, więc to nie to samo co studiowanie, ale jak najbardziej wystawiam pozytyw. Przygotowali tak, że egzamin poszedł gładko i od 2 lat już nauczam z pięknym certyfikatem różnej maści entuzjastów kolarstwa.
        • greczynka56 Re: WSKFIT w Pruszkowie 22.08.13, 07:56
          Dzięki wielkie! Papiery na pewno złożę, bo jeszcze od kilku znajomych opinie pozbierałam okazało się, że jednak ktoś tam coś tam :) Mam nadzieję, że fizycznie wyrobię i mnie nie zamęczą sportami:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka