Dodaj do ulubionych

Czarna lista studiow wpisujcie

• Gość: idisse Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.05, 14:13
      Niderlandystyka na UWr.
      Uczą często ludzie, których od paru lat ...nie ma prawie na zajęciach, albo nie
      wiadomo skąd spadli. Zamiast literatury opisywanie obrazów, kooooooszmar,
      bleeee. Tylko na niektórych zajęciach można się nauczyć czegoś konkretnego, czy
      rozszerzyć zasób słownictwa.
    • Gość: Zainteresowany Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: 213.17.181.* 09.04.05, 14:12
      A co sądzicie o Akademii Podlaskiej, a konkretnie o jej Wydziale zarządzania?
      jak bowiem może wojskowy prokurator stanu wojennego, może nauczać prawa.
      Niestety tak w Siedlcach jest i nikt nie chce zmienić istniejącego stanu rzeczy.

• Gość: student Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 09.04.05, 19:05
        Ja jestem na Wydziale Nauk Ścisłych a konkretnie na Informatyce, powiem wam
        szczerze, ch.. nie kierunek, trzeba samemu napie..c wszystko, na ćw. tylko
        proste książkowe przykładziki, które kazdy może sam rozwiązać a pożniej martw
        się sam, niektórzy uczą tego o czym ch.. wiedzą, i tak to jest, jeśli chcesz
        być chory psychicznie zacznij studiować informatykę na Akademii Podlaskiej,
        wszystko będziesz musiał sam robić, nikt Ci nie pomoże, a później pójdziesz do
        roboty i Ci dadzą 1000 zł kur.. bo chu.owa uczelnia, 1000 zł to idź na budowę
        jako pomocnik murarza tam tyle wyciągają. Dyrektor naszego instytutu bębni że
        poziom będziemy zwiększać, ciekawe kur.a czego, powinni zwiększyć poziom ale
        oleju w swoich zakutych bezmyślnych łbach
        • Gość: stoodent Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 09.04.05, 19:11
          Ja uważam podobnie, iż po informie na ap dobrej roboty nie będzie. Można się
          jedynie nauczyć trochę baz danych i sztucznej inteligencji. Muszą koniecznie
          zmienić program nauczania, bo jest przestarzały. Zamiast remontować budynki
          trzeba remont kadry zrobić i ruskich wywalić. Można być dobrym tylko trzeba w
          domu całymi dniami siedzieć nad ksiązkami i przy kompie - jednak nie ma co
          liczyć na pomoc naszej kadry....
    • Gość: ola Re: ILS oczywiście IP: 193.0.117.* 23.04.05, 20:18
      dla niewtajemniczonych - wiodące motto studentów lingwistyki stosowanej na UW
      brzmi:ILS KILLS & GIVES ILL SKILLS
      • monika.ru Re: ILS oczywiście 02.06.05, 18:39
        !zgadzam sie w pelni!!!wlasnie zaczynalam sie dziwic dlaczego nikt nie wspomina
        o morderczym ilsie...ja jestem na ros-ang i musze przyznac, ze jestem
        wykonczona zarowno nerwowo jak i fizycznie(nieprzespane noce, hektolitry kawy,
        wrzody zoladka itd. itp.)a Ty Olu, jakie jezyki meczysz?jak sesja?ja zmieniam
        kierunek...;)
      • Gość: drdr Re: ILS oczywiście IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.08.05, 17:06
        ej no bez jaj ja sie modle by sie tam dostac:/naprawde jest az tak zle mozecie
        rozwinac swoja wypowiedz?
    • Gość: :) Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 22:19
      ...patrze szukam a tu nic o politechnice gdanskiej...niesamowite...:)
      ech...chyba ze cos mnie ominelo...pzdr
      • Gość: PG zaoczne Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.eti.pg.gda.pl 24.04.05, 10:03
        3200zł miesiecznie i nikt nic niewie ale zato sa zjazdy raz w tygodniu
        • Gość: student Re: Czarna lista studiow wpisujcie - PG zaoczne??? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.04.05, 11:06
          Ja chciałbym iść na zaoczne mgr. uzup. na PG - informatyka - czy warto ?? Bo plan nauczania jest całkiem niezły...
    • yayoi japonistyka UJ 24.04.05, 10:28
      Przestrzegam wszystkich, ktorzy sie tam wybieraja. Wszystko ladnie wyglada
      tylko na papierze, a w rzeczywistosci kadry brak. Profesorowie, ktorzy moze i
      maja dobre checi, ale czesc roku akademickiego spedzaja w Japonii, albo
      przyjezdzaja do Krakowa tylko raz na dwa tygodnie, w dodatku sa tak zmeczeni,
      ze nawet nie czytaja oddawanych im prac. W dodatku jeden profesor (kraza
      plotki) ma zrezygnowac ze wzgledu na wiek, jeden doktor (kolejne plotki)
      najpierw jedzie do Japonii a potem na pol roku do Londynu, jest tez i pani,
      ktora po prostu pobiera pensje, ale zajec nie prowadzi. Dlugo by mozna
      wymieniac, kto nie doswiadczyl, ten nie uwierzy. Nawetja sama jeszcze w zeszlym
      roku bylam sklonna bronic tej japonistyki, ale nie ma to najmniejszego sensu.
      Oczywiscie japonskiego mozna sie tu nauczyc, ale tylko japonskiego, nic wiecej.
      Ale i z tym moze byc roznie.
    • Gość: ab Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 18:18
      Najgorsza uczelnia - Akademia Bydgoska! I do tego teraz będzie uniwersytetem...
      (?)! Hahahahahha
      • tcco Re: Czarna lista studiow wpisujcie 27.06.05, 21:38
        najgorsza bo pewnie cie wylali albo studiujesz wychowanie techniczne, dla tych
        ktorzy NIE CHCA sie uczyc kazda uczelnia bedzie najgorsza,powtarzam po raz
        kolejny- AB byla ciezka praca, nerwy,pot i łzy ale sa tego rezultaty.
      • Gość: milana26 Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: 80.54.51.* 18.01.06, 15:16
        Ja skończyłam historię na Akademii Bydgoskiej i wcale nie było łatwo no ale
        oczerniać może ten kto wcale tej uczelni nie zna.Np osoba wyżej...a TY coś tam
        studiowałeś czy tylko w odwiedzinach byłeś?
    • Gość: informacja Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 24.04.05, 19:42
      psychologia stosowana na uj

ma kadre, która może wykladać.........

węgiel lopatą
    • Gość: antoniszpak Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.bloknet.org / *.org 25.04.05, 19:45
      ATR Bydgoszcz totalna porazka, dno, dno, dno - nie dajcie sie wpuscic w maliny
      • Gość: mivchal Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.brda.net 24.06.05, 10:25
        Wydziały ścisłe na akademii bydgoskiej /celowo małymi literami ;) / to absolutne
        DNO. Chodząc do drugiej klasy liceum dawałem korepetycje z fizyki studentom 2
        roku fizyki tejże właśnie uczelni. Ciągle pamiętam jak jeden wmawiał mi, że siłę
        podaje się w kilogramach a nie w newtonach :D Koledzy, którzy skończyli
        technikum mechaniczne i dostali się na "Edukację techniczną" górowali wiedzą nad
        swoimi (pseudo) profesorami. DNO DNO DNO. FUUUUUJ. Wyplujcie sobie "wydział
        matematyki, techniki i nauk przyrodniczych" z głowy!!
      • Gość: daras Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 19:02
        Na jakiej podstawie twierdzisz ze ATR to dno? Jaki konkretnie kierunek wedłóg
        Ciebie jest dnem?
    • Gość: Ania Uni.warmińsko-mazurski prawo, administracja IP: *.kolman.olsztyn.net.pl 26.04.05, 03:14
      Szczególnie prawo, które ma dopiero kilka lat, kadry profesorskiej brak, nawet
      magistrów można szukać ze świeczka w dłoni, same przygłupy. A egzamin można
      zdać zakładając krótką spódniczke. Mozna powiedzięc,że tu jest system
      eksternistyczny, bo na zajeciach grasz w kółko i krzyżyk, a wszystko o prawie
      czytasz w domu jak chcesz, a jak nie, to i tak zdasz, bo chcą mieć jak
      najwięcej studentów, aby komisja rekrydacyjna nie zamknęła wydziału.

Każdy z wykładowców, tylko patrzy jaki by tu powód wymyślić żeby nie było
      zajęc, ani nie spotykac się ze studentami. Wszyscy ukrywają się przed nami w
      swoich gabinetac.

TOTALNIE ODRADZAM !!!!!
    • Gość: aisza Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:05
      widze, ze ostatnio nic sie nie działo, wiec pisze, zeby ten watek przywrocic do
      zycia :)
    • Gość: balbina Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:42
      WSHE w Łodzi, tomy mozna by pisać! Koszmarny przybytek (nie)wiedzy. I z
      wielkimi pretensjami
      • kret24 Re: Czarna lista studiow wpisujcie 11.05.05, 15:10
        Zresztą jak większość pedagogik w Polsce. Ci ludzie nic nie robią i się tylko
        obrażają.
    • pionekboss Re: Czarna lista studiow wpisujcie 12.05.05, 18:25
      a co uważacie na temat informatyki na którejś z poniższych uczelni:
      Politechnika Śląska
      Politechnika Opolska
      Politechnika Częstochowska
      Uniwersytet Śląski (wydział mat-fiz-chem lub nauki o materiałach i informatyki)
      ?????????????????????????
      ?????????????????????????

Pozdro
      • Gość: kaiko Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.bydgoska.krakow.pl 12.05.05, 18:37
        pś słyszałem, że nie najgorsze
        o po w ogóle nie słyszałem
        pcz - w większości obijanie się
        o uś też nie słyszałem (u mnie(UJ) w instytucie prowadzi ćwiczenia z WDM jeden koleś z UŚ i raczej niepochlebne opinie o nim krążą tzn słabo uczy, mało wymaga na ćwiczeniach a egzamin jest cholernie ciężki)

według mnie z tych czterech najlepiej walić na pś
      • stallorder Re: Czarna lista studiow wpisujcie 27.05.05, 01:20
        Jeżeli chodzi o informatykę na PŚ (Wydział Automatyki, Elektroniki i
        Informatyki) to jak jesteś geniuszem i lubisz dużo robić, to studia są dla
        Ciebie. To wieża magów - w tym nie ma przesady.
    • buntownik111 Akademia Polonijna w Czestochowie !!! 12.05.05, 22:13
      Chcialem Was wszystkich ostrzec przed pewna szkołą wyższą. Mianowicie chodzi mi
      tutaj o Akademie Polonijna w Częstochowie, szkole ks. Rektora Andrzeja
      Krymskiego który miał zaszczyt być bohaterem licznych artykolow w prasie gdzie
      ze szczegółami opisywano jego liczne malwersacje i oszustwa. Jakby było mało w
      jednym z numerow tygodnika „Przegląd” autor dogłębnie opisuje stosunki panujące
      na AP, gdzie nagminna praktyka staje się zatrudnianie ludzi pozbawianych
      jakichkolwiek kompetencji merytorycznych do nauczania na szczeblu wyższym. Ten
      sam autor przytacza nagminne przypadki kiedy uczelnia pozwala aby jej studenci
      pisali prace licencjackie pod okiem wykładowców w randze magistrów, co jest w
      świetle prawa przestępstwem. Na stronach jak i na murach uczelni widnieje
      ogromne hasło: Tylko AP w Częstochowie daje prace w UE”. Preludium ku temu ma
      być rozbudowany system stypendialny. Sam miałem zaszczyt w jednym uczestniczyć.
      Po wspaniałym półrocznym pobycie w Niemczech niestety mosialem wrócić z
      powrotem. Okazało się ze na kilka dni przed zakończeniem roku Pani dziekan
      przez swoja asystentkę oznajmiła nam (uczestnikom stypendium) ze nie mamy
      zaliczonego semestru. Co ciekawe, musieliśmy osiągnąć co najmniej 30 ESTS
      (European Credit Transfer System) w większości nas udało się nam zgromadzić
      blisko 40. Mimo tego ze rok na uczelni kosztuje blisko 8 tys. złotych na moja
      prośbę o wcześniejsze zdawanie sesji (by moc wyjechać i zarobić) asystentka
      Pani dziekan stwierdziła „jak się pan decydował na ta szkole to chyba pana na
      nia stać… Nic dodać nic ująć…

Ludzie stay away from this place !!!
    • Gość: ada Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.chello.pl 27.05.05, 01:34
      wydział ekonomii na uniwerku w szczecinie
      opinia mojego kolegi:
      "jedyne co tam jest trudne to dojechać" hehe
      • Gość: aneta Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.iapt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:49
        A co powiecie o pedagogice na AP w Krakowie?
        • agataku Re: Czarna lista studiow wpisujcie 27.05.05, 12:33
          słyszałam, że dobra, druga w kraju jesli chodzi o rankingi, w miarę łatwo się
          dostać:>, ale był tu kiedyś wątek studentów AP na temat sesji, wklejam link:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=20084915&a=21322187
          • Gość: aneta Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.iapt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 13:30
            dziękuję za informacje i link.
    • Gość: iwona Stosowana psychologia, uj... IP: *.multibiblioteka.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 18:42
      ...moje byłe, niestety... strasznie żałuje, zero praktyk, zero przyszłości,
      może się coś zmieniło, ja mam magisterium teraz i lepiej nie mówić....
    • Gość: Kamil Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 10:20
      Prawo na UNIWERYTECIE RZESZOWSKIM-Porażka!!! małe wymaganie ,brak dobrej
      kadry,ogólnie lipa.Najgorszy uniwerek w Polsce
    • Gość: fsd Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.telsten.com / *.telsten.com 14.06.05, 14:34
      informatyka,matematyka na Umk
      poziom za niski z informatyki
      za wysoki z maty i fizy
    • Gość: maxxx Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 14:40
      administracja na Politechnice Radomskiej - porażka!!!!!!!!!!
    • Gość: narcyz Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 15:43
      Wydział chemii na UG - czyli kierunek ochrona środowiska i chemia!!!
      • Gość: buuuka Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 12.08.05, 20:21
        up
        • Gość: bum Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 22:36
          a co, narcyz, odpadłeś z chemii czy wyrzucili Cię z matematyki na ochronie
          środowiska na UG? Nie przesadzaj, laboratoria są,odczynniki są, kadra
          jest(oprócz paru niedouczonych magisterków- to wyjątki-jest wielu naprawdę
          dobrych profesorów). Inna sprawa, że traktują studenta jak coś niewiele lepszego
          od paprocha...
          • Gość: dajtku..mispokój Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 00:23
            Ochrona środowiska na UKSW- porażka!! Stosunki międzynarodowe w Olsztynie-
            zupełny padół!
          • Gość: aaaa Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 12:32
            A moze ktos cos wie na temat Pomorskiej Akademii Pedagogicznej w Słupsku???
            • Gość: P Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 13:09
              Ja uwazam ze najgorsza uczelnia jest WSP czyli Wyzsza Szkola Promocji w
              Warszawie. Glownym celem tej szkoly jest wyciagniecie od studentow jak
              najwiekszej ilosci pieniedzy!! wykladowcy nieobchodza sie nikim.
              • Gość: N. Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 12:58
                Wyzsza Szkola Humanistyczna Wroclaw- Filologia germanska,zaocznie.Boze szkoda
                slow.Gdy zaczynalam bylam w takiej sytuacji zyciowej ,ze musialam duzo
                pracowac,chcialam isc na germ.a jak wiecie wszedzie panstw. dzienna albo
                wieczorowa-w praktyce dzienna za duze pieniadze.Szkoda czasu na komentowanie
                tej szkoly.Jesli ktos chce zerowy poziom w zamian za kupe kasy,dno
                organizacyjne Zapraszam
                • Gość: lucios Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: 80.51.249.* 22.08.05, 13:04
                  prawo Uniwerek Rzeszowski .... co to w ogole ma byc
    • Gość: terek Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: 194.146.128.* 27.08.05, 00:20
      up up

A co powiecie o UwB? Szczególnie interesuje mnie prawo i socjologia
      • Gość: gg Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: 213.25.217.* 27.08.05, 06:48
        Informatyka - Poliechnika Krakowska

Laborki, cwiczenia z magistrami, brak kadry, kolega teraz sobie pluje w brode bo
        stracil 4 lata (zostal mu rok)
        • Gość: z. Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:08
          Reasumując czy są jakieś kierunki normalne?
          • Gość: ff Re: Czarna lista studiow wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 20:14
            wychodzi na to ,że nie ma :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka