IP: *.net.autocom.pl 20.02.05, 14:38
HEJ! JEST KTOS OD FRYCZA?
Obserwuj wątek
    • Gość: sm Re: KSW IP: *.autocom.pl 20.02.05, 20:52
      KSW = Kup Sobie Wyksztsłcenie
      • tycia.tycia Re: KSW 20.02.05, 22:31
        sm - daj spokój. To jest indywidualna decyzja każdego jakie studia wybrał. Nikt
        się nie naśmiewa z Twoich (a w ogóle - studiujesz? Bo poziom sobą
        reprezentujesz raczej marny).
        Może Ci się nie podobać, że ktoś studiuje w KSW - ale zostaw to dla siebie.
        • Gość: rasta Re: KSW IP: *.net / *.crowley.pl 21.02.05, 11:27
          a co juz krytykowanie systemu w ktorym kupuje sie wyksztalcenie jest be? i
          ponizej poziomu?
          • alina82 Re: KSW 21.02.05, 12:24
            Studiuję na dwóch uczelniach państwowych i mam styczność z osobami studiującymi
            na KSW. Nie prowadzę badań statystycznych ani takowych nie widziałam, które
            mogłyby stwierdzić, że studenci KSW reprezentują niższy poziom intelektualny-
            bo taką sugestię można wysnuć poprzez żartobliwe: Kup Sobie Wykształcenie. Nie
            mogę więc uogólnić mojej wiedzy na temat studentów KSW.
            Odpowiadając na post autora: uczelnia prężnie się rozwija, gdyż osoby za nią
            stojące, mogą sobie pozwolić na znaczne jej finansowanie. Jeśli chodzi o sam
            poziom: i tutaj nie moge nieczego pewnego napisać. Może na dalej idące wnioski
            zaczekajmy jeszcze kilka lat i zobaczmy jak bedą sobie radzić absolwenci KSW
            na rynku pracy.
            Wiem, że jest forum KSW, bodajże handlu międzynarodowego na portalu GW. Może
            warto tam zapytać?
            Pozdrawiam.
            • Gość: jok Re: KSW IP: *.ksw.edu.pl 08.03.05, 17:26
              przypieprzanie się do KSW jest modne ale właściwie, na jakiej podstawie???
              Zastanówcie się skąd biorą się ludzie wykładający na KSW. biorą się z
              tych „szacownych państwowych uczelni” z AE z UJ z AGH, czy przekraczając mury
              KSW stają się gorszymi fachowcami???
              oczywiste jest, że są też głupi ludzie to jest konsekwencja tego, że jest się
              łatwo dostać, ale czy glupich nie ma na uczelniach państwowych??? ile osób
              dostało się tylko dzięki plecom?? ( np. ci z gdańska). z tym płaceniem to chyba
              też nie jest tak do końca 2 lata temu rok złożył się na flaszkę dla jednego
              wykładowcy i dziewczyna która mu ja dawała miała duże problemy.
              • Gość: Quille Re: KSW IP: *.ists.pl / *.ists.pl 08.03.05, 17:45
                dlatego nikt się nie przypieprza do ludzi którzy tam wykładają, ale do samych
                studentów, których poziom bywa naprawde żenujący, co jest wynikiem tego, ze nie
                ma egzaminów wstępnych, tylko sie przychodzi z kasą, więc nic nie trzeba wiedzieć

ale teraz jeżeli ktoś by myslała że ktoś taki skończy studia to się grubi myli -
                bo odleci w najlepszym wpyadku w polowie, a zazywczaj na samym poczatku - a
                skończą rzeczywiście ci, którzy się będą uczyć, i którzy mają olej w glowie a
                nie tylko forsę w portfelu (to samo zreszta się tyczy zaocznych)

mnie się tylko osobiście nie podoba to, że za każdą poprawkę trzeba płacć i
                dochodzi do takich absurdów, że na roku kierunku, który liczy 120 studentów jest
                jedna osoba, która żadnej poprawki nie ma
                • Gość: jok Re: KSW IP: *.ksw.edu.pl 14.03.05, 12:57
                  Tak masz racje z tymi poprawkami to jest ciężka sprawa, ale z drugiej strony
                  dzięki tym ludzią, którzy mają kasę i się im nie chce uczyć, jaki mamy ładny
                  kampusJ hehhehe
                  • Gość: WAW Re: KSW IP: 217.8.186.* 14.03.05, 13:10
                    "...dzięki tym ludzią...." HE HE HE I tutaj wychodzi wszystko. To na pewno nie
                    pomyłka
                    • Gość: jok Re: KSW IP: *.ksw.edu.pl 06.04.05, 11:41
                      WAW a jednak zaskoczę cię to pomyłka, która w żaden sposób nie potwierdza
                      twojej tezy. A tak poza tym to ty chyba marnie znasz netykietę, która mówi,
                      że „Jest w złym tonie zwracanie uwagi rozmówcy na błędy w pisowni”
            • Gość: Julia Re: KSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 20:42
              Hej, ja tam studiuję i powiem szczerze że wcale nie jest tak łatwo jakby się
              wydawało... Myślałam że studia prywatne to pryszcz ttypu kup sobie wykształcenie
              i co??
              POMYŁKA!!!! Wcześniej studiowałam ( licencjat) na uczelni państwowej i powiem
              szczerze że było łatwiej. Demetntuję pogłoski jakoby tam nie trzeba się było
              uczyć i za pieniądze dostawało się magistra. Na KSW wykłada mnóstwo prof. i są
              to osoby wykładające równiez na uczelniach państwowych więc wymagania mają takie
              same. Jakby jakieś pytania to proszę pisać pozdro Julia z prawa
    • Gość: Inigo KSW udowodniłem Dziekanowi celowe łamanie prawa IP: 81.210.69.* 14.03.05, 18:37
      Witam

Byłem studentem KSW wydziału prawo. Nie polecam - własnie udowodniłem
      Dziekanowi tego wydziału działania łamiace kilka przpeisów prawa - Kodeks
      Postepowania Administracyjnego, Kodeks Cywilny, statut i Regulamin uczelni.
      Poprzez nielegalne decyzje administracyjne uczelnia usiłowała wymusić na mnie
      zapłatę nienaleznego podwójnego czesnego. Najprawdopodobniej sprawę skieruje do
      sądu bo z powodu ich winy (ewidentnie udowodniłem łamanie prawa co potwierdził
      rektor na piśmie w odpowiedzi na mój zarzut) po 2 i pół roku studiów mam u nich
      zaliczony jeden semestr ! ! ! Nie wiem jak jest na innych wydziałach wiec nie
      będę oceniał, ale powiem tyle - na prawo nikomu nie polecam. Nie chciałbym mieć
      dyplomu uczelni w której moj dziekan (konkretnie tutaj znajomość prawa)
      wykazuje złą wole w działce w której ma tytuł dr i naucza. Żenada! Pozatym co
      to znaczy ze Rektor przyznaje racje co do złamania prawa lecz nie zamierza w
      żaden sposób naprawić powstałej szkody?

jakby ktos miał pytania to zapraszam - eurohit@poczta.onet.pl

• madai Re: KSW udowodniłem Dziekanowi celowe łamanie pra 06.04.05, 12:39
        Inigo, ile razy bedziesz pisal to samo???? To juz staje sie nudne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka