Gość: maturzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:16 mam kilka pytan do studentow ktorzy to studiuja..jak wam sie te studia podobja?ciezko sie dostac?latwo znlez prace?ile mozna zarabiac poznije??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maturzystka Re: ADMINISTRACJA NA POLIBUDZIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:01 up up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapkam Re: ADMINISTRACJA NA POLIBUDZIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 01:28 cześć, niby studiuję administrację (jestem na I roku) i niby na polibudzie :D Gość portalu: maturzystka napisał(a): > mam kilka pytan do studentow ktorzy to studiuja..jak wam sie te studia > podobja?ciezko sie dostac?latwo znlez prace?ile mozna zarabiac poznije??? jeżeli chodzi o to czy się kierunek może podobać to zależy od tego co kto lubi, nie wiem jak jest na innych uczelniach ale na polibudzie radomskiej jest gorzej niż okropnie, dostać się tam było baaaaaaardzo łatwo - zdecydowałem się na to dopiero jak wiedziałem że z moich studiów prawniczych w tym roku nici - dostałem się bez problemów. Ja za kierunkiem a tym bardziej za szkołą nie przepadam i w tej chwili robię chyba wszystko żeby na przełomie czerwca i lipca dostać się na moje wymarzone prawo. Sesję (3 egzaminy) zdałem nie ucząc się prawie wcale. A jeżeli chodzi o pracę to nie znam kierunku studiów po którym łatwo ją znaleźć, wszystko zależy od umiejętności zdobytych podczas studiów, praktyk, stażów itp. Jeżeli interesują Cię przedmioty okołoprawnicze i prawnicze to spokojnie możesz na administrację iść, byle tylko nie do Radomia :D Jeżeli jeszcze coś chcesz wiedzieć to pytaj a ja jak będę umiał Ci odpowiedzieć to odpowiem :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: ADMINISTRACJA NA POLIBUDZIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 23:19 sama tam nie studiuję, ale znam osoby które tam poszły. ogólnie rzecz biorąc tam się nie robi nic. jest to bezsprzecznie najłatwiejszy wydział na politechnice. A co do pracy - teraz wszędzie jest trudno znaleźć robotę, ale częśto im bardziej wymagające studia tym łatwiej. Sama sobie odpowiedz czy warto Odpowiedz Link Zgłoś