Dodaj do ulubionych

Studia w poznaniu ??? Pp

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 14:41
Siema chcialbym zapytac sie o studia w poznaniu a tak dokladniej chodzi mi o
to jakie sa tam realne koszty utrzymania bo chyba wychodzi troche taniej niz
np w stolicy a poznan to tez chyba nie zle miasto ( np pod wzgledem
bezrobocia) chcialbym zapytac czy wogole np warto wyjezdzac do wielkopolski??
nie wiem moze sie wyda wam ze to dosc naiwne pytanie no ale cozz:) a tak
zmierzajac juz tak do sedna sprawy to interesuje mnie Pp a konkretnie wydzial
elektryczny kier. elektronika i telekomunikacja moze ktos tam studiuje jak Pp
stoi w rankingach , no nic z gory dzieki za wasze odp pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: bb Re: Studia w poznaniu ??? Pp IP: *.gorzow.mm.pl 28.03.05, 15:57
      srednio 380 zl za chalupca z netem,kiblem itp - 1os w pokoju
      zarcie min 300
      tj min 700zl chyba ze to sa platne no to srednio 1100zl

moj nr gg-3662541 pa
    • kornel_r Re: Studia w poznaniu ??? Pp 28.03.05, 18:10
      Jestem na drugim roku PP... zastanawialem sie czy wybrac "Elektronikę i
      Telekomunikacje" na wydz.elektr. czy "Automatkę i Zarządzanie" na wydziale
      informatyki i zarzadzania - wybralem to drugie i jestem zadowolony.

Proponuje zajrzec na stronke www.fcm.put.poznan.pl -> znajdziesz tam wiecej
      informacji na ten temat (chyba)

Pozdrawiam i zapraszam do Poznania ;)
    • Gość: Tawananna* Re: Studia w poznaniu ??? Pp IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.05, 21:30
      Ceny pokojów (dwuosobowych) zaczynają się od 250 zł (zwykle - ok. 280),
      jednosobowych - od 300 zł (zwykle - 350 zł). Do tego dochodzi koszt Internetu,
      który studentowi PP może się przydać. Najtaniej chyba jest w willach, często
      ludzie wynajmują studentom całe piętro domu jednorodzinnego.

Poznań to przyjemne miasto, do Wielkopolski przyjeżdżać warto :).

Na politechnikach się nie znam, ale w różnych rankingach Politechnika Poznańska
      plasuje się wysoko - zwykle w pierwszej trójce w swojej kategorii, najczęściej
      chyba na drugim miejscu, za Politechniką Warszawską.
    • Gość: seba Re: Studia w poznaniu ??? Pp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 21:40
      studiuje na Pp elektronike i telekomunikacje spoko studia :) szczerze polecam
      fakt wariatow nie brakuje ( wykladowcow) ale to na kazdej uczelni racy sa a
      poznan i wogole wielkopolska ....:)
    • Gość: tomek Re: Studia w poznaniu ??? Pp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:29
      siema studiuje na Pp ale elektrotechnika jestem na 3 roku w sumie studia mi sie
      podobaja pierwsze semestry to matma i fiza i takie tam rozne teoria obwodow
      elektrycznych .... itd w sumie polecalbym ci te studia bo to dosyc uniwersalny
      kierunek a poza tym prad zawsze byl i bedzie ..a robic mozna wiele rzeczy po
      tych studiach wiec smialo wal na elektryczny ...:)
      • Gość: ikar Re: Studia w poznaniu ??? Pp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 00:48
        oooooooo kolego to moze sie spotkamy (taanzen) na jednych studiach ja tez wale
        na Pp i tesh na elektryczny ...............:-)
    • Gość: IT men Re: Studia w poznaniu ??? Pp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 10:07
      siema ja studiuje informe na PP nie powiem ze jest lekko ale na jakich studiach
      jest lekko?? ale np w poznaniu jest taniej sie utrzymac niz w wawie ...w sumie
      to polecalbym ci PP bo w rankigach nie jest z nia tak zle ... ale to twoj wybor
      twoja decyzja a poznan i praca no wiesz niby to 2 miasto po wawie gdzie jest
      najmniejsze bezrobocie ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka