Gość: gabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:58 Jak jest na filmoznawstwie? Czy egzaminy sa ciezkie? Chodzi mi o egzamin z analizy filmu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k_psycho Re: Filmoznawstwo na UJ 30.04.05, 10:08 MOże tutaj coś znajdziesz forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12563 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vas Re: Filmoznawstwo na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 19:57 trzeba być zdrowo nienormalnym by wybierać się na ten kierunek - no chyba tylko, gdy się coś już studiuje i brać go jako drugi. mieszkam z jednym gościem, który jest na f. na UJ i mogę Ci powiedzieć, że jest są to maksymalnie nierozwojowe studia. żałosne jest to, że istnieje coś takiego. moja rada [całkowicie obiektywna], daruj sobie to; jeśli jesteś humanistką, idź na filozofie, bądź historię sztuki - te dwa kierunki są godne polecenia[psychologia, socjologia - to mydlenie oczu] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cptniamo Re: Filmoznawstwo na UJ IP: *.chello.pl 18.05.05, 23:50 Gość portalu: vas napisał(a): > moja rada [całkowicie obiektywna] O proszę. Vas to guru wszystkich sekt, mistrz myślenia indukcyjnego: od nierozwojowego kolegi do nierozwojowego filmoznawstwa uj. Gratuluję wizji świata: "moje całkowicie obiektywne", hehe. Bomba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clint eastwood Re: Filmoznawstwo na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 14:41 ej VAS czemu psychologia i socjologia to mydlenie oczu? Odpowiedz Link Zgłoś