Gość: tubylcy IP: *.stk.vectranet.pl 30.09.06, 11:46 prosze o namiary na tanie schronisko mlodziezowe w Krakowie ogolnie tani nocleg na weekend pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tubylcy Re: schronisko młodzieżowe IP: *.stk.vectranet.pl 30.09.06, 12:01 bardzo prosze o pomoc cena do 15 zlotych pilne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubylcy Re: schronisko młodzieżowe IP: *.stk.vectranet.pl 30.09.06, 12:25 proszeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: schronisko młodzieżowe 30.09.06, 12:35 www.smkrakow.pl/index.php Może być? 16 złotych za pokój 12-14 osobowy. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: schronisko młodzieżowe 30.09.06, 12:37 w krakowie mozna nocleg za 16 zeta znalezc, niewiarygodne, wow, Mrugu ales zgooglowal 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: schronisko młodzieżowe 30.09.06, 12:41 Jak masz legimację czegoś tam, to jeszcze taniej...;) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: schronisko młodzieżowe 30.09.06, 12:43 PTSM chyba mialem taka kiedys bo i w czasach licealnych namietnie sie po takich osrodkach petałem. Najfajniejsze byly w okolicach puszczy Bialowieskiej tylko juz sobie nie moge miejscowosci poprzypominac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubylcy Re: schronisko młodzieżowe IP: *.stk.vectranet.pl 30.09.06, 12:55 mam duzy problem poniewaz chodzi mi jedynie o pokoje 1 osobowe Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: schronisko młodzieżowe 30.09.06, 12:59 To obawiam sie ze nic z tego nie bedzie. Zamiast tego sugerowalbym rozbicie sie namiotem w lasku wolskim albo na sklalkach twardowskiego - noce chyba jeszce stosunkowo cieple. Ewetualnie mozesz uwiesc jakas fajna krakowianke i zanocowac u niej, bedzie na pewno fajnie 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubylcy Re: schronisko młodzieżowe IP: *.stk.vectranet.pl 30.09.06, 13:18 haha dzieki ale sama jestem kobieta i potrzebuje stalego noclegu - studia zaoczne Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: schronisko młodzieżowe 30.09.06, 13:59 to moze o akadmeik sie postaraj zatem albo wyjamij z kims mieszkanie na spolke bo w noclegi za 15 pln w krakowie to nie wierze. Ale jak zaoczne to pewnie nie tak zupelnie na stale tego noclegu potrzebujesz. Pogadaj moze z kis od siebie z roku, zawies ogloszenie na wydziale - moze cie ktos przygarnie, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś