Dodaj do ulubionych

schronisko młodzieżowe

IP: *.stk.vectranet.pl 30.09.06, 11:46
prosze o namiary na tanie schronisko mlodziezowe w Krakowie
ogolnie tani nocleg na weekend

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: tubylcy Re: schronisko młodzieżowe IP: *.stk.vectranet.pl 30.09.06, 12:01
      bardzo prosze o pomoc
      cena do 15 zlotych
      pilne
    • Gość: tubylcy Re: schronisko młodzieżowe IP: *.stk.vectranet.pl 30.09.06, 12:25
      proszeeeee
      • mrug Re: schronisko młodzieżowe 30.09.06, 12:35
        www.smkrakow.pl/index.php
        Może być?
        16 złotych za pokój 12-14 osobowy.
        • qoobaq Re: schronisko młodzieżowe 30.09.06, 12:37
          w krakowie mozna nocleg za 16 zeta znalezc, niewiarygodne, wow, Mrugu ales
          zgooglowal 8-)
          • mrug Re: schronisko młodzieżowe 30.09.06, 12:41
            Jak masz legimację czegoś tam, to jeszcze taniej...;)
            • qoobaq Re: schronisko młodzieżowe 30.09.06, 12:43
              PTSM chyba mialem taka kiedys bo i w czasach licealnych namietnie sie po takich
              osrodkach petałem. Najfajniejsze byly w okolicach puszczy Bialowieskiej tylko
              juz sobie nie moge miejscowosci poprzypominac...
              • Gość: tubylcy Re: schronisko młodzieżowe IP: *.stk.vectranet.pl 30.09.06, 12:55
                mam duzy problem poniewaz chodzi mi jedynie o pokoje 1 osobowe
                • qoobaq Re: schronisko młodzieżowe 30.09.06, 12:59
                  To obawiam sie ze nic z tego nie bedzie. Zamiast tego sugerowalbym rozbicie sie
                  namiotem w lasku wolskim albo na sklalkach twardowskiego - noce chyba jeszce
                  stosunkowo cieple. Ewetualnie mozesz uwiesc jakas fajna krakowianke i zanocowac
                  u niej, bedzie na pewno fajnie 8-)
                  • Gość: tubylcy Re: schronisko młodzieżowe IP: *.stk.vectranet.pl 30.09.06, 13:18
                    haha dzieki ale sama jestem kobieta i potrzebuje stalego noclegu - studia zaoczne
                    • qoobaq Re: schronisko młodzieżowe 30.09.06, 13:59
                      to moze o akadmeik sie postaraj zatem albo wyjamij z kims mieszkanie na spolke
                      bo w noclegi za 15 pln w krakowie to nie wierze. Ale jak zaoczne to pewnie nie
                      tak zupelnie na stale tego noclegu potrzebujesz. Pogadaj moze z kis od siebie z
                      roku, zawies ogloszenie na wydziale - moze cie ktos przygarnie, powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka