Dodaj do ulubionych

UKSW - POLITOLOGIA - EGZAMINY WSTĘPNE

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 10:48
Witam serdecznie forumowiczów.

Chciałem się dowiedzieć jak wyglądają egazminy na politologię na UKSW. Wiem,
że jest to test z historii z el. wosu ;) chodzi mi natomiast o to, na jakie
zagadnienia położony jest na egzaminie najwiekszy nacisk, na co zwrocic
szczegolna uwage?

Aha, czy ma ktos testy z poprzednich lat i moglby je ew. udostepnic? Z gory
dzieks.
Obserwuj wątek
    • Gość: magificto Re: UKSW - POLITOLOGIA - EGZAMINY WSTĘPNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:29
      oczywiscie prosze o opinie takze studentow prawa, przeciez tam tez zdaje sie
      historie (takze administracja). ;)
      • Gość: x Re: UKSW - POLITOLOGIA - EGZAMINY WSTĘPNE IP: *.chello.pl 06.05.05, 10:23
        w tym roku jest nowa matura wiec prawdopodbnie po wynikach maturalnych beda
        przyjomwac; w zeszłym roku byl egz wstepny co do formy postepowania
        kwalifikacyjnego dowiesz sie na stronie www uksw
        a studiuje sie przyjemnie; wykladowcy są ludzcy czego nie można powiedziec np o
        innych państwowych uczelniach
        Pozdrawiam
        Powodzenia
        • Gość: magificto Re: UKSW - POLITOLOGIA - EGZAMINY WSTĘPNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:50
          wiem wiem ze po wynikach n. matury beda przyjmowac, ale dzieki, wiesz - jednak
          starzy maturzysci beda pisac egzamin, tak pisza na stronie - takze jaka jest
          forma postepowania kwalifikacyjnego wiem :)

chodzi mi natomiast o kwestie samych egzaminow - na co klada najwiekszy nacisk
          (slyszalem ze sredniowiecze rządzi) - zebym przylozyl sioe konkretnie :) no i
          jakie sa pytania - czy szczegolowe, czy raczej bardziej ogolne ( ;) ) a takze
          czy masz dotep do testow z poprzednich lat?
          • Gość: ma Re: UKSW - POLITOLOGIA - EGZAMINY WSTĘPNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 00:02
            up :)
            • Gość: ma Re: UKSW - POLITOLOGIA - EGZAMINY WSTĘPNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:45
              up up
              • Gość: ma Re: UKSW - POLITOLOGIA - EGZAMINY WSTĘPNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:26
                up up up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka