polski_francuz 17.09.09, 15:46 nie podszedl do telefonu: wyborcza.pl/1,75478,7050287,Tusk_nie_chcial_w_srode_rozmawiac_z_Obama.html Ma u mnie PLUSA. To jest minimum honoru jak ktos nas olewa... PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zasymilowany Re: Tusk olal Obame 17.09.09, 15:49 polski_francuz napisał: > nie podszedl do telefonu: > > wyborcza.pl/1,75478,7050287,Tusk_nie_chcial_w_srode_rozmawiac_z_Obama.html > Ma u mnie PLUSA. > > To jest minimum honoru jak ktos nas olewa... > > PF To nie przyczyne techniczne,a małżenskie,he,he,he Pomimo innych przyczy niż techniczne ma i u mnie małego "+" Odpowiedz Link Zgłoś
zasymilowany Re: Tusk olal Obame 17.09.09, 16:01 zasymilowany napisał: > To nie przyczyne techniczne,a małżenskie,he,he,he > > Pomimo innych przyczy niż techniczne ma i u mnie małego "+" On zimny,On zimny,ana goraca,On zimny,On zimny,Ona go trąca i prawą nogę na niego kładzie rusz że się,rusz że się Ty stary dziadzie. On zimny,On zimny ,Ona gorąca,On zimny,On zimny Ona go trąca i lewą nogę na niego kładzie,rusz,że się rusz,że się ty stary dziadzie On zimny,On zimny,Ona gorąca.......... Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Tusk olal Obame 17.09.09, 16:27 tuskin był nachlany i nie kontaktował ... obama ryczał ze śmiechu i powiedział " qrwa te polskie pijaki i ja mam z nimi rozmawiać" ... prosze mnie połączyć z kim ir senem... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Tusk olal Obame 17.09.09, 16:42 Po uczciwym dniu pracy ma Polak prawo sie napic. Trzy drinki max. Nie wzial sluchawki i to jest wazne. Ten news poszedl w swiat i napelnil duma z meskiej reakcji przywodcy narodu Polakow w kraju i zagranica Howgh PF Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Tusk olal Obame 17.09.09, 21:08 cyborg.jr napisał: > tuskin był nachlany i nie kontaktował ... > obama ryczał ze śmiechu i powiedział " qrwa te polskie pijaki i ja > mam z nimi rozmawiać" ... prosze mnie połączyć z kim ir senem... ====================== Obama musiał być nieźle urajany skoro prosił o połączenie z nieboszczykiem...... Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Tusk olal Obame 17.09.09, 21:09 wkkr napisał: > cyborg.jr napisał: > > > tuskin był nachlany i nie kontaktował ... > > obama ryczał ze śmiechu i powiedział " qrwa te polskie pijaki i ja > > mam z nimi rozmawiać" ... prosze mnie połączyć z kim ir senem... > ====================== > Obama musiał być nieźle ujarany skoro prosił o połączenie z > nieboszczykiem...... Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Tusk olal Obame 17.09.09, 16:43 Dziecinada !!! Doszlo czy nie to "przeciek" nie swiadczy najlepiej o premierze i jego swicie - Historia dowodzi ze cicha dyplomacja zalatwiono wiecej spraw niz ta otwarta a jawnym pieniactwem , nic ,.. =============================================================== To jest minimum honoru jak ktos nas olewa... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Tusk olal Obame 17.09.09, 16:59 no i na pewno obama sie POplacze ze zgryzoty a tusk i POlska wygraja na tym. czesci POlitykow przydal bys jakis trening savoir vivru POlitycznego,bo to co wyczyniaja jest zwykla,chamska dziecinada. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Vicki i Split 17.09.09, 17:27 sami wiecie, ze trzeba sie szanowac bo inaczej nikt nas nie uszanuje... Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Vicki i Split 17.09.09, 17:34 polski_francuz napisał: > sami wiecie, ze trzeba sie szanowac bo inaczej nikt nas nie uszanuje... > > Pozdro > > PF wlasnie widze jak nas szanuja,ale patrzac na kulture polskiej areny POlitycznej,to magiel przy nich jest wyzyna intelektualna. od dawna polsce brakuje rozsadnych politykow,to co sie dzieje wsrod tzw.elit polskiej sceny politycznej to jest wstyd i zenada. lizodoopstwo do potegi jesli chodzi o jakis niewazne kraiki,brak wizji ,brak opanowania ,kultury i jakiegokolwiek sensu w polityce zagranicznej. ida na zywiol i kto placi wiecej do prywatnej kiesy. ktos gdzies dobrze to sformulowal.. tragedia..powiedziała panna nielekkich obyczajów,kiedy po pracowicie spędzonej nocy, stwierdziła, że na nocnej szafce, nie tylko brak jest umówionej kwoty, ale brak jest jakiejkolwiek kwoty.Pożałowała wówczas że nie jest damą,bo jak wiadomo damy biorą "z góry". Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Vicki i Split 17.09.09, 18:52 Arena to jest w cyrku. Mozemy mowic o scenie politycznej. Lepiej wroc do garow Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Vicki i Split 17.09.09, 20:24 O tym trzeba bylo pomyslec przed podpisywaniem durnych umow ale jak sie ma idiotS w Sejmie i Senacie , zazydzone media i MSZ to trudno wymagac ,... =================================================================== sami wiecie, ze trzeba sie szanowac bo inaczej nikt nas nie uszanuje Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejlozowski Re: Tusk olal Obame 17.09.09, 18:33 AP sugeruje ze jednak podszedl do telefonu... news.yahoo.com/s/ap/20090917/ap_on_re_eu/eu_eastern_europe_missile_defense_15 Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Tusk olal Obame 17.09.09, 18:47 Chodzilo o srodowa noc...a AP pisze o Thursday, bloody Thursday. PF Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Tusk olal Obame 17.09.09, 18:51 wątek siedzi w antonimie , miało byc Obama olewa tuska... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz The issue is 17.09.09, 18:59 et réciproquement! I to mi daje usmiech w duszy PF Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Murzyńskie obyczaje 17.09.09, 19:06 I bardzo dobrze. W nocy porządni ludzie śpią, a nie wydzwaniają do kogo popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Scygło mówi że nie. Tusku jest cham 17.09.09, 21:22 i kury mu scać prowadzać,bo: - Prezydent USA (z należnym dla prezydenta USA grymasem na czerwonej gębie wydukało Scygło) nie dzwoni bez powodu, - protokół dypl. nakazuje podnosić słuchawkę. A tak właściwie, gyby nie Tuskowa olewczość w końcu 2007/początek 2008 (pierwszy o tym napomknął Ich Krótkość) to negocjacje były zakończone i budowa tarczy mogłaby być rozpoczęta. I Hussein O. by tak łatwo nie zrezygnował. A wogóle to rząd to powinien podać się do dymisji, powiedział poseł Melex. PS. Tak samo jak Scygło sepleni teraz Rysiu "Mynda" Czarnecki. Dostał SMSa z Nowogrodzkiej? Odpowiedz Link Zgłoś