anmari2 11.09.01, 00:50 Bardzo prosze o wskazowki. Jestem na 5 roku, mam niesprecyzowany temat pracy mgr [socjologia], i drugi kierunek na strasznym wydziale P i A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ka$ka Re: Doktorat: Jak sie dostac??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 13:30 nie wiem co to P.iA. - prawo i administracja? Jako socjolog mozesz pewnie probowac na UW (tylko, ze tam jest pewnie tlok, no i nie mozna pracowac robiac doktorat). Jest sympatyczna (chyba) szkolka przy panowskim IFiS - nazywa sie to Szkola Nauk Spolecznych (www.sns.cos_tam) i oferuja oni dzienne 3letnie studia doktoranckie z dziedzin m.in. socjologio- podobnych. Sa jeszcze (a raczej bedzie od semestru letniego) studia doktoranckie zaoczne w Kolegium Ekonomiczno-Spolecznym, ktorych tematyka ma byc m.in. socjologia... Tyle wiem. Jak sie tam dostac? - Chyba zalezy to od poszczegolnego przypadku. Kazda uczelnia rzadzi sie przecie swoimi prawami pozdroffka ka$ka ps: a jezeli sie naprawde zastanaiwasz nad tytulem dr nauk humanistycznych to zapraszam na priva --> kaskarita@gmx.net Odpowiedz Link Zgłoś