Dodaj do ulubionych

politechnika lubelska INFORMATYKA

IP: 212.244.168.* 05.06.05, 21:28
zastanawiam sie nad informa na PL lubelskiej czy ktos z Was byl tam lub studiuje jakie tam sa przedmioty od ktorej do ktorej zajecia (zaoki) czy ciezko jest???? duzo matmy i fizyki??? moze macie jakis plan przedmiotow na cale 3.5 roku??
Obserwuj wątek
    • Gość: adam Re: politechnika lubelska INFORMATYKA IP: 212.244.168.* 06.06.05, 22:23
      jest jakis sudent pl tu ???
      • Gość: aaagateczka Re: politechnika lubelska INFORMATYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:25
        moj chlopak studiuje tam na ETI czyli edukacja techniczno-informatyczna no i
        nie narzeka:) czasem cos tam sie uczy ale ogolnie cięzko nie jest
    • Gość: opryszek Re: politechnika lubelska INFORMATYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:27
      ja złożyłem papiery,ale jak tam jest to nie wiem dokładnie, mozesz sobie
      poczytac troche opinii który są na forum na stronie politechniki
      • andrzejbobyk Re: politechnika lubelska INFORMATYKA 07.06.05, 20:03
        a jak ja jeste mslaby z matmy to jest jakikolwiek sens tam sie pchac?
        • Gość: opryszek Re: politechnika lubelska INFORMATYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:36
          tego czy Ci nie powiem czy jest sens czy nie bo to czy sobie poradzisz zależy od
          Ciebie. Jednak moge powiedzieć że informatyka to szczególnie na początku prawie
          sama matma, jednak rózni sie on bardzo mocno od tego co było w liceum i wręcz
          cięzko to porównać wiem z włsnego doświadczenia to moje drugie podejscie
          bedzie... pozdro
          • Gość: adam Re: politechnika lubelska INFORMATYKA IP: 212.244.168.* 07.06.05, 20:56
            czyli co wywalili Cie juz z PL czy sam wymiekles??? od ktorej godziny sa zajecia i do ktorej moze wiesz??? czy w piatki tez trzeba jezdzic??
            • Gość: opryszek Re: politechnika lubelska INFORMATYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:12
              nie byłem na PL tylko na (ch)UJ'u wiec nie wiem jak jest na PL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka