Gość: pensee IP: *.acn.waw.pl 27.07.02, 23:00 dostałam się własnie na MISH...i zastanawiam się czy nad następnym krokiem. Czy ktoś mi doradzi?! Czy warto studiować na międzyuczelnianych indywidualnych studiach humanistycznych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kermitzaba Re: akademia artes liberales IP: *.i1.lo2przemysl.edu.pl 12.08.02, 21:29 Hmm... Warto. Dla mnie idealne (koncze pierwszy rok). Zawsze mozesz sie dostac i zrezygnowac jak Ci sie nie bedzie podobac:) Teoretycznie jeden dzien bedziesz spedzac w innym miescie - wiekszosc stypendium wydasz na pociagi. Ale jak znajdziesz dobrego tutora to beda same plusy. Sesje wyjazdowe bywaja bardzo fajne. Towarzystwo mile. Zapraszamy:))) kerm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: akademia artes liberales IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 22:18 Jeżeli masz bardzo precyzyjne zainteresowania i wiesz z kim spoza UW chciałabyś współpracować, to warto. Jeśli nie, to poczekaj z tym jeszcze trochę. Nie ma sensu latać pociągami po całej Polsce, jeżeli nie ma się w tym konkretnego interesu, lepiej spędzić ten czas nad książkami w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś