dagmarra 02.07.05, 10:57 zlozyl ktos jeszcze na to??? podawajcie wyniki... teraz tylko czekac do 5 lipca :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Patrycja Re: UJ kulturoznawstwo miedzynarodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 16:44 Ja zlozylam,rowniez z niecierpliwoscia czekam na wyniki.Jezeli chcesz porozmawiac, zapraszam na gg 1687361 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmarra Re: UJ kulturoznawstwo miedzynarodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 17:00 moje gg to 1809520, odezwe sie na Twoim jakos 19-20, co Ty na to? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: UJ kulturoznawstwo miedzynarodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 17:21 ja tez skladalam 'papiery' jednak nie licze na zbyt wiele, przygoptowalam sie psychicznie na klape, jednak trzymam za Was kciuki i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: UJ kulturoznawstwo miedzynarodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 19:04 Moim priorytetem sa stosunki na UJ ,jednak z nimi moze byc roznie zwazywszy na powszechne zainteresowanie. Dagmaro, powinnam byc, jezeli mnie jednak nie zastaniesz zostaw wiadomosc. PS: Olu, mysle ze nie ma sie co poddawac na wstepie.Skoro sprobowalas..teraz tylko musi sie udac !! POzdrawiam was P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: UJ kulturoznawstwo miedzynarodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 22:14 ja tez na to zlozylam ale przedwoczoraj dostalam sie na prawo na uj i nawet nie pofatyguje sie sprawdzic czy sie na to kulturoznawstwo takze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmarra Re: UJ kulturoznawstwo miedzynarodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 22:24 to napisz chociaz, jakie mialas wyniki, zebym wiedziala, czy mam szanse :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: UJ kulturoznawstwo miedzynarodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 00:41 wyniki z matury? pol 86/65 wos 85/70 a z ang iczy mi sie 100 bo pisalam maturę dla klas dwujęzycznych ale i tak przecież zrezygnuję:) pozdrawiam i życzę powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: UJ kulturoznawstwo miedzynarodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 09:40 Daga! Mysle ze podobnie bedzie z pozostalymi ludzmi(wiekszoscia) ,ktorzy podostawali sie na swoje wymarzone kierunki a kulturoznawstwo bylo dla nich jedynie zapasem. Badzmy dobrej mysli :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmarra do tych,co sie nie ida na kult,bo sie dostali gdzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 10:40 postarajcie sie jak najszybciej wycofac papiery, moze jakos telefonicznie albo co, zeby nie zabierac miejsc tym, ktorzy maja nadzieje, zeby sie dostac... z gory dzieki :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja22 Re: do tych,co sie nie ida na kult,bo sie dostali 03.07.05, 12:47 Czesc Dagmaro! Mam pytanie, czy jak się już zarejestrowalas na UJ, to na twojej stronie ERK pojawil Ci sie termin i miejsce egzaminow( w przypadku twojej romanistyki). U mnie nic takiego nie ma na SM i zaczynam sie obawiać czy czegoś nie spieprzyłam, proszę o w miarę szybką odpodiedź , tu lub na gg. Pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra do Patrycji 03.07.05, 13:42 Patrycjo!!! to jest jakas lipa z tym ERK!!! Nie mam na swej stronie ZADNEJ informacji nt. examinu, co zaczyna mnie niepokoic - bo na przyklad ci, co zdaja na studia matematyczno-przyrodnicze maja exam 6 lipca (dzien wczesniej niz my!) i juz podano im gdzie i o ktorej godzinie powinni sie stawic... a u nas ciiiisza - mam nadzieje, ze to zamieszcza juz w pon..,bo nie chce sie dowiedziec dzien wczesniej, kiedy bede wyjezdzac do Krakowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: do Patrycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 15:21 Troche mnie pocieszylas, teraz juz wiem ze problem nie dotyczy tylko mnie.Daj znac jak pojawia sie u Ciebie jakies infromacje,ja prawie tydzien temu juz sie zalogowalam Na ERK i wydaje mi sie ze powinno juz widniec tam miejsce mojego egzaminy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dea Re: UJ kulturoznawstwo miedzynarodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 11:13 No swietnie...wyniki nie dzisiaj tylko w piatek...aaaaaaa:/:/:/ Ludzie wpisujcie ile mieliscie procent z matury!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra Re: UJ kulturoznawstwo miedzynarodowe 05.07.05, 14:24 pol 59 i 75 ing 98 i 81 fr 94 i 83 geo 94 i 77 juz gdzies podawalam, wy tez piszta :P Odpowiedz Link Zgłoś
kk86 Re: UJ kulturoznawstwo miedzynarodowe 08.07.05, 16:03 dostalam sie :D wykosilam w takim razie ok 600 osob - kurde, ale fajnie! wpisujcie, kto juz wie,ze bedzie przyszlym kulturoznawca. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molk Re: UJ kulturoznawstwo miedzynarodowe IP: *.crowley.pl 08.07.05, 16:06 Skad masz wyniki? Z konta ERK? Odpowiedz Link Zgłoś
kk86 Re: UJ kulturoznawstwo miedzynarodowe 08.07.05, 16:42 najpierw mialam z drzwi instytutu ( 0 14:30 ), a potem z konta ERK ( 16:00 ). pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmarra Re: UJ kulturoznawstwo miedzynarodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 16:47 kk86, a moglays tutaj podac swoje wyniki z matury? badz tak mila i umiesc, skoro juz sie dostalas, niech zobacze czy mialam jakiekolwiek "szanse" :P Odpowiedz Link Zgłoś
kk86 Re: UJ kulturoznawstwo miedzynarodowe 08.07.05, 17:33 polski PP 89 Pr 95 ang. PP 98 Pr 84 wos PP 81 Pr 67 pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molk Re: UJ kulturoznawstwo miedzynarodowe IP: *.crowley.pl 08.07.05, 17:37 Ja sie nie moge doczekac na wyniki rosjoznawstwa chociaz dzisiaj mialy byc. Wrrr :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kk86 Re: UJ kulturoznawstwo miedzynarodowe 08.07.05, 17:52 cierpliwości, poczkaj uno momento, a wszystko Ci dostarcza - pomyśl, że oni muszą każdemu taki komunikacić wysłać, więc to po prostu musi potrwać :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molk Re: UJ kulturoznawstwo miedzynarodowe IP: *.crowley.pl 08.07.05, 17:54 No nie wiem wlasnie, mozliwe nawet, ze to robi automat (tzn zlicza wyniki i decyduje kto zdal). Gdyby musieli kazdemu osobno pisac to by swiadczylo o nieudolnosci programistow ktorzy pisali ten system. Ale w sumie to nigdy nie wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
kk86 Re: UJ kulturoznawstwo miedzynarodowe 08.07.05, 18:00 w sumie racja, z tym ze zawsze lepiej byc doswiadczonym optymista ( czyt. pesymista ) i nigdy nie zakladac, ze programista jest udolny:) wg mnie to bardzo mozliwe, ze oni to recznie wprowadzali, bo np. w moim komunikacie sprzed paru dni bylo: " od godz. 15 te dane beda wprowadzane na Panstwa indywidualne konta"... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmarra do kk86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 18:15 ej, to zdawalas 3 przedmioty tylko??? ja podalam wyniki z 4, wcale nie byly takie slabe, okolo 70-80% z rozszerzonych... a tu kupsztal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaqus Re: do dagmarry IP: 82.160.7.* 08.07.05, 18:40 co prawda miałas lepsze wyniki ode mnie, ale tylko troszkę, więc sobie po cichu liczyłam na ten kierunek, na na kilometr widać, że to typowo humanistyczne studia, bo dla nich 3 przedmioty to jednak więcej niż 4 :/ grrr Odpowiedz Link Zgłoś
kk86 Re: do kk86 08.07.05, 21:18 no tylko 3, ale to kulturoznawstwo jest dla mnie tylko asekuracja - w pon. mam dopiero egz. na MOJ kierunek i jesli dobrze pojdzie zwolnie Wam miejsce. moja kolezanka tak samo - jesli dostala sie na politologie ( bedzie wiedziec 18.07 ) to tez zwolni miejsce na kulturoznawstwie. mysle, ze duzo jest osob w podobnej sytuacji, wiec sie nie denerwujcie, tylko w razie czego przygotujcie sobie odwolania. pzdr kk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: do kk86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 11:47 kk86 a pamietasz jaka mialas ta "srednia" czy co to w ogole bylo??(i w jaki sposob oni to liczyli?!?) ja mam podobne wyki z matury do ciebie, a sie nie dostałam... :/ W ogóle podobno przyjeli 2x wiecej maturzystow ze starą... super sprawiedliwosc:/:/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kk86 Re: do kk86 09.07.05, 12:47 ja mialam 519 pkt. kurde, tez, szczerze mowiac, to nie wiem jakim cudem sie dostalam... wiem tylko, ze byli ludzie ktorzy mieli po 490 czy cos takiego.. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaqus Re: do kk86 IP: 82.160.7.* 09.07.05, 18:22 ciekawe, jak oni te punkty przeliczali, wg moich obliczeń powinnam mieć 643, tylko ze tym sposobem nie mam nic, a miałam nadzieję, że taki egzotyczny dość kierunek nie będzie ustawiony Odpowiedz Link Zgłoś
kk86 Re: do kk86 09.07.05, 19:11 prosze tylko o jedno: zejdzcie ze mnie. ja nikogo o nic nie prosilam i najprawdopodobniej dostane sie na moj wymarzony kierunek juz niedlugo - na niego wymagaja egzaminu ( ciekawe czemu ) , wtedy zwolnie to cholerne miejsce; poza tym mowilam juz niejednokrotnie, ze to kulturoznawstwo bylo moim wentylem bezpieczenstwa. wierzcie mi, gdybym mogla, to zwolnilabym Wam z 10, ale niestety nie mam takich ponadnaturalnych mozliwosci. pzdr mimo wsyzstko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaqus Re: do kk86 IP: 82.160.7.* 09.07.05, 19:37 to nie jest wejście na Ciebie, tylko na system, ja osobiście widząc taką sytuację czuję się zawiedziona, no przecież wiadomo, ze to nie twoja wina, ze cię przyjeli, czy coś, tylko chodzi ogolnie, ze tam jest niezly przekręt jednym slowem, i to mnie boli ale to bardzo, i zrozumieć tego nie mogę. Bo tak się sklada, ze dla mnie ten kierunek nie byl awaryjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:33 gosiaqus napisał(a): "...tylko chodzi ogolnie, ze tam jest niezly przekręt... i to mnie boli ale to bardzo, i zrozumieć tego nie mogę..." d o k ł a d n i e!:/ Poza tym liczba os/miejsce z last year byla OK - 5, a teraz nagle 15... i ciekawa jestem ile z tych miejsc było z góry wykupionych :/ Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kk86 Re: 09.07.05, 21:15 eh, no dobrze, ale czy w ogole ktos z Was wie, jak oni liczyli te punkty? ja w ogole slyszalam, ze przyjmowani byli ludzie z pkt. do 590. wiec w sumie jesli ktos zdawal 4 przedmioty, i nawet srednio mu poszlo, to kurde i tak wychodzi wiecej:/ nic nie kapuje, ale jesli jest tak jak piszecie, ze WLADZA dawno juz wiedziala, kogo przyjmie, to czemu do cholery nie wzieli tych, ktorzy maja wiecej pkt. ode mnie?? teraz to naprawde odechciewa mi sie tam studiowac i ide dalej wkuwac na egz. w pon. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś