Dodaj do ulubionych

kto POLONISTYKA uw?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 12:03
Są tu osobniki,ktore złożyły papiery na polonistykę uw?
Ile Wam punktów wychodzi?
Obserwuj wątek
    • another_story Re: kto POLONISTYKA uw? 04.07.05, 13:16
      Było już przynajmniej pięć takich wątków...

Złożyłam podanie na polonistykę i uzyskam - stosując ten ich dziwny
      przelicznik - 79 pkt. Czyli bez rewelacji.

• Gość: Tom Re: kto POLONISTYKA uw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:45
        JA mam tylko 73 Wyrzucone pieniadze...
        • Gość: rojew84 Re: kto POLONISTYKA uw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 11:37
          P R O B U J!!!!!!!!!!!!!!!
          jeszcze sie mozesz miło rozczarować.........
          teraz to pewnie za póżno na rady,ale warto moze probować na cos na wydziale
          polonistyki,bo potem łatwiej sie przenieść na podstawie średniej...
          Ja tam trzymam kciuki za wszystkich , którzy chca naprawde byc polonistami.
          • Gość: Tom Re: kto POLONISTYKA uw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:45
            Dzieki za podtrzymanie na Duchu!Ty na pewno sie dostaniesz. Widzialem Twoje
            wyniki na stronie pol. GRATULACJE A ja sproboje w przyszlym roku.
            • another_story Re: kto POLONISTYKA uw? 05.07.05, 12:48
              Tom, należy Ci się porządna nagana za sianie defetyzmu ;). Pamiętaj, że
              polonistyka to jednak nie psychologia i o jedno miejsce nie walczy tu 27
              kandydatów... Tym się pocieszam.
              • Gość: Tom Re: kto POLONISTYKA uw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:02
                Ty tez sie dostaniesz. Mialas 84/73. Troche Was juz rozpracowalem. Ja ma tylko
                74 w sumie.To naprawde za malo.
                • another_story Re: kto POLONISTYKA uw? 05.07.05, 13:51
                  Skąd wiesz, że za mało? Podobno rok temu przyjmowali od 72...

Na podstawie Twojej świetnej znajomości wyników innych internautów wnioskuję,
                  że naprawdę zależy Ci na tych studiach - trzymam zatem kciuki. Za mnie też
                  można trzymać, nie obrażę się bynajmniej ;). Pozdrawiam.
                  • Gość: Tom Re: kto POLONISTYKA uw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:15
                    Dzieki Tez trzymam za wszystkich fajnych ludzi!!!!
                    • Gość: rojew84 Re: kto POLONISTYKA uw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:32
                      ale zapisałeś się na polonistyketak?Moze będziesz musiał trochę poczekać,ale
                      warto.Wiele osób zapisuje sie dla asekuracji.Pierwsze listy będą miedzy 11 a 15
                      lipca.TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSTKICH DUCHOWYCH POLONISTÓW!!
    • Gość: kika Re: kto POLONISTYKA uw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:27
      ja mam 77 z hakiem (na sto możliwych chyba), myślała, że to nie najmniej ale
      teraz... Załamaliście mnie... Dzięki :(
      • another_story Re: kto POLONISTYKA uw? 11.07.05, 16:31
        Cóż, zabrakło mi trzech punktów - przynajmniej na podstawie listy rankingowej,
        dostępnej już na stronie UW.
        • Gość: marta84 Re: kto POLONISTYKA uw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:21
          DOSTALAM SIE NA DZIENNE!!!!!!!!!!!!!!!
          Ale jak juz pisalam rok polonistyki mam juz za soba
          Lista sie duzo przesunie-gwarantuje Wam-nie rezygnujcie i sprawdzajcie ja czesto
          • another_story Re: kto POLONISTYKA uw? 11.07.05, 19:34
            Gratulacje :).
    • Gość: magda85 nie robcie sobie zbednych nadzieji. IP: *.aster.pl 11.07.05, 22:26
      och. chyba nie myslicie, ze te 170 osob nagle zbierze sie razem i postanowi z
      polonistyki zrezygnowac? ja sie dostalam i rezygnowac nie zamierzam.

wybaczcie, ale malo kto wydaje 80 zl na rekrutacje ot tak, dla sportu.

na waszym miejscu zastanowilabym sie nad jakas prywatna uczelnia albo rok
      przeczekala. na pewno nie liczylabym na az takie przesuniecie listy.
      • another_story Re: nie robcie sobie zbednych nadzieji. 11.07.05, 23:00
        Nie, nie robię sobie nadziei. Pewnym pocieszeniem jest jednak dla mnie fakt,
        że nieźle znam zasady ortografii.
      • Gość: Tawananna* Re: nie robcie sobie zbednych nadzieji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:31
        Odezwała się ta dumna, wspaniała i przeinteligentna, która dostała się na
        studia i nam, maluczkim, miejsca zrobić nie raczy.

Otóż listy bardzo często się przesuwają, na takich polonistykach zwłaszcza. Nie
        chodzi o to, że ludzie wydają pieniądze na rekrutację dla sportu - po prostu
        większość osób składa papiery na kilka kierunków i ci najlepsi dostają się w
        parę miejsc. A polonistyka dla wielu osób jest kierunkiem "awaryjnym" - stąd
        duże różnice między pierwszą a końcową wersją listy.
        • Gość: marta bez paniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:38
          zgadzam sie.Z doswiadczenia wiem jak listy sie przesuwają.Lepiej nie robic nic
          zbyt szybko.Troche poczekac.W tym roku byl taki balagan,ze ludzie rejestrowali
          sie na wiele kierunkow.Trzymam kciuki za majacych nadzieje.Aha,na wszelki
          wypadek warto napisac podanie,ze w razie wolnych miejsc Wy czekacie.
      • Gość: Aga Re: nie robcie sobie zbednych nadzieji. IP: 212.180.161.* 12.07.05, 13:17
        170 to pewnie nie, ale z 50 to na pewno. W tym roku nowmaturzyści nie musieli
        zdawać żadnego egzaminu na polonistykę, więc sądzę, że nawet więcej osób niż
        dotychczas zregyznuje z tego kierunku.
        A poza tym - ten Twój ton! ;)
        • Gość: Misty Re: nie robcie sobie zbednych nadzieji. IP: *.aster.pl 12.07.05, 15:55
          A poza tym - jesli nie dostaniecie sie na dzienne - to naprawde warto studiowac
          polonistyke wieczorowo lub zaocznie - koszty nie sa jakos szalenie wysokie, a
          jesli ktos naprawde sensownie pracuje, to nie bedzie mial problemu z
          przeniesieniem sie na dzienne :). No i mozna od razu zaczac pracowac, co
          procentuje juz po studiach...
          • Gość: marta Re: nie robcie sobie zbednych nadzieji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:14
            prawde piszesz Misty.Jam przykladem
            • drobiazg_lesny Re: nie robcie sobie zbednych nadzieji. 12.07.05, 20:23
              a jam się dostała..;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka