Gość: student IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:31 Wieczie może czy należy dostarczyć świadectwo dojrzałości ( stara matura ), jeżeli moja rekrutacja przebiega tylko na podstawie testu? PZDR student Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wsciekla_krowa Re: Świadectwo Uniwersytet Śląski 05.07.05, 12:38 przypuszczam, że prawdopodobnie tak ponieważ muszą wiedzieć czy zdałeś maturę :P:P:P jak wiesz my z nową maturą dostaliśmy osobno świadectwo dojrzałości i ukończenia szkoły -> moja rekrutacja przebiega na podstawie rozmowy i ocen z ukonczenia szkoly a mimo to świadectwo dojrzałości musiałam oddać a tak pozatym to jeśli dostałeś taką wydrukowaną kartkę na tej centralnej rejestracji to tam chyba pisze, że jeśli nie oddasz świadectwa to oni cie nie dopuszczą do postępowania kwalifikacyjnego Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekla_krowa Re: Świadectwo Uniwersytet Śląski 05.07.05, 12:41 ej ale jak ty jesteś juz student to może masz coś inaczej - może indeks musisz okazać :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Świadectwo Uniwersytet Śląski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:07 Z tego co mi powiedzieli wydając przepustkę do rejestracji wynika, że przynoszę świadectwo dojrzałości wtedy kiedy dostanę się na studia ( zdawałem tylko test ze starą maturą ). A po za tym na odwrocie kartki jest napisane tylko z konkursem świadectw. No ale pewności nigdy nie można mieć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
stallorder Re: Świadectwo Uniwersytet Śląski 05.07.05, 19:01 A na jaki kierunek zdawałeś? Na infe może? Pytam bo też zdawałem. Odpowiedz Link Zgłoś
stallorder Re: Świadectwo Uniwersytet Śląski 05.07.05, 19:05 Ja też zdawałem starą maturę i dzwoniłem na mój wydział. Powiedzieli, że mam dostarczyć świadectwo dopiero wtedy gdy się dostanę. Natomiast mój termin oddania tego świadectwa mija 8 lipca, a wyniki będę miał jutro, więc mam całe 2 dni na dostarczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Świadectwo Uniwersytet Śląski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:20 tak informę w Sosnowcu, a ty na jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
stallorder Re: Świadectwo Uniwersytet Śląski 05.07.05, 22:33 Informatyka w Katowicach na M-F-Ch. Nie chce być niemiły i wtrącać się w cudze sprawy...ale jak Ci poszedł test? Na ile % liczysz? Ile będzie trzeba mniej więcej mieć żeby się dostać? Wiesz coś może? Odpowiedz Link Zgłoś
stallorder Re: Świadectwo Uniwersytet Śląski 05.07.05, 22:42 A gdybyś się dostał na UŚ, to zdajesz jeszcze potem na informatykę do Gliwic? A gdybyś się nie dostał, to też zdajesz potem do Gliwic na infę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Świadectwo Uniwersytet Śląski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:18 Zdawałem na informę do Sosnowca. Na politechnikę zdaje tylko na transport. A test :))..... Nawet nie można tego przyrównać do matury rozszerzonej. Tak 1/4 sam zrobiłem 1/2 na logikę, 1/4 strzelałem. Raczej chyba nie ma szans się dostać ( no chyba, że dobrze strzeliłem w zadaniach za 5 pkt :) ). W tamtym roku chyba trzebabyło mieć około 50%. A teraz nie wiadomo co będzie jak wymieszają to z nowymi maturami. Odpowiedz Link Zgłoś
stallorder Re: Świadectwo Uniwersytet Śląski 06.07.05, 22:06 Ja raczej też nie mam szans, chociaż może się pozytywnie zaskocze... A co do dokumuentów to mam jeszcze pytanie: zdjecia i podanie oddaje sie razem ze swiadectwem? I co z orzeczeniem lekarskim? Brales cos takiego z dzialu nauczania? Bo jest zaswiadczenie lekarskie (do badan) i orzeczenie. Wiem, ze na informatyke nie bylo badan, ale to orzeczenie nie daje mi spokoju. No i czy zdjecie na niebieskim tle mi przyjma? Bo pisze ze na jasnym trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Świadectwo Uniwersytet Śląski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:55 Dowiem się wszystkiego w poniedziałek na wydziale. Wiem, że mojego znajomego wysłali na badanie lekarskie z UŚ. A narazie pozostaje tylko strona: www.us.edu.pl/uniwersytet/informator/wymagane_dokumenty2005.php Odpowiedz Link Zgłoś
stallorder Re: Świadectwo Uniwersytet Śląski 07.07.05, 19:17 Ok, a czy wyniki są też może na listach na wydziale? Bo wydzial M-F-Ch zadeklarowal, ze bedzie wysylac zawiadomienia o wynikach do domu, tylko ze jak dotad ani ja ani zaden z moich 2 znajomych ktorzy tez tam zdawali niczego nie dostal. Najlepsze jest to, ze w czasie egzaminu powiedzieli nam, ze wysylac beda ok 5 lipca, wiec 6 powinny byc. Jutro 8, czyli ostateczny dzien, w ktorym na M-F-Ch przyjmuja swiadectwa. Tak na marginesie: gdzie kandydaci na informatyke do Sosnowca pisali egzamin? W jakim budynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Świadectwo Uniwersytet Śląski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:29 To zależy jak komputer przyporządkował. Ja np.pisałem na bankowej 14 sala 213. A tak odnośnie wyników - można oczekawać ich od przyszłego poniedziałku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Świadectwo Uniwersytet Śląski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:34 Tak wyniki będą na wydziale i w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Świadectwo Uniwersytet Śląski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:24 Oczywiście tylko do czasu wpisu na listę przyjętych, bo to 18 lipca ma zostać ogłoszona lista wyników Odpowiedz Link Zgłoś