Dodaj do ulubionych

Łazarski ???

IP: 80.51.224.* 05.07.05, 17:37
Jestem ciekawa jak wygladaja studia na tej uczelni, czy daje dobre
wyksztalcenie? Przymierzam sie do zlozenia tam papierow ale tak naprawde nie
wiele o niej wiem. Bede wdzieczna za kazda informacje :) pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: azi Re: Łazarski ??? IP: 195.187.51.* 05.07.05, 18:05
      Lepiej popytaj na gronie.net bo tam kazda uczelnia
      ma chyba swoje wlasne grono;).
      Ewentualnie poszukaj jakis for,
      moze maja i tam zadaj pyt.
      Tutaj to raczej odezwa sie krzykacze i malo sie dowiesz;)
    • Gość: aska Re: Łazarski ??? IP: *.acn.waw.pl 05.07.05, 18:25
      chodzilam troche do Lazarskiego i zrezygnowalam po paru miesiacach. szkola dla
      tych co chca miec papierek a sie nie napracowac za bardzo. ale przygotuj sie na
      to, ze jak sie zapytasz kogos co chodzi tam - to odpowiedz bedzie, ze to
      najlepsza szkola, super poziom itd. Uwierzylam i sie nacielam. Choc to jeszcze
      zalezy od kierunku (jak prawo to uciekaj z tej szkoly). Podobno troche lepiej
      jest z kierunkami ekonomicznymi. Jedyny plus to jak jestes imprezowa osoba to
      bedziesz mogla rozwinac skrzydla. Przez te kilka miesiecy odnioslam wrazenie, ze
      to w tej szkole duzo wazniejsze (imprezy) niz nauka i egzaminy. Zreszta egzaminy
      nie sa trudne... i mozesz praktycznie powtarzac je w nieskonczonosc jak bedziesz
      za bardzo zajeta imprezami. "Za ktoryms razem i tak sie uda zdac" to uslyszalam
      od ludzi z Lazarskiego. I takie sa tam realia. A jak masz niezla bryke to na
      dzien dobry masz plus i latwiej dostac sie do samorzadu.
      Ze szkoly zrezygnowalam... i nie zaluje. Jestem na innej uczelni, jest lepszy
      poziom, bardziej ambitni ludzi, bardziej wymagajacy wykladowcy. Ale przynajmniej
      wiem, ze cos umiem i ze cos soba reprezentuje.
      • Gość: wem WSHiP nie takie zle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 03:25
        Troche zbytnio objechalas Wship. Widać ze tylko kilka miesiecy studiowalas.
        Jesli chodzi o poziom to niski nie jest i jesli chcesz to wiedze zdobedziesz
        oczywiscie nie wszyscy wykladowcy sa ciekawi. Egzaminy raczej 70% proste.choc w
        sesji zawsze znajdzie sie z jedno zaliczenie i jeden egzamin do ktorego trzeba
        przysiasc. A imprezy to wizytowka szkoły, ale to chyba dobrze, choc kiedys byly
        zdecydowanie lepsze imprezy. Generalnie w szkole zawsze sie dzieje sporo pod
        wzgledem kuluturalno rozrywkowym jak i edukacyjnym.
        • Gość: sara Re: WSHiP nie takie zle IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.07.05, 11:52
          "Jesli chodzi o poziom to niski nie jest" nie?

"Egzaminy raczej 70% proste"

"znajdzie sie z jedno zaliczenie i jeden egzamin do ktorego trzeba przysiasc."

"A imprezy to wizytowka szkoły"

faktycznie - poziom to niski "nie" jest... :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka