Gość: gigli IP: 80.51.224.* 05.07.05, 17:37 Jestem ciekawa jak wygladaja studia na tej uczelni, czy daje dobre wyksztalcenie? Przymierzam sie do zlozenia tam papierow ale tak naprawde nie wiele o niej wiem. Bede wdzieczna za kazda informacje :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: azi Re: Łazarski ??? IP: 195.187.51.* 05.07.05, 18:05 Lepiej popytaj na gronie.net bo tam kazda uczelnia ma chyba swoje wlasne grono;). Ewentualnie poszukaj jakis for, moze maja i tam zadaj pyt. Tutaj to raczej odezwa sie krzykacze i malo sie dowiesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Łazarski ??? IP: *.acn.waw.pl 05.07.05, 18:25 chodzilam troche do Lazarskiego i zrezygnowalam po paru miesiacach. szkola dla tych co chca miec papierek a sie nie napracowac za bardzo. ale przygotuj sie na to, ze jak sie zapytasz kogos co chodzi tam - to odpowiedz bedzie, ze to najlepsza szkola, super poziom itd. Uwierzylam i sie nacielam. Choc to jeszcze zalezy od kierunku (jak prawo to uciekaj z tej szkoly). Podobno troche lepiej jest z kierunkami ekonomicznymi. Jedyny plus to jak jestes imprezowa osoba to bedziesz mogla rozwinac skrzydla. Przez te kilka miesiecy odnioslam wrazenie, ze to w tej szkole duzo wazniejsze (imprezy) niz nauka i egzaminy. Zreszta egzaminy nie sa trudne... i mozesz praktycznie powtarzac je w nieskonczonosc jak bedziesz za bardzo zajeta imprezami. "Za ktoryms razem i tak sie uda zdac" to uslyszalam od ludzi z Lazarskiego. I takie sa tam realia. A jak masz niezla bryke to na dzien dobry masz plus i latwiej dostac sie do samorzadu. Ze szkoly zrezygnowalam... i nie zaluje. Jestem na innej uczelni, jest lepszy poziom, bardziej ambitni ludzi, bardziej wymagajacy wykladowcy. Ale przynajmniej wiem, ze cos umiem i ze cos soba reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wem WSHiP nie takie zle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 03:25 Troche zbytnio objechalas Wship. Widać ze tylko kilka miesiecy studiowalas. Jesli chodzi o poziom to niski nie jest i jesli chcesz to wiedze zdobedziesz oczywiscie nie wszyscy wykladowcy sa ciekawi. Egzaminy raczej 70% proste.choc w sesji zawsze znajdzie sie z jedno zaliczenie i jeden egzamin do ktorego trzeba przysiasc. A imprezy to wizytowka szkoły, ale to chyba dobrze, choc kiedys byly zdecydowanie lepsze imprezy. Generalnie w szkole zawsze sie dzieje sporo pod wzgledem kuluturalno rozrywkowym jak i edukacyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: WSHiP nie takie zle IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.07.05, 11:52 "Jesli chodzi o poziom to niski nie jest" nie? "Egzaminy raczej 70% proste" "znajdzie sie z jedno zaliczenie i jeden egzamin do ktorego trzeba przysiasc." "A imprezy to wizytowka szkoły" faktycznie - poziom to niski "nie" jest... :] Odpowiedz Link Zgłoś