sade_markiz 04.10.05, 23:37 witam, bardzo bym chciala zapisac sie na kurs krawiecki w wawie, czy ktos moze cos polecic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plavusa Re: krawiectwo - kursy 05.10.05, 10:08 Poszperaj - już o tym było. Nawet któraś dziewczyna zaczęła chyba od tego poniedziałku na Narbutta. Odpowiedz Link
antyka Re: krawiectwo - kursy 05.10.05, 22:06 ja zaczelam - wzielam udzial w czwartym spotkaniu, w sumie jestem zadowolona, pani prowadzaca bardzo czesto sie chwali, no, ale niech jej bedzie... chyba sie zna na rzeczy, bo przynioslam kilka moich dziel, robionych na burdzie i od razu znalazla kilka bledow, poprawila i jak tylko znajde wolna chwile, to przeszyje poprawki na maszynie. Kurs generalnie dotyczy nie tylko szycia, ale takze kroju. Mysle, ze naprawde warto. Juz wiem, ze wezme udzial w drugiej, zaawansowanej czesci, ktora rozpocznie sie latem. Aneczka Odpowiedz Link
sade_markiz Re: krawiectwo - kursy 06.10.05, 01:29 dzieki, o tym kursie na narbutta czytalam, ale drogi troche i 2x w tygodniu przez kilka miesiecy7 to troche za duzo szczescia na raz:-), ale bede szukac dalej, dzieki wielkie za info. Odpowiedz Link
antyka Re: krawiectwo - kursy 08.10.05, 16:31 hmm, nie rozumiem jednego, moim zdaniem wcale nie jest drogi - trzy osoby w grupie, 130 godzin lekcji, za kurs jezyka angielskiego w takim wymiarze godzin zaplacilabys minimum 2400 PLN... Odpowiedz Link