Dodaj do ulubionych

Kto na AE Kraków????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 14:42
mam pytanko. na co wybieracie się na AE i ile w sumie mieliście punktów po
przeliczeniu. tylko bez ściemy, proszę. ja mam 59 i to moim zdaniem nie za
wiele, ale spróbować warto. Pozdrawiam:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: jooooo Re: Kto na AE Kraków???????? IP: 84.234.4.* 06.07.05, 16:50
      ja mam 67
      • motylek_86 Re: Kto na AE Kraków???????? 06.07.05, 19:01
        ja 73 i próbuje na stosunki miedzynarodowe. a Wy na co?
        • Gość: lolek Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 19:14
          76 i nie wiem na co złożyć : )

SM to raczej fajna nazwa, słaby kierunek...
          • motylek_86 Re: Kto na AE Kraków???????? 06.07.05, 20:22
            a dlaczego myślisz ze słaby? nie pytam zeby się kłocić tylko chcialabym poznać
            Twoje zdanie i argumnety bo mialam stycznosć z osobami tam studiującymi i raczej
            byly zadowolone (bynajmniej nie z powodu małej ilości nauki, wręcz przeciwnie).
            Bardzo sobie chwalily kadrę i oglnie uczelnię. Chętnie poznam Twoje zdanie na
            ten temat :) Pozdrawiam
            • Gość: lolek Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 16:01
              Motylku : )

Ja nie widzę dużych mozliwości zatrudnienia po SM i na tym opieram moją
              subiektywną opinię : )

Pozdrawiam : )
              • Gość: Ania Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.tele2.pl 08.07.05, 13:34
                Jako absolwentka AE Kraków moge powiedzieć że generalnie nie ma to znaczenia
                jaki kierunek się skończy. Liczy się dyplon uczelni ekonomicznej.

PS. Jestem po rachunkowości.
    • Gość: Kasia Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.05, 19:25
      ja mam tylko 64 i skladam na stosunki, zarzadzanie i ekonomie ale tak naprawde
      to mam nadzieje ze sie dostane na uj na dziennikarstwo...
    • Gość: gaja Re: Kto na AE Kraków???????? IP: 80.51.233.* 06.07.05, 23:18
      Ja mam 64 i złożyłam na towaroznawstwo.
      • Gość: kasia 19 Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 07:46
        cholera.to widzę ze nie mam z wami szans. a jak bylam na uczelni to dużo bylo
        ludzi co nie mieli nawet 50!!!!!!!!!!
        • Gość: kasia 19 Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 07:51
          Bo wiecie chciałam na stosunki międzynar. ale moje szanse chyba bledną przy
          waszych wynikach. a waszych rezultatów na maturce tylko pogratulować :-)
          • Gość: madzia Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.crowley.pl 07.07.05, 08:58
            a ja mam 34 ( przez porażke z matmy ) ale tez skladam :)
            • Gość: kasia 19 Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 10:40
              masz rację. nie wolno sie załamywać. wkurzają mnie tylko ci co sie
              przemądrzają: miałem 100 z podst i 98 z rozszerz i sie nie dostane
              • Gość: kasia19 Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 11:37
                no co jest nikt juz sie nie wybiera na AE?????
                • Gość: Gosia Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.azory.net.pl 12.07.05, 19:31
                  Hej:)

Ja wybieram się na Zarządzanie i Marketing (i nie wiem czy dobrze zrobiłam) -
                  jeśli się dostanę to będzie mój drugi kierunek. Teraz zacznę 3 rok socjologii
                  na UJ. Mam 82 punkty. Powodzenia dla zdających!
      • paradox69 PESEL 07.07.05, 15:38
        Wpisuje pesel na stronie AE Kraków i nagle wyskakuje że nie ma takiego
        kandydata.. Dlaczego? Każdy tak ma? Złożyłem papiery tydzień temu.. Może
        jeszcze nie mają uzupełnionej bazy danych itp..?
    • Gość: kasia 19 Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:13
      Halooo!!!!!!!!!!!!jesteście tam????????????
      • Gość: dragu Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:41
        ja sie wybieram wraz z 5 kolegami, nasz najnizszy wynik punktowy to 72 pkt najwyzszy(moj nieskromnie powiem) - 81. Wszyscy, jednoglosnie kierujemy sie na ekonomie.
        • 7u8 to się robi nudne 07.07.05, 15:05
          bujać to my, ale nie nas
    • paradox69 PESEL - na stronie online 07.07.05, 15:48
      Wpisuje pesel na stronie AE Kraków i nagle wyskakuje że nie ma takiego
      kandydata.. Dlaczego? Każdy tak ma? Złożyłem papiery tydzień temu.. Może
      jeszcze nie mają uzupełnionej bazy danych itp..?
      • Gość: limonka Re: PESEL - na stronie online IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 07.07.05, 20:45
        ja mam dokladnie to samo, ale mi sie wydaje ze kazdy tam ma...a szkoda bo
        chcialabym miec pewnosc ze wszystko bedzie ok
        • Gość: kasia 19 Re: PESEL - na stronie online IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:35
          tak wam wyskakuje bo jeszcze nie było przeprowadzonej rekrutacji. myślę ze
          służy to do sprawdzenia czy się dostaliście dlatego wasze dane nie są jeszcze
          wklepane w komputer
          • Gość: anula Re: PESEL - na stronie online IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 23:02
            Bzdura! Rok temu można było wejść na tę stronke i wyświetlało ci się na jaki
            jestes kierunek złożyłeś papiery a potem też była wiadomość o terminie
            egzaminu, miejscu i godzinie. Znajdywały się tam również wyniki i powiem że
            były dzień wczesniej niż miały być podane.
            • motylek_86 Re: PESEL - na stronie online 09.07.05, 09:08
              No tak tylko ze rok temu wszyscy egzamin pisali a teraz ludzie z nową matura nie
              będa nic dodatkowo zdawac.
    • Gość: nat Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:02
      ja nieskromnie powiem że mam 82 punkciki:))) i wybieram sie na gospodarkę
      przestrzenną...
      • Gość: kasia 19 Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:06
        82, hmmmm. ladnie wymiotłeś
      • Gość: ja Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:56
        a nie wiece na jakiej zasadzie beda robic listy rankingowe czy na kazdy
        kierunek osobno czy jak?????
        • Gość: kasia 19 Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:19
          dzisiaj jak weszłam z koleżanką na stronę ae to ona już mogła wpisać swój pesel
          bo zdaje egzaminy dodatkowe
          • Gość: pat Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.chorkowka.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 11:38
            jaki jest link, zeby sprawdzić wyniki???POmóżcie
            • Gość: kasia 19 Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:14
              wyniki będą a stronie www.ae.krakow.pl pod wyniki egzaminów
              • Gość: Kaluś Re: Kto na AE Kraków???????? IP: 81.15.157.* 11.07.05, 17:03
                No ja złożyłem na AE mialem 54 pkty, co wydaje mi się niezłym wynikiem, w zeszłym roku przyjmowali od 55 pktów z tego co wiem, a sam złożyłem na Informatykę z ekonometrią.
                • Gość: kasia 19 Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 07:38
                  no kaluś, może się spotkamy jak nie dostanę się na SM
                  • Gość: gd Re: Kto na AE Kraków???????? IP: 212.160.172.* 12.07.05, 11:52
                    Ja również złożyłem dokumenty na informatyke i ekonometrię. Jestem jednak
                    troche starszy i zdawałem starą maturę, ponieważ z matmy miałem 6 to mam juz 50
                    punktów , a ide na egzamin z angielskiego, umiem średnio , spodziewam się jakiś
                    20 punktów , czyli w sumie będę miał około 70 punktów... przynajmniej mam taką
                    nadzieję, a myśle że taka liczba punktów wystarcy

Rok temu na inf. i ekonometrię było około 1.8 kandydata na 1 miejsce wiec
                    relax. miejsc było 360.

Do zobaczenia w pazdzierniku
                    • Gość: gd Re: Kto na AE Kraków???????? IP: 212.160.172.* 12.07.05, 11:59
                      potwierdzam, po wpisaniu na stronie AE pesela i nazwiska wyswietla sie data i
                      sala w ktorej jest egzamin. Mnie to dotyczy , bo egzamin pisać muszę.
                      • Gość: banditierka Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:28
                        mi PESEL nie wchodzi
                        a też zdaję egzaminy
                        hmmm
                        • magnusdeo Re: Kto na AE Kraków???????? 12.07.05, 12:34

jezeli pojawi ci sie strona na ktorej jest tylko pole pesel - to ci nei wiejdzie
                          ma ci sie pojawic strona na ktorej bedzie pole pesel i pole nazwisko - wtedy ci
                          wejdzie
                          • Gość: banditierka Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 13:45
                            w tym problem, że po wpisaniu nazwiska i nru PESEL nadal NIC
                            oj
                            • Gość: Ła, odwołuję Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 13:52
                              przepraszam, leśny głupek ze mnie
                              widziecie, jaką macie konkurencję...
                              taaa, nazwisko wpisywać z małej litery
                              ekm
                              9:00 hala sportowa sektor A
                      • Gość: ania Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:42
                        Gdzie piszesz i o której godzinie? Ja na hali sportowej sektor A godz 9.00
                        • magnusdeo Re: Kto na AE Kraków???????? 12.07.05, 12:50

tez o 9.00 , ale w innej sali, pawilon F

• Gość: gd Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.com.pl / *.com.pl 12.07.05, 14:50
      Czy wiecie jak będzie wyglądał egzamin z angielskiego ? Czy na podobnej zasadzie
      jak w latach poprzednich czy coś zmienią ?

• kuk_34 Re: Kto na AE Kraków???????? 13.07.05, 10:06
      Finanse i bankowosc, 72 punkty
      • Gość: kasia 19 Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:08
        ale nastukałes...nieżle...
        • Gość: Anilora Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:02
          Widze ze sporo ludzi sie wybiera w tym roku na nasza kochana Alma Mater :)Tak
          po prostu pisze zeby zyczyc Wam wszystkim powodzenia,naprawde nie jest tak
          ciezko sie dostac,zobaczycie :)W zeszlym roku w zaleznosci od kierunku
          wystarczalo chyba 50pare pkt zeby sie dostac na te najmniej oblegane kierunki
          takze nikt nie jest bez szans :) Wiem bo sama zdawalam rok temu i szczesliwie
          aktualnie jestem juz studentka 2 roku :) Jakbyscie mieli jakies pytania apropo
          uczelni to chetnie odpowiem jesli tylko bede w stanie.Powodzenia :)
          • Gość: raily Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:02
            A pisze ktoś może w D/S s. 8? ;)
          • Gość: Łukasz~ Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.68.72.20.debica72.tnp.pl 14.07.05, 21:16
            A ja mam do Ciebie prośbe. Jak wygląda egzamin wstępny z języka obcego. Jest to
            test wielokrotnego wyboru czy jednokrotnego. Bo dzisiaj dostałem arkusz
            odpowiedzi i tam pisze że są pd 1 do 4 odpowiedzi. I troche się zaniepoiłem jak
            jest z tymi odpowiedziami. Z góry Ci dziękuję!!!! :-) Pozdrawiam
            • Gość: ania Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:55
              Z języka obcego jest test jednokrotnego wyboru. Tak odpisał dział nauczania.
            • Gość: Anilora Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:30
              Z jezyka obcego na 100% jest test jednokrotnego wyboru. To ze moga byc od 1 do
              4 poprawnych odpowiedzi tyczy sie tylko testu z matematyki bo ten jest
              wielokrotnego wyboru.Na angielskim o ile pamietam na poczatku jest jakis
              tekst,raczej niezbyt trudny i potem 5 pytan do tekstu.Czasem troche dziwne sa
              te pytania ale nawet jak sie nie do konca zrozumie tekst to odp mozna sie
              domyslic.Reszta to glownie gramatyka,troche phrasal verbs i slowek.Ogolnie
              angielski nie jest trudny naprawde jak zdawalam mowiono mi ze to poziom FCE ale
              zdawalam swego czasu FCE i ten egzamin wstepny nie jest nawet w polowie na
              takim poziomie jak FCE wiec nie ma sie czego bac:).pozdrawiam
      • Gość: maturzystka Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:49
        fin. i bankowość tylko 49 :( mam jakieś szanse dostać się na jakiś kierunek???
        • Gość: Nana Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.devs.futuro.pl 19.07.05, 16:08
          ja mam 42 :DDDDDDD
    • Gość: ja szans nie macie :( IP: *.citynet.pl 14.07.05, 20:48
      w zeszłym roku na najgorsze kierunki przyjmowali od ok 60

w tym roku zlozyli prawie wszyscy staromaturzysci co zdawali majce [ok 70% ma 82/90 pkt]

przykro mi
      • Gość: Łukasz~ Re: szans nie macie :( IP: *.68.72.20.debica72.tnp.pl 14.07.05, 21:13
        Ale pierdoły gadasz. Chcę Ci powiedziec że starzy maturzyści to ci co ukończyli
        licea i technika zawodowe i nie mieli na maturze jezyka obcego-tylko nielicznie
        go wybrali. Więc zdaja język obcy na wstępnym. SWam zdawałem stara mature i
        wiele o tym wiem!!!!!!
        • Gość: ? co ty za bajki IP: *.citynet.pl 14.07.05, 21:41
          opowiadasz?

mowie o ludziach co sie podostawali w ubieglych latach i w tym roku moga sobie poprzeliczac majce i ang na pkt [nie znam nikogo kto z majcy w zeszlym roku distal ponizej 5]

powodzenia zycze
          • scarlet_agta Re: co ty za bajki 15.07.05, 22:15
            [nie znam nikogo kto z majcy w zeszlym roku dis
            > tal ponizej 5]
            >
            A ja znam i to sporo osób!
    • Gość: tarara Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:41
      ja mam 55 i probuje na finanase a co ;)
      • Gość: frygija Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:56
        z 55 to predzej trzeba bylo na zaradzanie startowac...
    • neurosia Re: Kto na AE Kraków???????? 18.07.05, 22:04
      hej
      ja jestem studentką drugiego roku SM na Krakowskiej AE i w tym roku złożyłam
      jeszcze papiery na drugi kierunek naszej uczelni. niestety nie byłam w tak
      konfortowej sytuacji jak szczęśliwi koleżanki i koledzy z roku którym udało się
      uzyskać średnią powyżej 4.5 i jeśli chcą mogą bez problemu (i egzaminu) podjąć
      drugi kierunek w ramach oferty dydaktycznej AE. Ja się nie załapałam, bo trochę
      brakło (~0,3?) ^_^
      Tym samym stwierdziłam, że mam system w d*** i mimo wszystko będę studiować
      drugi kierunek. (niemniej nie dlatego, że nauki mam mało...) Na socjologię na
      UJ się nie dostałam, więc idę na infę i ekonometrię u nas na uczelni, szczerze
      wierzę, że się dostanę - mam coś koło 82 punktów i wydaje mi się, że wielu
      kolegów i koleżanek z roku to będą staromaturzyści :P
      Jedna z niewielu uczelni, która poszła na rękę staromaturzystom i nie
      zmniejszyła ich szans w rekrutacji... a wręcz nawet nieprzyzwoicie je zawyżyła,
      co w zasadzie nie jest zbytnio sprawiedliwe... ale cóż, na innych uczelniach
      było wręcz odwrotnie, jeżeli chodzi o szanse. dla mnie to lepiej, będę miała na
      roku więcej ludzi z mojego rocznika :P
      Pozdrawiam i życzę wszystkim przyszłym koleżankom i kolegom powodzenia!
      Przedewszystkim nowym maturzystom... ale głowa do góry, testy są łatwe! w
      zeszłym roku też musiałam je napisać, żeby się dostać :]
      • Gość: Ja Re: Kto na AE Kraków???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:10
        Dziewczyno ten system na AE jest porypany!Sam jestem nowym maturzystą, a przez
        tych starych, to sam nie wiem czy sie dostane.Zawsze starzy maturzyści mieli
        egzaminy wstępne to czemu teraz nie powinni ich także mieć?!
        • neurosia Re: Kto na AE Kraków???????? 19.07.05, 18:34
          Że nie jest sprawiedliwy, się zgodzę... cóż, niezbadana jest polityka AE, pana
          rektora i działu nauczania...
          Może uznali że pisanie egzaminów nie byłoby sprawiedliwe? - my przecież też
          pisaliśmy maturę, a że miała nieco inną formę od nowej... widocznie pan rektor
          (czy też osoba odpowiedzialna za układnanie regulaminu tegorocznej rekrutacji)
          uznał, że jest równoważna nowej... a że nie jest to zbyt sprawiedliwe, to już
          inna sprawa.
          Ale nie powiem też, żeby polityka rekrutacyjna na inne uczelnie nie była
          krzywdząca bądź to dla nowych bądź dla starych, co zresztą już na tym forum
          było setki razy wspominane.
          mimo wszystko życzę powodzenia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka