ketonia 07.07.05, 13:39 wybiera się tam ktoś ???? nie wiecie ilu jest kandydatów w tym roku ??? i jakie pytania padają na rozmowie kwalifikacyjnej ?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marti Re: PIELĘGNIARSTWO CM UJ !! !! IP: *.prenet.pl 07.07.05, 14:32 hej ja tam probowlam sie dostac w zeszłym roku ale mi sie nie udalo. wysoka srednia o niczym nie świadczy!! pytania... hmmm no cóż z ksiązki mialam jedno a poza tym wazne jest zeby mowic ze sie ma doswiadczenia , wolontariat pytaly mnie co zrobilam zeby lepiej sie przygotowac do zawodu jakie filmy lub programy ogladalam i jakie ksiazki czytalam zwiazane z tym zawodem. no i jeszcze na poaczatek pytają ze jak zostaniesz pielegniarka to z kim chcialabys pracowac no i potem to sie kreci rozmowa wokól tego co odpowiesz ja powiedzialam ze z dziećmi to mialam pytanioa o adopcje itp. jest ok3 osób na miejesce powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki Re: PIELĘGNIARSTWO CM UJ !! !! IP: 81.219.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:37 dzięki nza info :) w tym roku zrobili az 170 miejsc....( w zeszłym z tego co słyszałam było 130) książki są troche powalone - ta Kępińskiego to czysta psychriatria. a o co mogą jeszcze pytac ?? i jakie pytanie z książki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
garte Re: PIELĘGNIARSTWO CM UJ !! !! 10.07.05, 16:39 czesc ja tam własnie złożyłam papiery w srode mam rozmowe kwalifikacyjna podobno z tego co słyszałam ale nie wiem czy tak jest na 100 % to nie ma nawet 2 osób na 1 miejsce a rozmowa idzie gładko ale zobaczymy to moj nr gg 2734815 Odpowiedz Link Zgłoś