Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 20:34 Czy ktos korzystal z oferty firmy Industry Montage z Wrocławia bo wma wiaja mi 450 euro na umowie i drugie tyle do łapki . Jakies opinie mile widziane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: denim Re: Praca w Austrii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 10:23 Ja znam tę firmę. Oferują pracę w Niemczech i Austrii ,ale z tego co wiem to tylko osobom z PO. Jeżeli masz PO to możesz spać spokojnie, a jeśli nie masz to może być różnie z tymi pieniędzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
cullen1 Re: Praca w Austrii 12.09.05, 11:05 Mieszkam i pracuje w Austrii od dwoch miesiecy. Mam pozwolenie na prace tutaj. Bylo z tym bardzo cieko, ale chyba mialam szczescie. Byly dwa podejscia. Za pierwszym razem przyczepili sie do braku dokumentu potwierdzajacego moja chec pracy (????) Jakby reszta dokumentow i fakt ich zlozenia o tym nie swiadczyly. Za drugim sie udalo. Ja nie wierzylabym zadnym zapewnieniom o czarnych pieniadzach. jesli firma w ktorej mialbys pracowac jest zarejestrowana na pewno nie bedzie stosowala takich praktyk. nie w tym kraju... Tutaj przede wszystkim Ordnung muss sein. Poza tym 900 Euro to naprawde malo jak na tutejsze warunki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mjedyny Re: Praca w Austrii 12.09.05, 12:51 A jakie są wymagania by znaleźć sobie prace przez nich? Czy jest to praca dla dziewczyn (au pair) czy może też coś dla chłopaka?thx Odpowiedz Link Zgłoś
dudoid Re: Praca w Austrii 12.09.05, 13:39 Mi też tyle obiecywali i na tym sie skończyło. Firma oszumnej nazwie WORPOINT.PL Firma ta to jedno wielkie oszustwo. Miałem okazję być przez nią zatrudniony. Uczciwie zarobionych pieniędzy nie dostałem. Ludzie, którzy się o nie upominali byli natychmiastowo zwalniani. Firma ta nieposiada żadnych osiągnięć. Zdjęcia zamieszczone na stronie www to dzieło kogoś innego. Jest stworzona po to aby wydoić holenderskie firmy niepłacąc przy tym ludziom uczciwie zarobionych pieniędzy, które prezes przepuszcza w pedalskich dyskotekach. Przestrzegam wszystkich przed tym cwaniakiem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś