Dodaj do ulubionych

ekonomia na UW

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:26
jakie macie wyniki ??
Obserwuj wątek
    • Gość: gosciu Re: ekonomia na UW IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.07.05, 11:12
      Troche spozniony temat. Jest juz lista rankingowa, wiec ci ktorzy sie dostali
      mysla o wakacjach, a ludziom z gorszymi wynikami naprawde nie chce sie tego
      rozpamietywac.
      Nikt Ci nie odpowie. No, oprocz mnie ;)
      • Gość: nowa matura Re: ekonomia na UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:52
        najwidoczniej jestes osoba ktora zdawala stara matura bo wyniki dla nowych
        maturzystow maja byc 15 a dokumenty moglismy skladac do 11.07 pozdrawiam :)
        • rosquito Re: ekonomia na UW 13.07.05, 19:59
          Dobrze się czujesz?
          • Gość: mihau Re: ekonomia na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:01
            ten kolega chyba jest swietnie rozeznany i poinformowany:D czyli niby wyniki za
            dwa dni?:D to mnie chyba ufo poinformowalo o moim wyniku:D albo to jakis
            spisek:D z choinki sie urwales?:)
            • Gość: mihau Re: ekonomia na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:05
              chociaz, wiem chyba, skad ten pomysl:) na drzwiach do sali "parter" na trzecim
              pietrze (ul. bobrowiecka) wisialy kartki z jakas data wynikow:) kolego "nowa
              matura", jezeli nie domysliles sie, ze te informacje dotyczyly szkoly prywatnej
              (w ktorej pisales test), to nie wroze Ci pomyslnego wyniku, szczegolnie z testu
              percepcji;) pozdrawiam:)
              • Gość: mihau Re: ekonomia na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:07
                wystarczylo przeczytac informacje na kartce, ktora dostales, ale to chyba
                bardzo trudne:D w internecie (na stronie uw - irk oraz wne) tez byly te
                infoermacje i 11.07 mialy byc pierwotnie wyniki:)
                • rosquito Re: ekonomia na UW 13.07.05, 20:11
                  Wnioskuję, że z kolegą Mihauem spotkamy się w październiku. :) Ja jeszcze zdaję na SGH, ale doszedłem do wniosku, że nawet jak się tam dostanę, to idę na UW, a ty?
                  • Gość: mihau Re: ekonomia na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:11
                    na uw dzienne sie nie dostalem:( za angola mialem 15.68, za test 21.6, wiec
                    raczej niewiele, ale glownie przez matme sie nie dostalem (86 podstawowa i 44
                    rozszerzona - tragedia):/ lacznie dostalem 61.64 pkt i dostalem sie na
                    wieczorowe, ale odpada:/ tez zdaje na sgh, ale nie licze na wiele:/ moze na shp
                    sie dorobie punktow:) w razie czego mam miejsce na pw, ale za rok i tak bym
                    zdawal jeszcze raz:)
                    • rosquito Re: ekonomia na UW 13.07.05, 21:14
                      Ech, próg był bardzo wysoki. Nikt z moich znajomych się nie dostał na dzienne WNE. :/
                      • Gość: mihau Re: ekonomia na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:21
                        ile miales pktow?:)
                        • rosquito Re: ekonomia na UW 13.07.05, 22:19
                          74,76
                          • Gość: nowa matura Re: ekonomia na UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:52
                            Ekonomia
                            SM 2.07.2005

NM 15.07.2005
                            zapraszam WAS na strone UW i zobaczcie sobie, że wyniki dla nowej matury są
                            dopiero 15 a WY już znacie bo mieliście egzaminy a nie pisaliście NOWEJ MATURY
                            POZDRAWIAM !!!
                            • Gość: nowa matura Re: ekonomia na UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:51
                              i dlaczego już nic nie komentujecie?? łatwo jest kogoś obrazić-prawda?? ale
                              trudniej jest przyznać się do błędu....
                              • Gość: kaczuch Re: ekonomia na UW IP: *.interdom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:37
                                O czym ty mówisz, ja pisałem nową mature i wiem już od poniedziałku ze się
                                dostałem na UW.
                                • Gość: mihau Re: ekonomia na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:56
                                  ja od wtorku mam juz SWOJ wynik, tak - to jest na pewno MOJ wynik. a zapewniam,
                                  ze pisalem NOWA mature. wlasnie, wiec dlaczego sie nie przyznajesz?:)
                                • Gość: kaczuch Re: ekonomia na UW IP: *.interdom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:14
                                  Sorry znaczy wiem juz od wtorku:) Wczoraj nawet złożyłem papiery na UW i już
                                  jestem studentem UW.
      • Gość: maturzystka Re: ekonomia na UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:01
        a ile osob przyjeto ze stara matura :) ?? Pozdrawiam!! ja czekam na wyniki...
      • Gość: nowa matura Re: ekonomia na UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:45
        no tak wszystko jasne :) zależy jak kto rozumie skrót UW :) bo ja jako
        Uniwersytet Wrocławski aczkolwiek przyznaję, że Uniwersytet Warszawski też ma
        taki skrót :)
    • Gość: misia Re: ekonomia na UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:25
      mam tylko 111,5 pkt / 200 pkt -> Nowa Matura to pewnie będzie za mało :(
      • Gość: mihau Re: ekonomia na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:57
        jak mozesz miec 111,5 pkt, jezeli max to 100??????
        • Gość: mihau Re: ekonomia na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:59
          patrzcie niedowiarki! to sa wyniki! od poniedzialku lub wtorku ta strona
          istnieje!
          rekrutacja.wne.uw.edu.pl/
          • Gość: nowa matura Re: ekonomia na UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:46
            no tak wszystko jasne :) zależy jak kto rozumie skrót UW :) bo ja jako
            Uniwersytet Wrocławski aczkolwiek przyznaję, że Uniwersytet Warszawski też ma
            taki skrót :)
            • Gość: mihau Re: ekonomia na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:51
              no chyba, ze tak:) przepraszam wiec za pisanie nie na temat i glupie teksty:)
              zycze wiec powodzenia:)
              • Gość: nowa matura Re: ekonomia na UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:39
                nie dziekuje, ale przyda sie :) już juztro wszystko sie okaze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka