Dodaj do ulubionych

jestem współadminem??????????????????? ?????

22.01.05, 21:43
a czemu???
Ale fajnie smile
Nie wiem o co chodzi ale jest fajnie wink
Obserwuj wątek
    • marzek2 Re: jestem współadminem??????????????????? ????? 22.01.05, 21:46
      Pocieszę Cię rhynox, że ja też nie wiem o co chodzi, ale jest fajnie smile Wchodzę
      na forum i dowiaduję się, że jestem współadminem mojego ulubionego forum1 Ale
      fajnie, nie?
      • jol5.po Re: jestem współadminem??????????????????? ????? 22.01.05, 22:16
        ja myslę, że Bonifacek ma inne obowiązki na forum edzieckowym i tym własnie wpisem poprosił nas o pomoc w redagowaniu wielodzietnych
        fajnie, ja też sie cieszę - i tak jestem tu prawie codzienniesmile)
        gratuluję więc innym miłym współadminkomsmile)))))
        • jol5.po Re: jestem współadminem??????????????????? ???? 22.01.05, 22:34
          pytanie techniczne: czy to znaczy, że tylko my widzimy te kwadraciki, które kasują posty?
          • marzek2 Re: jestem współadminem??????????????????? ??? 22.01.05, 22:54
            Nooo ja widzę jakieś kwadraciki i właśnie nie wiedziałam, co mi się z forum
            porobiło... To chyba rozumiem, choć się absolutnie do doświadczonych mam
            wielodzietnych niepoczuwam smile Ale do chcących innym pomagać, rozśmieszać, uczyć
            się słynnego dystansu - i owszem smile I też jestem tu codziennie, i to nie raz!
            • wieczna-gosia Re: jestem współadminem??????????????????? ?? 22.01.05, 23:14
              tak tylko wy wink))))
              • andaba Re: jestem współadminem??????????????????? ? 22.01.05, 23:17
                Bardzo się cieszę, że jest więcej adminów!
                • jol5.po Re: jestem współadminem??????????????????? 23.01.05, 16:20
                  juz od pewne czasu widziałam te kwadraciki, ale szczerze mówiąc myślałam, że widzą je wszyscy, nawet śledzie (naiwość ludzka nie zna granicwink
                  Bonifacku, ale będziesz zaglądała jeszcze od czasu do czasu na forum??
                  • rhynox Re: jestem współadminem??????????????????? 23.01.05, 22:01
                    drogie mamy.
                    Wydaje mi się że dopóki śledziopodobni nie przegną, nie ma co kasować. Na siłę
                    nie przekonamy innych, by kochali rodziny wielodzietne. Niech się dziela
                    spostrzeżeniami.
                    Ale jak będzie bardzo nieprzyjemnie to trzeba zacząć działać.

PS> Czy Gazeta Wyborcza funduje jakieś rady consultacyjne dla współadminów np
                    piknik - burza mózgów pod Machu Picchu?
                  • mama5plus Re: jestem współadminem??????????????????? 24.01.05, 15:04
                    jol5.po napisała:

> juz od pewne czasu widziałam te kwadraciki, ale szczerze mówiąc myślałam, że
                    wi
                    > dzą je wszyscy, nawet śledzie

Ha! smile To juz rozumiem jak Ci sie udalo wykasowac mojego maila smile
                    A juz sie martwilam, ze moja kumatosc spadla do zera big_grin
                    • jol5.po Re: jestem współadminem??????????????????? 25.01.05, 09:09
                      Bogusiu, to skończyło sie jak w dobrej bajce - naiwnośc została napiętnowana, a prawda w koncu wyszła na jawwink
    • mama_kasia Re: jestem współadminem??????????????????? ????? 24.01.05, 10:55
      Kochane współadminki; gratuluję smile))
      • jol5.po Re: jestem współadminem??????????????????? ????? 24.01.05, 11:02
        dzieki Kasiu,
        Rhynox, ja myslę, że na wyjady konsultingowe nas nie wyśla, ale gdyby tak zorganizowac wspólne spotkanie z 18 dziećmi - jak sobie obliczyłam (+ wszystkie inne chętne mamy), to by dopiero była burza mózgówsmile)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka