rhynox 22.01.05, 21:43 a czemu??? Ale fajnie Nie wiem o co chodzi ale jest fajnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzek2 Re: jestem współadminem??????????????????? ????? 22.01.05, 21:46 Pocieszę Cię rhynox, że ja też nie wiem o co chodzi, ale jest fajnie Wchodzę na forum i dowiaduję się, że jestem współadminem mojego ulubionego forum1 Ale fajnie, nie? Odpowiedz Link
jol5.po Re: jestem współadminem??????????????????? ????? 22.01.05, 22:16 ja myslę, że Bonifacek ma inne obowiązki na forum edzieckowym i tym własnie wpisem poprosił nas o pomoc w redagowaniu wielodzietnych fajnie, ja też sie cieszę - i tak jestem tu prawie codziennie) gratuluję więc innym miłym współadminkom))))) Odpowiedz Link
jol5.po Re: jestem współadminem??????????????????? ???? 22.01.05, 22:34 pytanie techniczne: czy to znaczy, że tylko my widzimy te kwadraciki, które kasują posty? Odpowiedz Link
marzek2 Re: jestem współadminem??????????????????? ??? 22.01.05, 22:54 Nooo ja widzę jakieś kwadraciki i właśnie nie wiedziałam, co mi się z forum porobiło... To chyba rozumiem, choć się absolutnie do doświadczonych mam wielodzietnych niepoczuwam Ale do chcących innym pomagać, rozśmieszać, uczyć się słynnego dystansu - i owszem I też jestem tu codziennie, i to nie raz! Odpowiedz Link
wieczna-gosia Re: jestem współadminem??????????????????? ?? 22.01.05, 23:14 tak tylko wy )))) Odpowiedz Link
andaba Re: jestem współadminem??????????????????? ? 22.01.05, 23:17 Bardzo się cieszę, że jest więcej adminów! Odpowiedz Link
jol5.po Re: jestem współadminem??????????????????? 23.01.05, 16:20 juz od pewne czasu widziałam te kwadraciki, ale szczerze mówiąc myślałam, że widzą je wszyscy, nawet śledzie (naiwość ludzka nie zna granic Bonifacku, ale będziesz zaglądała jeszcze od czasu do czasu na forum?? Odpowiedz Link
rhynox Re: jestem współadminem??????????????????? 23.01.05, 22:01 drogie mamy. Wydaje mi się że dopóki śledziopodobni nie przegną, nie ma co kasować. Na siłę nie przekonamy innych, by kochali rodziny wielodzietne. Niech się dziela spostrzeżeniami. Ale jak będzie bardzo nieprzyjemnie to trzeba zacząć działać. PS> Czy Gazeta Wyborcza funduje jakieś rady consultacyjne dla współadminów np piknik - burza mózgów pod Machu Picchu? Odpowiedz Link
mama5plus Re: jestem współadminem??????????????????? 24.01.05, 15:04 jol5.po napisała: > juz od pewne czasu widziałam te kwadraciki, ale szczerze mówiąc myślałam, że wi > dzą je wszyscy, nawet śledzie Ha! To juz rozumiem jak Ci sie udalo wykasowac mojego maila A juz sie martwilam, ze moja kumatosc spadla do zera Odpowiedz Link
jol5.po Re: jestem współadminem??????????????????? 25.01.05, 09:09 Bogusiu, to skończyło sie jak w dobrej bajce - naiwnośc została napiętnowana, a prawda w koncu wyszła na jaw Odpowiedz Link
mama_kasia Re: jestem współadminem??????????????????? ????? 24.01.05, 10:55 Kochane współadminki; gratuluję )) Odpowiedz Link
jol5.po Re: jestem współadminem??????????????????? ????? 24.01.05, 11:02 dzieki Kasiu, Rhynox, ja myslę, że na wyjady konsultingowe nas nie wyśla, ale gdyby tak zorganizowac wspólne spotkanie z 18 dziećmi - jak sobie obliczyłam (+ wszystkie inne chętne mamy), to by dopiero była burza mózgów))) Odpowiedz Link