Gość: magda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:17 jak lepiej dostarczyc odwołanie...?? czy to jest jakas roznica? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: molk Re: poczta czy listownie? IP: *.crowley.pl 13.07.05, 21:33 Taak to jest dopiero dylemat - poczta czy listownie. Ja proponuje nadac w urzedzie pocztowym, albo wyslac w kopercie ze znaczkami, ale wybor nalezy do ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassaa Re: poczta czy listownie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:37 chyba poczta czy osobiscie...ale przejęzyczenie sie zdarza... no własnie...poczta czy osobiście...jest jakas roznica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: poczta czy listownie? IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 13.07.05, 22:54 tyko taka, że jak składasz osobiście to masz pewność że dotarła tam gdzie trzeba, bo na Twoich oczach osoba bierze od Ciebie odwołanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: poczta czy listownie? IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 13.07.05, 23:16 pocztą nie polecam, zdecydowanie lepiej listownie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian POCZTĄ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:58 Ja jednak polecam pocztę. Solidnie chociaż jest. List może sam nie dać rady. A pocztą można np. w paczce albo przykleić do pocztówki i pozdrowić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: POCZTĄ!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.05, 15:02 poczta pod warunkiem,ze wyslesz poleconym priorytetem,bo niestety w przypadku mniejszego zabezpieczenia przesylki poczta moze to "olac" i nie dotrze na czas,wiem co mowie...niestety Odpowiedz Link Zgłoś