Gość: franek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:56 Może znajdzie sie jakiś student ww. kierunku ?? Polecacie czy odradzacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: benek Re: !! INFORMATYKA NA UMK !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:02 jak chcesz się nauczyć infy to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
alina1980 Re: !! INFORMATYKA NA UMK !! 20.07.05, 11:35 Kiedyś miałam "przyjemność" studiować infę na umk, ale tylko przez 1 semestr. Szybko wyleciałam, bo nie dałam sobie rady na matematyce, tzn. na wstępie do matematyki, bo opócz tego jest tam Analiza Matematyczna, Algebra Liniowa itp. Przedmioty te mnie wykańczały. Lubiłam matmę w liceum, ale te studia mnie zniechęciły do tego przedmiotu. Nie wiem jaka jest teraz sytuacja na umk, bo to było kilka lat temu, ale podejrzewam, że wiele się nie zmieniło. Generalnie poziom matmy jest strasznie wysoki i przesadzoy moim zdaniem, w końcu to jest infa a nie matma. Odpowiedz Link Zgłoś
wlochacz18 Re: !! INFORMATYKA NA UMK !! 20.07.05, 11:45 osobiscie zrezygnowalem z tego kierunku, slyszalem ze matma jest na b. wysokim poziomie, ale z sama informatyka juz gorzej. Zamiast tego poszedlem na fizyke techniczna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś