harknes 16.07.05, 11:08 no własnie temat zapewne był juz poruszany w ten czy inny sposób,nie dostałem sie tam gdzie chciałem ,zaoczne raczej odpadają,jak to z terminami ponownych przyjec. zapewne nie jestem sam z tym problemem wiec piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: harknes Re: drugi nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:02 zapewne każda szkoła róznicuje sobie terminy,ma któs jakieś informacje na ten temat? nikt nic nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: drugi nabór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:14 Ale co, chcesz żeby ktoś cytował Ci tutaj regulamin rekrutacji na Twój wydział? Skacz w te pędy na stronę wydziałową lub osobiście na uczelnie i tam na pewno są dostępne informacje na temat postępowania rekrutacyjnego. Przecież to oczywiste, że wszędzie jest inaczej. I radzę pozbyć się postawy pod tytułem "niech inni za mnie robią", bo na studiach z czymś takim daleko nie zajedziesz. To nie jest złościwa uwaga, tylko dobra rada (zakrapiana odrobiną protekcjonalności, ale cóż, nikt nie jest doskonały). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harknes Re: drugi nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:56 heh,zle to ująłem zle mnie zrozumiałes,chodzi mi kiedy mniej wiecej mozna spodziewać sie ponownych przyjec, jak to było z poprzednimi rocznikami,nie chodzi o konkretne daty i konkretne uczelnie,słyszałem ze miesiac przed rozpoczeciem mozna już działac, >I radzę pozbyć się postawy pod tytułem "niech in > ni za mnie robią", bo na studiach z czymś takim daleko nie zajedziesz. a co do tego ,to take it easy,to jest zwykłe drobne pytanie nie swiadczace o postawie drugiej soby,no ale nie mam tu zamiaru felietonu pisac na ten temat, pozd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: drugi nabór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:23 No tak, zaszło tak zwane nieporozumienie. Niniejszym wykonuję publiczne biczowanie: ała! ała! ała! :) A w kwesti właściwej, to rzeczywiście, we wrześniu są takie drugie nabory. W zeszłym roku GW drukowała nawet listę wydziałów, które coś takiego zorganizowały. Ale nie ma się co łudzić - nie są to te z czołówki. Odpowiedz Link Zgłoś