Dodaj do ulubionych

drugi nabór

16.07.05, 11:08
no własnie temat zapewne był juz poruszany w ten czy inny sposób,nie dostałem
sie tam gdzie chciałem ,zaoczne raczej odpadają,jak to z terminami ponownych
przyjec. zapewne nie jestem sam z tym problemem wiec piszcie
Obserwuj wątek
    • Gość: harknes Re: drugi nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:02
      zapewne każda szkoła róznicuje sobie terminy,ma któs jakieś informacje na ten
      temat? nikt nic nie wie?
      • Gość: student Re: drugi nabór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:14
        Ale co, chcesz żeby ktoś cytował Ci tutaj regulamin rekrutacji na Twój wydział? Skacz w te pędy na stronę wydziałową lub osobiście na uczelnie i tam na pewno są dostępne informacje na temat postępowania rekrutacyjnego. Przecież to oczywiste, że wszędzie jest inaczej. I radzę pozbyć się postawy pod tytułem "niech inni za mnie robią", bo na studiach z czymś takim daleko nie zajedziesz. To nie jest złościwa uwaga, tylko dobra rada (zakrapiana odrobiną protekcjonalności, ale cóż, nikt nie jest doskonały).
        • Gość: harknes Re: drugi nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:56
          heh,zle to ująłem zle mnie zrozumiałes,chodzi mi kiedy mniej wiecej mozna
          spodziewać sie ponownych przyjec, jak to było z poprzednimi rocznikami,nie
          chodzi o konkretne daty i konkretne uczelnie,słyszałem ze miesiac przed
          rozpoczeciem mozna już działac,

>I radzę pozbyć się postawy pod tytułem "niech in
          > ni za mnie robią", bo na studiach z czymś takim daleko nie zajedziesz.

a co do tego ,to take it easy,to jest zwykłe drobne pytanie
          nie swiadczace o postawie drugiej soby,no ale nie mam tu zamiaru felietonu
          pisac na ten temat, pozd
          • Gość: student Re: drugi nabór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:23
            No tak, zaszło tak zwane nieporozumienie. Niniejszym wykonuję publiczne biczowanie:
            ała!
            ała!
            ała!
            :)
            A w kwesti właściwej, to rzeczywiście, we wrześniu są takie drugie nabory. W zeszłym roku GW drukowała nawet listę wydziałów, które coś takiego zorganizowały. Ale nie ma się co łudzić - nie są to te z czołówki.
    • Gość: up Re: drugi nabór IP: *.man.busko.pl 19.07.05, 13:39
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka