Dodaj do ulubionych

UMK - zrobmy podsumowanie

IP: *.wmc.net.pl 17.07.05, 14:00
wystarczy podac kierunki i czy sie doastalo czy nie
Obserwuj wątek
    • Gość: Mary Re: UMK - zrobmy podsumowanie IP: *.kapy.bydg.pl / 217.97.147.* 17.07.05, 16:19
      Podsumowując: Próg na ekonomię na UMK był po prostu kosmiczny... Ja nie wiem
      skąd oni go wytrzasnęli i czy myślą że uda im się ściągnąć 200 osób z takimi
      wybitnymi wynikami...
      • Gość: melania Re: UMK - zrobmy podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 17:39
        Próg to liczba punktów jaką uzyskał najgrszy przyjęty, a więc mają dwieście i
        to w dodatku lepszych niż "progowe" osób
        • Gość: mich Re: UMK - zrobmy podsumowanie IP: *.wmc.net.pl 17.07.05, 17:47
          niestety to prawda, ale pamietajmy ze ci kandydaci skladali na rozne uczelnie i
          wydzialy i moze sie tam wybiora, tym samym zwalniajac oczekiwane miejsca...
      • martasoft administracja 19.07.05, 09:50
        mam dylemat ;( bo próg na administrację to 80 a ja mam 81,3... wydawało mi sie,
        ze jest ok a tu nagle patrze: jestem dopiero 217! na 200 miejsc! moja sis mowi,
        ze zawsze przyjmuja troszke wiecej i potem jest odsiew, ale strasznie strasznie
        sie boje! jest jeszcze ktos kto by mogl potwierdzic ze prog to najmniejsza
        ilosc punktow jaka trzeba bylo uzyskac by sie dostac??? help ;(
        a co do prawa na UG to moja Sis tez sie dostala, mam nadzieje, ze bedzie sie
        Wam milo studiowalo! :P
        • Gość: neti Re: administracja IP: 83.238.70.* 19.07.05, 11:17
          przyjeli chyba cie na bank! na UG bylo podobnie:) - miejsc na prawo bylo 250,
          przyjmowali od 39 pkt, a osoby z takim wynikiem zajmowaly miejsca od ok 237-
          281, przyjeli wszystkich z 39 pkt.
    • Gość: mich Jutro pewnie C.D. wyników IP: *.wmc.net.pl 17.07.05, 17:49
      zatem trzymajcie sie...
      • Gość: śmieciuch Re: Jutro pewnie C.D. wyników IP: *.swk.vectranet.pl / *.swk.vectranet.pl 18.07.05, 22:00
        ja dostałam się na historię-81,9, ale zwalniam miejsce ;)
        • m_uklejka Re: Jutro pewnie C.D. wyników 18.07.05, 22:17
          Właśnie się dowiedziałam że dostałam się na MISH:)))) Był to mój upragniony
          kierunek i nie zamierzam nikomu zwalniać miejsca!!! Pozdrawiam serdecznie tych
          których spotkam 3 października na immartykulacji:)))))
          • Gość: one_more Re: Jutro pewnie C.D. wyników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:20
            wow MISH :) gratuluje :)
            ja skladalam na fil.wloska.92,8 za malo...
          • Gość: anex Re: Jutro pewnie C.D. wyników IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 21.07.05, 17:20
            chyba na immatrykulacji...
            boże i taką przyjeli na mish
            jak nie znasz słów to ich nie pisz
    • Gość: etta Re: UMK - zrobmy podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 00:42
      prawo prawo...:)ale zwalniem miejsce
      • panna_x Re: UMK - zrobmy podsumowanie 19.07.05, 01:31
        na to ich prawo z progiem zabojczym nikt sie chyba nie skusi :)

a przynajmniej nie ja.
        • Gość: m Re: UMK - zrobmy podsumowanie IP: *.wmc.net.pl 19.07.05, 21:20
          prawo prawem, ale sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie :)
    • Gość: neti Re: UMK - zrobmy podsumowanie IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 19.07.05, 08:08
      dostalam sie na administracje- 86pkt i europeistyke 86 pkt- stara matura- ale
      zwalniam miejsca bo dostalam sie na UG na prawo:) pozdro dla was!!!
      • Gość: martasoft Re: UMK - zrobmy podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:58
        aaaaa Neti rezygnuj, rezygnuj :> wtedy bede 216.... a do MELANII czy jestes
        pewna ze prog to jest to co napisalas? bo to by znaczylo, ze mnie przyjeli a
        zalezy mi na tym baaaaardzo mocno! co do innych chetnych na admininstracje na
        UMK-rezygnujcie, rezygnujcie :P
        • Gość: neti Re: UMK - zrobmy podsumowanie IP: 83.238.70.* 19.07.05, 11:14
          hehe a ile masz pkt martasoft??:P spoko spoko rezygnuje jutro jade na UG
          zawiesc papiery:) pozdro
          • Gość: marta Re: UMK - zrobmy podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:36
            81,3 ... <ps to ja martasoft ale nie chce mi sie logowac znowu :D>
            • saga_sikora Re: UMK - zrobmy podsumowanie 19.07.05, 21:50
              przeciez prog jest od 80-ciesz sie wiec
              • dagusia666 Re: UMK - zrobmy podsumowanie 20.07.05, 13:05
                filologia angielska-nie dostalam sie:(
                • Gość: paula Re: UMK - zrobmy podsumowanie IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.05, 13:42
                  A czy jest ktos, kto dostal sie na stosunki miedzynarosdowe na UMK i
                  rezygnuje? :(
                  • Gość: justynka Re: UMK - zrobmy podsumowanie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.07.05, 13:50
                    pedagogika pięcioletnie i się dostałam :)
                    • Gość: natalia Re: UMK - zrobmy podsumowanie IP: *.penkom.pl / 195.117.197.* 20.07.05, 16:54
                      Europeistyka i tez sie dostalam ;)
                      • Gość: Adam Re: UMK - zrobmy podsumowanie IP: *.petrus.com.pl 20.07.05, 23:03
                        osobiscie nie weim co ludzie widza w europeistyce, przeciez ukonczenie tego
                        kieruneku tak naprawde malo ci daje...
                    • Gość: ania Re: UMK - zrobmy podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:43
                      Cześć Justynka ,tez się dostałam...Do zobaczenia
    • Gość: xyz INFORMATYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 17:57
      ktoś jeszcze?
    • Gość: as CM UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:28
      A co z ta częścią? Jakie byly progi na kierunkach?
      • Gość: Merry Mary UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 00:24
        na anglistyke tez mnie chamy nie chcieli-ich strata ;) a co do europeistyki,
        sadze, ze jest to calkiem OK jako kulturoznastwo chyba, ale cos jeszcze trzeba
        chyba po tym zrobic?
        • Gość: adam Re: UMK IP: *.petrus.com.pl 22.07.05, 10:36
          masz racje po europeistycce trzeba zrobic drugi fakultet, wtedy MOZE jest
          sznasa na dobra prace... pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka