Dodaj do ulubionych

gdzie iść // INFORMATYKA ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:40
mam do was ogromną prośbę - chciałbym się spytać co uważacie że powinienem
wybrac - Informatyke na EAiI na POlitechnice Śląskiej czy Informatykę na UJ na
wydziale Mat-Inf ? Z góry dziękuję za wszystkie sugestie
Obserwuj wątek
    • kokoszka.karol Re: gdzie iść // INFORMATYKA ?? 20.07.05, 00:53
      a wydaje ci sie ze ktora ma wiekszy prestiż i ktora jest bardziej
      rozpoznawalna ?? pytanie retoryczne
      a tak w sumie to zalezy od ciebie
      przejzyj sobie programy studiow, ale wez jeszcze pod uwage to ze na roznych
      uczelniach sa rozne wymagania.
      na uj cie przycisna az milo :]
      • Gość: jg Re: gdzie iść // INFORMATYKA ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 01:09
        to oczywiste ktora uczelnia ma wiekszy prestiz... ale chodzi o kierunek
        Informatyka mimo wszystko - nauczanie techniczne rozni sie od uniwersyteckiego i
        tu wlasnie jest pies pogrzebany jak to sie mawia.
        • Gość: Lol_niezly Re: gdzie iść // INFORMATYKA ?? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 20.07.05, 07:38
          UJ -> sprawa jest chyba oczywista :)
        • Gość: tek Re: gdzie iść // INFORMATYKA ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 08:44
          dla mnie jesli infa to tylko na polibudzie...
          • Gość: guano apes Re: gdzie iść // INFORMATYKA ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:49
            witam
            ja ide na infe na uj, chociaz dostalem sie na kilka politechnik ;)
            program na uj jest fajny, infa na uj jest porownywalna do tej na uw (zobacz
            sobie rankigni)

ogolnie podoba mi sie uj, bedzie dobrze :D a to co mowia ze to tylko teoria to
            nieprawda ;) poczytaj forum wydzialu i przejrzyj program - jest ok :D
            • Gość: jg Re: gdzie iść // INFORMATYKA ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:56
              wiem o rankingach wiec spoko - ale tym ze nie jest to taka sama teoria jak to
              wszyscy mowia to mnie pocieszyles, a co wiecej to jest przeciez Krakow -
              magiczne miasto :]
              • Gość: nooo Re: gdzie iść // INFORMATYKA ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:22
                dokaldnie, nie ma to jak krakow, wyjeb*** miasto xD lepszego miejsca do
                studiowania i imprezowania chyba nie ma :D

klimat, ludzie - krakow rox
    • Gość: opryszek Re: gdzie iść // INFORMATYKA ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:44
      dużó zależy od tego co Cie bardziej interesuje, uj na pewno wiekszy prestiz,
      ale politechnika też ma swoje plusy. z doswiadczenia moge tylko powidziec że
      raczej trudno po skończeniu szkoły średniej tak naprawde wiedziec czego sie
      chce, te 2 informatyki będą sie znacząco róznić, nawet tak samo nazywające sie
      przedmioty moga wygladać zupełnie inaczej. ja byłem na uj tylko mi podziekowali
      ( ostry zapier... tam jest), a teraz bede pw męczył mam nadzieje że z lepszym
      skutkiem :D
      • Gość: ajax Re: gdzie iść // INFORMATYKA ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 20:36
        mam podobną sytuację i wybieram UJ i Tobie tez radze
        • Gość: guano apes Re: gdzie iść // INFORMATYKA ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:32
          no to jest nas juz 3 :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka