kasiunia123ol Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? 21.07.05, 12:54 JA KOMPLETNIE NIE WIEM GDZIE SIĘ ZACZEPIĆ JAKIE SĄ CENY A MOŻE KTOŚ MA WOLNE MIEJSCE:)????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 18:16 jest takie cos jak trójmiejski serwis ogłoszen: wchodzisz w tą strone,potem w rubrykę wynajmę i szukasz,chyba ze chcesz akademik :) Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? 21.07.05, 18:40 mam do 'odnajecia' mieszkanie na Jaskowej Dolinie, jesli cie interesuje to napisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynka Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:12 na Przymorzu :-D Odpowiedz Link Zgłoś
madagaskar_s Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? 22.07.05, 15:19 ja mam zamiar znaleźć jakieś mieszkanko. akademik odpada;) nr gg 2233260 może się zgadamy Odpowiedz Link Zgłoś
agonize Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? 22.07.05, 17:12 madagaskar a w gdańsku szukasz mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_groszek Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? 22.07.05, 22:56 ja zainteresowana. miła grzeczna spokojna i gotująca studentka medycyny. proszę o kontakt :P Odpowiedz Link Zgłoś
wichura86 Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? 23.07.05, 12:46 Ludziska ja tez szukam wspollokatorki w Gdanksu zeby meiszkac. Bede studiowac ekonomie na ug, oczywiscie jestm grzeczna i mila dziewczynka. CZekam na jakas mial oferte. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madagaskar_s Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 23:30 ja dostałam się na prawo. oczywiście też jestem porządną i bardzo grzeczną dziewczynką;) więc może się jakoś zgadamy. jeśli tak podaję maila: madagaskar_s@yahoo.pl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldie86 Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 01:04 Ja się wybieram do akademika, będę studiować farmację. Może ktoś jeszcze zamierza mieszkać w akademiku? Chodzi mi przede wszystkim o medyków :) Odpowiedz Link Zgłoś
greenmagda Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? 27.07.05, 17:08 do kiedy można składać wnioski o przyznanie miejsca w akademiku??? pozdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jess Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: 80.51.241.* 27.07.05, 00:26 Też będę studiować medycyne i poszukuje współlokatorki z tego kierunku. Mój nr gg to 8744175 Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? 25.07.05, 05:26 no to email do mnie jest k1k2@gazeta.pl mieszkanko ma 3 pokoje (jeden jest przechodni) i fajna lokalizacje (Jaskowa Dolina, boczna od Grunwaldzkiej: kolo 'Manhatanu') Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tintale Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 10:06 Będę studiować psychologię i mieszkać w akademiku nr 9. Pokoje są tam dwuosobowe i nie mam współlokatorki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 12:27 Właśniesię dostałam do Gdańska. Chcę mieszkać na stancji. Jestem niepaląca i ułożona. :) Odpowiedz Link Zgłoś
greenmagda Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? 27.07.05, 17:09 możesz napisać, kiedy upływa termin składania wniosków o przyznanie pokoju w akademiku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tintale Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 18:50 Mi powiedzieli że niedługo dostanę list, w którym będzie m.in. wniosek o akademik. Wtedy trzeba będzie go wypełnić i odesłać. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia123ol Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? 28.07.05, 14:08 Z kolei mój adres e-mail to kasiunia123ol@wp.pl ja dostałam się na farmację do Gdańska ale akademik nie wchodzi w grę poszukuję stancji !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:36 Ja wybieram się na Analitykę Medyczną, więc chętnie mieszkałabym z kimś z wydziąłu farmacji, ale nie koniecznie. Mój email: rice2@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn.t mieszkanie w gdańsku-studenci 27.07.05, 19:47 Dostałam sie na prawo i szukam mieszkania najlepiej z kims z UG. Ja oczywiście jak trzeba też jestem ułożona. Mam przyjaciółkę z medycznej. Ona chce znalezc kogoś ze swojego wydziału do kompletu więc możnaby poszukać mieszkania na 4 osoby-2x AM+2xUG:) Ale niekoniecznie. Czekam na propozycje.Moje gg 9120546 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: mieszkanie w gdańsku-studenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:39 Czesc! Ja bede studiowala na wydziale UG w Kolegium języków obcych i tez szukam jakiegos pokoiku do wynajecia. Jezeli ktos szuka spokojnej i bez nalogow wspollokatorki to niech napisze do mnie :)) gg 4739294 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelka Re: mieszkanie w gdańsku-studenci IP: *.chello.pl 17.08.05, 21:24 Znajomy mojej siostry , ktory jest obecnie w USA a mieszka w Gdańsku Wrzeszczu chce wynając swoje dwupokojowe , umeblowane mieszkanie najchętniej studentkom. Podobno mieszkala u niego studentka medycyny ale odeszła do chlopaka. Właściciel mieszkania przyjeżdża do Polski we wrześniu. Jeżeli ktoś jest zainteresowany - mogę dowiedzić sie o jakis kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gohanka Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.07.05, 23:10 ja z kolei chętnie wynajmę całe mieszkanko w Gdańsku (Przymorze, Blizyn, Żabianka, Zaspa - raczej blisko morza) od jakiegoś studenta na okres koniec sierpnia/ początek września - ok. 1 tygodnia. gogin@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_19 Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? 02.08.05, 00:12 Tak czytam posty i stwierdziłem, że większość autorów postów to kobiety, a gdzie mężczyźni?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiak Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 17.08.05, 13:51 hej!!! w tym roku zaczynam studia na UG -ekonomia. razem z kolezanką suzkamy jakiegos 2-osobowego pokoju w Sopocie( najlepiej blisko uczelni).moze ktoś ma miejsce;p albo orientuje sie gdzie mozemy cos znalezc??? jak cos to piszcie. gg:2353020 albo m_kral@o2.pl z gory dzieki :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sagi Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.net / *.net 17.08.05, 14:52 A ja naprawdę z całego serca wziąłbym do siebie choćby i 10 studentek (nie jestem zboczony :P) ale ja mam w domu rodziców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiak Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 17.08.05, 15:59 hihihi nie nudziłbyś sie;p. a moze ktos mysli o wynajmie mieszkania w Sopocie?? bo chętnie wynajełybyśmy z kimś mieszkanko.byłoby miło:). jestesmy sympatycznymi, niepalącymi, bezkonfliktowymi studentkami. jeszcze raz podaje gg:2353020 m_kral@o2.pl pozdrawiam Gosia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sagi Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.net / *.net 17.08.05, 16:09 Nie nudziłbym się to oczywiste :) Mam swoje studia, nie będę zabawiał non stop dziesięciu studentek. Nauka przede wszystkim! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiak Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 17.08.05, 18:27 masz racje.studia przede wszystkim;p;p. ja dopiero zobacze jak to jest:D.ale juz sie nie moge doczekac:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sagi Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.net / *.net 17.08.05, 18:31 Ja też dopiero zaczynam ;] Ale szkołe mam w Gdyni także też nie tak super blisko. Najpierw trzeba przeżyć dojazd SKMką strzeżony przez skinów i kibiców Arki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiak Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 18.08.05, 08:45 oo weź nie strasz. ja mam w Sopocie ale mieszkanka tez tam szukam więc nie powinno być zle;p.(jeśli znajde a nie jest łatwo;p). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelka Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.chello.pl 18.08.05, 19:27 Znajomy mojej siostry , ktory jest obecnie w USA a mieszka w Gdańsku Wrzeszczu chce wynając swoje dwupokojowe , umeblowane mieszkanie najchętniej studentkom. Podobno mieszkala u niego studentka medycyny ale odeszła do chlopaka. Właściciel mieszkania przyjeżdża do Polski we wrześniu. Jeżeli ktoś jest zainteresowany - mogę dowiedzić sie o jakis kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiak Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 18.08.05, 19:40 to ja byłabym chętna. jakbyś mogła podac jakiegos maila czy cos byłabym wdzieczna:) z gory dziękuje;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: 217.96.74.* 21.08.05, 18:39 Ja tez szukam nowego moiejsca do zamieszkania, najlepiej na przymorzu. Jestem otwarty na propozycje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izzie Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.penkom.pl / 195.117.197.* 21.08.05, 19:26 Otwarty na propozycje... :))) ech te moje opaczne interpretowanie ;) A ja bede mieszkac (jak przez ostatnie latka) w akademiku na Debinki ! Jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś