Dodaj do ulubionych

STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ???????

21.07.05, 12:52
Obserwuj wątek
    • kasiunia123ol Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? 21.07.05, 12:54
      JA KOMPLETNIE NIE WIEM GDZIE SIĘ ZACZEPIĆ JAKIE SĄ CENY A MOŻE KTOŚ MA WOLNE
      MIEJSCE:)?????????????
      • Gość: aga Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 18:16
        jest takie cos jak trójmiejski serwis ogłoszen: wchodzisz w tą strone,potem w
        rubrykę wynajmę i szukasz,chyba ze chcesz akademik :)
      • k1k2 Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? 21.07.05, 18:40
        mam do 'odnajecia' mieszkanie na Jaskowej Dolinie, jesli cie interesuje to
        napisz
    • Gość: justynka Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:12
      na Przymorzu :-D
    • madagaskar_s Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? 22.07.05, 15:19
      ja mam zamiar znaleźć jakieś mieszkanko. akademik odpada;) nr gg 2233260 może
      się zgadamy
      • agonize Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? 22.07.05, 17:12
        madagaskar a w gdańsku szukasz mieszkania?
    • zielony_groszek Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? 22.07.05, 22:56
      ja zainteresowana. miła grzeczna spokojna i gotująca studentka medycyny. proszę o kontakt :P
      • wichura86 Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? 23.07.05, 12:46
        Ludziska ja tez szukam wspollokatorki w Gdanksu zeby meiszkac. Bede studiowac
        ekonomie na ug, oczywiscie jestm grzeczna i mila dziewczynka. CZekam na jakas
        mial oferte. :)
        • Gość: madagaskar_s Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 23:30
          ja dostałam się na prawo. oczywiście też jestem porządną i bardzo grzeczną
          dziewczynką;) więc może się jakoś zgadamy. jeśli tak podaję maila:
          madagaskar_s@yahoo.pl ;)
          • Gość: goldie86 Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 01:04
            Ja się wybieram do akademika, będę studiować farmację. Może ktoś jeszcze
            zamierza mieszkać w akademiku? Chodzi mi przede wszystkim o medyków :)
            • greenmagda Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? 27.07.05, 17:08
              do kiedy można składać wnioski o przyznanie miejsca w akademiku??? pozdr. :)
      • Gość: Jess Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: 80.51.241.* 27.07.05, 00:26
        Też będę studiować medycyne i poszukuje współlokatorki z tego kierunku. Mój nr
        gg to 8744175
    • k1k2 Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? 25.07.05, 05:26
      no to email do mnie jest k1k2@gazeta.pl
      mieszkanko ma 3 pokoje (jeden jest przechodni) i fajna lokalizacje (Jaskowa
      Dolina, boczna od Grunwaldzkiej: kolo 'Manhatanu')
      • Gość: Tintale Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 10:06
        Będę studiować psychologię i mieszkać w akademiku nr 9. Pokoje są tam
        dwuosobowe i nie mam współlokatorki. :)
        • Gość: ktosia Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 12:27
          Właśniesię dostałam do Gdańska. Chcę mieszkać na stancji. Jestem niepaląca i
          ułożona. :)
        • greenmagda Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? 27.07.05, 17:09
          możesz napisać, kiedy upływa termin składania wniosków o przyznanie pokoju w
          akademiku?
          • Gość: Tintale Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 18:50
            Mi powiedzieli że niedługo dostanę list, w którym będzie m.in. wniosek o
            akademik. Wtedy trzeba będzie go wypełnić i odesłać.
            • kasiunia123ol Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? 28.07.05, 14:08
              Z kolei mój adres e-mail to kasiunia123ol@wp.pl ja dostałam się na farmację do
              Gdańska ale akademik nie wchodzi w grę poszukuję stancji !!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: ktosia Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:36
                Ja wybieram się na Analitykę Medyczną, więc chętnie mieszkałabym z kimś z
                wydziąłu farmacji, ale nie koniecznie. Mój email: rice2@op.pl
    • karolajn.t mieszkanie w gdańsku-studenci 27.07.05, 19:47
      Dostałam sie na prawo i szukam mieszkania najlepiej z kims z UG. Ja oczywiście
      jak trzeba też jestem ułożona. Mam przyjaciółkę z medycznej. Ona chce znalezc
      kogoś ze swojego wydziału do kompletu więc możnaby poszukać mieszkania na 4
      osoby-2x AM+2xUG:) Ale niekoniecznie. Czekam na propozycje.Moje gg 9120546
      • Gość: Paulina Re: mieszkanie w gdańsku-studenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:39
        Czesc! Ja bede studiowala na wydziale UG w Kolegium języków obcych i tez szukam
        jakiegos pokoiku do wynajecia. Jezeli ktos szuka spokojnej i bez nalogow
        wspollokatorki to niech napisze do mnie :)) gg 4739294
      • Gość: szelka Re: mieszkanie w gdańsku-studenci IP: *.chello.pl 17.08.05, 21:24
        Znajomy mojej siostry , ktory jest obecnie w USA a mieszka w Gdańsku Wrzeszczu
        chce wynając swoje dwupokojowe , umeblowane mieszkanie najchętniej studentkom.
        Podobno mieszkala u niego studentka medycyny ale odeszła do chlopaka.
        Właściciel mieszkania przyjeżdża do Polski we wrześniu. Jeżeli ktoś jest
        zainteresowany - mogę dowiedzić sie o jakis kontakt.
    • Gość: gohanka Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.07.05, 23:10
      ja z kolei chętnie wynajmę całe mieszkanko w Gdańsku (Przymorze, Blizyn,
      Żabianka, Zaspa - raczej blisko morza) od jakiegoś studenta na okres koniec
      sierpnia/ początek września - ok. 1 tygodnia.

gogin@op.pl
      • wojciech_19 Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? 02.08.05, 00:12
        Tak czytam posty i stwierdziłem, że większość autorów postów to kobiety, a gdzie mężczyźni?? :)))
        • Gość: gosiak Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 17.08.05, 13:51
          hej!!! w tym roku zaczynam studia na UG -ekonomia. razem z kolezanką suzkamy
          jakiegos 2-osobowego pokoju w Sopocie( najlepiej blisko uczelni).moze ktoś ma
          miejsce;p albo orientuje sie gdzie mozemy cos znalezc??? jak cos to piszcie.
          gg:2353020 albo m_kral@o2.pl z gory dzieki :)

pozdrawiam
          • Gość: Sagi Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.net / *.net 17.08.05, 14:52
            A ja naprawdę z całego serca wziąłbym do siebie choćby i 10 studentek (nie
            jestem zboczony :P) ale ja mam w domu rodziców!
            • Gość: gosiak Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 17.08.05, 15:59
              hihihi nie nudziłbyś sie;p. a moze ktos mysli o wynajmie mieszkania w Sopocie??
              bo chętnie wynajełybyśmy z kimś mieszkanko.byłoby miło:). jestesmy
              sympatycznymi, niepalącymi, bezkonfliktowymi studentkami. jeszcze raz podaje
              gg:2353020 m_kral@o2.pl

pozdrawiam
              Gosia:)
              • Gość: Sagi Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.net / *.net 17.08.05, 16:09
                Nie nudziłbym się to oczywiste :) Mam swoje studia, nie będę zabawiał non stop
                dziesięciu studentek. Nauka przede wszystkim! :)
                • Gość: gosiak Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 17.08.05, 18:27
                  masz racje.studia przede wszystkim;p;p. ja dopiero zobacze jak to jest:D.ale juz
                  sie nie moge doczekac:).
                  • Gość: Sagi Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.net / *.net 17.08.05, 18:31
                    Ja też dopiero zaczynam ;] Ale szkołe mam w Gdyni także też nie tak super
                    blisko. Najpierw trzeba przeżyć dojazd SKMką strzeżony przez skinów i kibiców
                    Arki :D
                    • Gość: gosiak Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 18.08.05, 08:45
                      oo weź nie strasz. ja mam w Sopocie ale mieszkanka tez tam szukam więc nie
                      powinno być zle;p.(jeśli znajde a nie jest łatwo;p).
                      • Gość: szelka Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.chello.pl 18.08.05, 19:27
                        Znajomy mojej siostry , ktory jest obecnie w USA a mieszka w Gdańsku Wrzeszczu
                        chce wynając swoje dwupokojowe , umeblowane mieszkanie najchętniej studentkom.
                        Podobno mieszkala u niego studentka medycyny ale odeszła do chlopaka.
                        Właściciel mieszkania przyjeżdża do Polski we wrześniu. Jeżeli ktoś jest
                        zainteresowany - mogę dowiedzić sie o jakis kontakt.

• Gość: gosiak Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 18.08.05, 19:40
                          to ja byłabym chętna. jakbyś mogła podac jakiegos maila czy cos byłabym
                          wdzieczna:) z gory dziękuje;p
    • Gość: art Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: 217.96.74.* 21.08.05, 18:39
      Ja tez szukam nowego moiejsca do zamieszkania, najlepiej na przymorzu. Jestem otwarty na propozycje :)
      • Gość: Izzie Re: STUDENCI Z GDAŃSKU GDZIE BĘDZIECIE MIESZKAĆ?? IP: *.penkom.pl / 195.117.197.* 21.08.05, 19:26
        Otwarty na propozycje... :))) ech te moje opaczne interpretowanie ;)
        A ja bede mieszkac (jak przez ostatnie latka) w akademiku na Debinki ! Jest ok!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka