Dodaj do ulubionych

Ekonomia na UG

IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 04.08.05, 22:55
Hey! Co myślicie o ekonomii na UG? Czy warto? Mam daleko do trójmiasta i nie
wiem, czy sie opłaca? Czy są to dobre studia?

Jak coś wiecie to proszę napiscie. Pozdrawiam! :D
Obserwuj wątek
    • Gość: ;)))) Re: Ekonomia na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 23:02
      ekonomia na ug zwana jest wydziałem gier i zabaw;)
      • Gość: :) Re: Ekonomia na UG IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 04.08.05, 23:03
        coś o tym słyszałem, ale nie wiem, skąd ta nazwa...
        w rankingach ekonomia na UG jest wysoko... czyżby rankingi kłamią?
        :)
        • Gość: :] Re: Ekonomia na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 23:09
          ja slyszalem ze wydzial gier i zabaw to wydzial zarzadzania:) ale w koncu jedno
          do drugiego podobne:)
          • Gość: :) Re: Ekonomia na UG IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 04.08.05, 23:14
            ale polecacie? Myśliscie, ze warto?
            • Gość: lolas Re: Ekonomia na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 23:28
              A masz cos jeszcze do wyboru? Ja caly rok myslalem o ekonomii, zeby w koncu
              zdecydowac sie na administracje:) (no coz, czlowiek zmiennym bywa:) UG ogolnie
              nie jest zle, w sumie to dobra uczelnia. Jesli chodzi o kierunek to nie jestem
              w stanie wiele powiedziec. Jesli cos ci sie podoba, uwazam ze wtedy zawsze
              warto!:]
              • Gość: :) Re: Ekonomia na UG IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 04.08.05, 23:34
                Są jeszcze szanse, że dostane się na ekonomię na KUL. I ostatecznie nie wiem co
                wybrać. Oba miasta obce, zero znajomych, więc trudny wybór...
                • Gość: lolas Re: Ekonomia na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 09:36
                  Jeśli chodzi o porównanie Lublin - 3miasto, to w Lublinie mam rodzine, a w
                  3miescie mieszkam:) Lublin nie jest zaciekawym miastem, chociaz jest tam jakies
                  jezioro:) Oto pozanaukowe plusy 3miasta:
                  -morze:D
                  -Prokom Trefl Sopot (Euroliga, PLK) oraz Lotos Gdynia <-jesli jestes fanem
                  koszykówki na wysokim poziomie:)
                  -multikina
                  -dużo knajpek, dyskotek itp (nocne życie)
                  ..... ogólnie nudzić się nie będziesz:] Co do kwestii naukowej, nie będę sie
                  wypowiadał, bo nie studiuje na KULu ani UG (jeszcze:)
          • Gość: ;))) Re: Ekonomia na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 23:25
            zarządzanie to imprezjologia stosowana, hehe

a czy warto, nie wiem niestety, nie studiuję ekonomii na ug... (ani
            zarządzania;))
    • Gość: ANia Re: Ekonomia na UG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 00:56
      aco max złożyłeś na ekonomie na ug? dobrze trafiłam: :)=max :p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka