Gość: :) IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 04.08.05, 22:55 Hey! Co myślicie o ekonomii na UG? Czy warto? Mam daleko do trójmiasta i nie wiem, czy sie opłaca? Czy są to dobre studia? Jak coś wiecie to proszę napiscie. Pozdrawiam! :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;)))) Re: Ekonomia na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 23:02 ekonomia na ug zwana jest wydziałem gier i zabaw;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Ekonomia na UG IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 04.08.05, 23:03 coś o tym słyszałem, ale nie wiem, skąd ta nazwa... w rankingach ekonomia na UG jest wysoko... czyżby rankingi kłamią? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: Ekonomia na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 23:09 ja slyszalem ze wydzial gier i zabaw to wydzial zarzadzania:) ale w koncu jedno do drugiego podobne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Ekonomia na UG IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 04.08.05, 23:14 ale polecacie? Myśliscie, ze warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolas Re: Ekonomia na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 23:28 A masz cos jeszcze do wyboru? Ja caly rok myslalem o ekonomii, zeby w koncu zdecydowac sie na administracje:) (no coz, czlowiek zmiennym bywa:) UG ogolnie nie jest zle, w sumie to dobra uczelnia. Jesli chodzi o kierunek to nie jestem w stanie wiele powiedziec. Jesli cos ci sie podoba, uwazam ze wtedy zawsze warto!:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Ekonomia na UG IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 04.08.05, 23:34 Są jeszcze szanse, że dostane się na ekonomię na KUL. I ostatecznie nie wiem co wybrać. Oba miasta obce, zero znajomych, więc trudny wybór... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolas Re: Ekonomia na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 09:36 Jeśli chodzi o porównanie Lublin - 3miasto, to w Lublinie mam rodzine, a w 3miescie mieszkam:) Lublin nie jest zaciekawym miastem, chociaz jest tam jakies jezioro:) Oto pozanaukowe plusy 3miasta: -morze:D -Prokom Trefl Sopot (Euroliga, PLK) oraz Lotos Gdynia <-jesli jestes fanem koszykówki na wysokim poziomie:) -multikina -dużo knajpek, dyskotek itp (nocne życie) ..... ogólnie nudzić się nie będziesz:] Co do kwestii naukowej, nie będę sie wypowiadał, bo nie studiuje na KULu ani UG (jeszcze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;))) Re: Ekonomia na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 23:25 zarządzanie to imprezjologia stosowana, hehe a czy warto, nie wiem niestety, nie studiuję ekonomii na ug... (ani zarządzania;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANia Re: Ekonomia na UG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 00:56 aco max złożyłeś na ekonomie na ug? dobrze trafiłam: :)=max :p Odpowiedz Link Zgłoś