Dodaj do ulubionych

A NIKT NIE STUDIUJE ZARZĄDZANIA I MARKETINGU??????

10.08.05, 15:07
cze, cokolwiek :), ale nikt tego nie studiuje?? odkad jestem na forum, nikt
nie odpowiada na moej wezwania!! moze bede sama na roku :) hehe a tak poza
tym miło Was wszytkioch pozanć, jestem anka moje gg to 6758075 zapraszam
pozdrawiam i dozo w październiku!!!!!!!!! jestem happy dzieki Bogu za
odwołania ;]
Obserwuj wątek
    • mtv_yo Re: A NIKT NIE STUDIUJE ZARZĄDZANIA I MARKETINGU? 12.08.05, 11:07
      helloo mogłby sie ktokolwiek odezwac, nie macie znajomych co tam są??
      • ladyinred00 Re: A NIKT NIE STUDIUJE ZARZĄDZANIA I MARKETINGU? 18.08.05, 00:54
        ja tam studiuje:) a co chcesz wiedziec?
        • bzyk6 Re: A NIKT NIE STUDIUJE ZARZĄDZANIA I MARKETINGU? 18.08.05, 09:03
          Co zdawaliscie na maturze? Pisaliscie matme i cos jeszcze?
          • ladyinred00 Re: A NIKT NIE STUDIUJE ZARZĄDZANIA I MARKETINGU? 18.08.05, 23:39
            jestem na 2 roku wiec zdawalam stara:)
          • mtv_yo Re: A NIKT NIE STUDIUJE ZARZĄDZANIA I MARKETINGU? 20.08.05, 18:14
            cze :0 chciałabym wiedzieć jak najwiecej tzn czy jest cieżko, czy duzo kolosow,
            czy tzreba ryc czy latwo jest obalć matme w ogole jak wyglada peirwszy semestr
            jakei jest podejscie wykladowców , czy podczas skąłdanai dokumentów za legitke
            tzreba plącić :) i takei tam... jakby co moej gg 6758075 anka
            • ladyinred00 Re: A NIKT NIE STUDIUJE ZARZĄDZANIA I MARKETINGU? 20.08.05, 22:35
              hej:)od czego by tu zaczac...ja bylam przekonana ze bedzie bardzo ciezko i milo
              sie rozczarowalam:) jest mało zajęć, na 1 roku malo cwiczen wiec kolosow tez
              nie za duzo(zazw po 2 na semestr) tyle ze jak sie zbiora to wszystkie naraz. do
              kolosow uczyc sie trzeba, tak samo do sesji, ale tak ogółem to dla mnie nie
              bylo ciezko.mam teraz mal0o czasu, jutro Ci cos wiecej napisze:) pa
              • ladyinred00 Re: A NIKT NIE STUDIUJE ZARZĄDZANIA I MARKETINGU? 21.08.05, 16:53
                hej to znow ja:)co by Ci tu jeszcze powiedziec...matma...wiec ja trafiłam na
                super babke od matmy, wszystko powoli tłumaczy, daje sciagac na kolosach:)
                pozwala sie poprawiac i jest naprawde w porządku. mialam u niej 4,5 z obu
                egzaminow.jesli chodzi o sama matme to 1 semestr jest dosc ciezki, 2 lepiej.
                mimo wszystko u mnie sporo osob mialo problemy z matmy, mysle ze duzo zalezy od
                tego na jakim poziomie mialas ja w liceum(nie jakie mialas oceny, ale
                nauczyciela bo ja np mialam w liceum trojki, a wiele osob z piatkami mialo
                problemy)mimo wszystko jak trafisz na nia bedzie ok:) chodz na konsultacje;p
                poza matma to ciezka jest mikroekonomia, szczegolnie w 2 semestrze. zeby sobie
                dac rade trzeba sie uczyc systematycznie(to jedyny takie przedmiot:)ale pani od
                cwiczen jest tez bardzo ok.co jeszcze...bardzo ciezki egzamin czeka Cie w
                zimowej sesji z histori filozofi(ustny) to byl dla mnie najciezszy egzamin w
                tym roku.podstawy i metody zarzadzania to luzik, choc ja bardzo nie lubilam
                pani od cwiczen<brrr> jesli chodzi o 1 semestr to chyba tyle:) to jeszcze nie
                jest powiedziane ze bedziesz miala tych samych cwiczeniowcow:) jak chcesz cos
                jeszcze wiedziec to pisz
                • mtv_yo Dziękuję 30.08.05, 20:10
                  Cze, no super,ze mi to wszystko napisałaś, ale zaczynam siemocno dygac z mat,mą
                  u mnie cienko... praktycznei nei mialam jej od 3 lat bylam w klasie
                  humanistycznej ale ogolnie radzilam sobie i rozumialam all...bylabym Ci jheszce
                  wdzieczna za podanei jakichś autorów i tytułow ksiązek.. a pzoa tym keidy do
                  biblioteki sie zapisac?? ne iwiem czyt jescze o cośpytac... przerazilas mnie tą
                  historiafil. Bozżżże... bede sięmusiała uczyc!!! a kiedy imprezy??? w ogóel to
                  zdolna jestes czy raczej ambitna? bo ja to poł na pół czyli średnia... powiedz
                  obeiktywnei - da sieprzejsc pierwszy rok czy jak? i w ogole powiedz mi jakie
                  sąprzedmioty jak t ow ogole jest i mam głupie pytanie - na kulu sie zmienia
                  buty na ciapy :) ??? ojej ... pwoiedz ze jets fajnei ze dam rade... albo pwoedz
                  co mne iczeka najgorszego... help ale i tak juz Cielubieposwięciłas dla mnie
                  czas i w ogóle jakby co moje gg 6758075 moze keidys sie stkneimy anka jestem
                  miło mi :)
                  • mtv_yo Re: Dziękuję 30.08.05, 20:17
                    jeszce jedno - a gdzie rozpoczęcie roku??/ tzn masz to to wiem ale gdzie mam
                    szukac ludzi z grupy z roku... ode mnie .... :( ja sie tam zgubei nikogo
                    kompletnei nei znam!!!!!!!!!!!
                  • ladyinred00 Re: Dziękuję 07.09.05, 23:56
                    hej:) nie odzywalam sie bo byłam w Grecji:) po 1 nie denerwuj sie tak bardzo:)1
                    rok jak najbardziej da sie przejsc ja zrobiłam to ze srednia 4,6 majac czas dla
                    siebie faceta i przyjaciol:) a czy jestem zdolna czy ambitna...mysle ze tez pol
                    na pol. najbardziej kułam filozofie w 1 sesji:) i bardzo przykladalam sie do
                    mikroekonomi w 2 bo chcialam byc zwolniona z egzaminu(super sprawa takie
                    zwolnienie)musisz isc dzien czy 2 przed rozpoczeciem roku na kul (collegium, 5
                    piętro) i tam bedzie wywieszone co i jak o ktorej rozpoczecie i gdzie. moze
                    bedzie tez na stronie kulu.i plan powinien byc juz tez. spotkanie bedziesz
                    miala pewnie najpierw calego wydzialu na KULu a potem na Staszica(bedziesz tam
                    miala wiekszosc zajec tylko sie nie załąm bo budynek jest w strasznym stanie)
                    ciapow nie trzeba:)podreczniki podawalam w watku o podrecznikac, zreszta
                    wykladowcy wam podadza na 1 zajeach.
                    • rafaelq Siema mam prosbe do ladyinred00 16.09.05, 13:21
                      CZEsc

Przupadkiem wpadłęm na te forum wiec postanowiłem troche poczytac na temat
                      Zarzadzania i marketingu.CZytałem wypowiedz "ladyinred00".Mogla bys napisac
                      jacy wykładowcy sa spoko z któymi mozna sie dogadac i wogole a na jakich
                      nalezało by uwazac.Jezeli niechesz pisac na forum to napisz mi na
                      maila:rafaelq@gazeta.pl

Pzdrawiam wszystkich do zobaczenia w pazdzierniku >RAfał
    • mtv_yo Re: A NIKT NIE STUDIUJE ZARZĄDZANIA I MARKETINGU? 02.09.05, 09:51
      HEEEJ NEICH SIE KTOS ODEZWIE!!!!!!!!!
      • madzia2905 Re: A NIKT NIE STUDIUJE ZARZĄDZANIA I MARKETINGU? 16.09.05, 13:37
        Moja kolezanka wlasnie sie dostala na ten kierunek bo skladala na administracje
        ale jej nie wzieli i dopiero po drugim odwolaniu zaproponowali jej ten kierunek-
        pewnie dlatego ze byly wolne miejsca.Ona matmy nie zdawala tylko historie i wos
        • rafaelq Re: A NIKT NIE STUDIUJE ZARZĄDZANIA I MARKETINGU? 17.09.05, 19:59
          Witm pisałem juz ale to nic :P Mam prosbe do studentó któzy juz studjuja
          dłuzje bo ja dopiero zaczynam zreszta nie tylko ja :).PMapiszczie mi Jakich
          wykładowcó unikac lub nalezy sie bac a z jakimi mozna spokojnie rozmawiac i
          wogole jest spoko.A i jescze jedno jak idziece ubrani na rozpoczaecie roku <lol>?
    • mtv_yo Re: A NIKT NIE STUDIUJE ZARZĄDZANIA I MARKETINGU? 22.09.05, 20:16
      ma zarządznaiu nie było wolnych miejsc
      • madzia2905 Re: A NIKT NIE STUDIUJE ZARZĄDZANIA I MARKETINGU? 22.09.05, 22:41
        musiały być skoro przyjeli osobe ktora nawet nie składała podania na ten
        kierunek i nie zdawała matematyki
        • mtv_yo Re: A NIKT NIE STUDIUJE ZARZĄDZANIA I MARKETINGU? 24.09.05, 09:32
          dziwne... to czemu moja koleżanka sie nie dostala z odwołania a miala zdanąi
          matme i wos? nei ma sensu sie w to wgłębiać, wiem tyle, że moja kolezanka
          chciala skladac podanie o wolnego słuchacza, i sam rektoir jej powiedzial,ze
          nie ma wolnych meijsc
        • mtv_yo Re: A NIKT NIE STUDIUJE ZARZĄDZANIA I MARKETINGU? 24.09.05, 09:33
          a najlepiej to sprawdzis na poczatku października :) meijsc na zimie bylo 60 :0
          zobaczyymy czy jets wiecej czy mnei josob
          • madzia2905 Re: A NIKT NIE STUDIUJE ZARZĄDZANIA I MARKETINGU? 24.09.05, 12:24
            wiem że to jest dziwne.Może na KULu mają swój własny system rekrutacji:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka