Gość: ??? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 12.08.05, 16:11 Czy są szanse dostać się na biologie na uam z odwołania? Nie orientuje sie ktoś może ile osób zrazygnowało z tych studiów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uche Re: UAM - odwołania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 12:17 ja tez zlozylam odwołanie na biologie na uamie...:)ale nie wiem czy chce to studiowac...wszystcy mi mowia ze zostane nauczycielem albo naukowcem:( Odpowiedz Link Zgłoś
voiceofamu Re: UAM - odwołania... 15.08.05, 10:26 Gość portalu: ??? napisał(a): > Czy są szanse dostać się na biologie na uam z odwołania? Nie orientuje sie > ktoś może ile osób zrazygnowało z tych studiów? Takich informacji nikt Tobie nie udzieli. Faktem jest, że do czasu ogłoszenia listy przyjętych było w tym roku mniej rezygnacji, niż w latach ubiegłych. To jednak wyjaśnia się po ok 3 tygodniach, gdyż zakwalifikowani do przyjęcia mieli 2 tygodnie na złożenie deklaracji o podjęciu studiów. Jeśli tego nie zrobili, zostali skreśleni z listy. W każdym razie informacji o liczbie nie uzyskasz. Niemniej mogę Tobie (z moich rekrutacyjnych doświadczeń) powie... - napisać, że bywały lata, gdy 50% pierwszego roku biologii pochodziło z odwołań. Głos z UAM Odpowiedz Link Zgłoś