evyka 23.08.05, 09:40 witam ten post kieruje glownie to tych starszych polonistow bo ciekawa jestem czego sie bede uczyc na pierwszym roku:P studiuje na umcs za wszelkie wpisy bede bardzo wdzieczna:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strucla_z_serem za mój pewnie nie bedziesz wdzieczna.. 23.08.05, 11:09 kochanie, studiowanie to inaczej "zdobywanie wiedzy" natomiast co "studiujesz" teraz..? Ty sie DOSTAŁAS na studia nie myl pojęć, bo to razi jeszcze sie w swoim życiu "nastudiujesz" Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Do Strucli 23.08.05, 12:36 Porada praktyczna: frustracje leczy się u specjalistów, a nie na forum Studia. Odpowiedz Link Zgłoś
strucla_z_serem another story.. 23.08.05, 12:40 rozumiem, że chcesz mi coś przekazać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: do polonistów IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 23.08.05, 13:29 Poczytaj forum polonistycznie, filologicznie w forach prywatnych Struclo, nie śmiałam przypuszczać, że będzie ktoś na tym forum bardziej upiedliwy niż ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
strucla_z_serem R* 23.08.05, 14:49 akurat miałam chwilkę wolnego na Wasze nieszczęście..rotfl :P Odpowiedz Link Zgłoś