magma-live 07.06.08, 22:54 Witam wszystkich.Bardzo proszę o Wasze opinie na temat fryzjerów (specjalizujących się w farbowaniu).Co myślicie o Henryku?Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
citrustii Re: dobry fryzjer w wejherowie 16.06.08, 01:35 witam!! uwazam ze wlasnie tam powinnas pojsc!! sama chodze do Henryka i jestem bardzo zadowolona!! takze goraco zachęcam!! Odpowiedz Link Zgłoś
magma-live Re: dobry fryzjer w wejherowie 17.06.08, 19:22 Dziekuję za opinię.Jedna z moich znajomych korzystała z usług tego zakładu i jest bod dużym wrażeniem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lipcowa_mama83 Re: dobry fryzjer w wejherowie 16.06.08, 08:13 Ja mam złe zdanie o Henryku. Moja mama tam chodzi i moim zdaniem wyglada zawsze tragicznie. Ostatnio kładła u nich farbe. Wygladała jak pluszowy miś. Jednolity ohydny kolor. Obcinaja po swojemu, zawsze sa mądrzejsi i traktuja klienta jak glupka ktory sie "nie zna" jesli klient nie zgodzi się z ich pomysłem. Potrafią docinać fryzure po ułożeniu! Moim zdaniem mocno przereklamowany zakład. Powodzenia :) ! Odpowiedz Link Zgłoś
magma-live Re: dobry fryzjer w wejherowie 17.06.08, 19:24 Dzieki za komentarz.Mnie sie wydaje,że duży wpływ na logo zakładu mają jego pracownicy.Wiadomo ze fryzjerka fryzjerce jest nierówna.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: dobry fryzjer w wejherowie 18.06.08, 10:13 To gdzie polecasz, chodzi o obcięcie włosów? Ja chodzę do Henryka akurat i... tak, nie słuchają w ogóle klienta, zawsze robią po swojemu, a ja mówię, że tak nie chcę, a ona że tak jest lepiej i już. Moja siostra robiła sobie u nich kolor i też nie była zadowolona, mówiła, że to samo zrobiła by na Puckiej połowę taniej. Ja tu chodzę, bo nie wiem gdzie indziej mogę. Byłam kiedyś w salonie Janina, to dopiero porażka. Więc podrzucajcie propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
magma-live Re: dobry fryzjer w wejherowie 18.06.08, 12:34 Ja jestem w tej niekonfortowej sytuacji,że nie mieszkam w wejherowie(ale zamierzam sie niebawem przeprowadzic do tego cudnego miasta:)).Robie rozeznanie,bo wkrotce bedę na urlopie wiec chcialambym odwiedzic fryzjera.Mnie czesano w Henryku na moj slub-byłam zadowolona,jeżeli chodzi o koloryzację czy strzyżenie,zdania sa podzielone jak widać.Wiec może sa lepsi w mieście fryzjerzy?Czekam na Wasze opinie.Pozdrawiam.Pa Wiecie na jakich farbach pracują w Henryku?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: dobry fryzjer w wejherowie 18.06.08, 14:02 Kosmetyki to na pewno mają dobre, jakie nie wiem, bo nie farbuję włosów. Ja napiszę inaczej, mnie też czesali na ślub i wyszło super. Scinali mnie z całkiem długich włosów na chłopaka i wyszło rewelacyjnie - byłam zachwycona, później niestety a już parę razy tam byłam, nigdy nie powtórzono tego ścięcia, za każdym razem wychodzi średnio, a pierwszy raz, nie wiem jak to zrobiła, ale wyszedł bombowo. Czesałam się też dwa razy u nich jak miałam już krótkie włosy i nie jestem zadowolona, uczesali mnie tak jak ja to mówię "na starą ciotkę". Poza tym wydaje mi się, że traktują lepiej swoich znajomych itp. niż całkiem obcych klientów, ale to pewnie wszędzie tak jest. Jak dla mnie to najlepszy salon, ale nie do końca taki jakbym chciała, ale zaznaczam doświadczenia z wieloma nie mam, więc jak ktoś zna lepszego, czekam, będę wdzięczna za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
eunika Re: dobry fryzjer w wejherowie 18.06.08, 19:59 wiesia z salonu afrodyta w nowym budynku na ul broniewskiego, kolo tunelu przy dworcu glownym, lub rowan hendrics ktory ma zaklad fryzjerski w luzinie na ul szkolnej. Odpowiedz Link Zgłoś
astria1 Re: dobry fryzjer w wejherowie 19.06.08, 18:03 Eunika podala dobre namiary ! mnie ciekawi sprawdzic Rowana z Luzina . Slyszalam ze tam spore kolejki do niego sa.. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eunika Re: dobry fryzjer w wejherowie 19.06.08, 19:45 do rowana z dnia na dzien nie dostniesz sie to fakt. towarzystwo gdynsko-gdanskie sie poznalo juz na nim i szturmem do fryzjera na prowincje:) ale jak juz sie umowisz to mozesz byc pewna ze rowan bedzie mial czas tylko dla ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
magma-live Re: dobry fryzjer w wejherowie 19.06.08, 20:37 Eunika orientujesz sie może w cenach u rowana?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magma-live Re: dobry fryzjer w wejherowie 19.06.08, 20:36 Astria1 mam prośbe jeśli będziesz w najbliższym czasie u Rowana to proszę podziel sie z nami swoimi wrażeniami.Ja wybieram sie do frycka pod koniec czerwca.Oczywiście też podzielę sie moja opinią.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
eunika Re: dobry fryzjer w wejherowie 19.06.08, 20:41 bylam u rowana w zeszla srode :) ceny sa bardzo przystepne, nie powiem dokladnie ile i za co zaplacilam tym razem bo kupowalam tez kosmetyki. generalnie ceny sa wydaje mi sie ponizej cen wejherowskich. zadzwon i sie zapytaj, to nic nie kosztuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
magma-live Re: dobry fryzjer w wejherowie 20.06.08, 10:00 Bardzo proszę o namiary do tego fryzjera,nie mogę tego znalźć w internecie.Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
esubasinghe Re: dobry fryzjer w wejherowie 20.06.08, 12:04 zaklad fryzjerski Rowan Hendrics Luzino, tel:669-440-914. niestety jedyny jaki mam to ten na komorke. w poniedzialki zaklad jest nieczynny. zycze udanej wizyty :) napisz jak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
eunika Re: dobry fryzjer w wejherowie 20.06.08, 14:30 no i zapomnialam ci napisac ze to jest na ulicy szkolnej w luzinie, to tak w glebi za przejazdem, zreszta jak zadzwonisz to ania zona rowana (ona najczesciej odbiera telefony)da ci dokladne instrukcje. Odpowiedz Link Zgłoś
magma-live Re: dobry fryzjer w wejherowie 20.06.08, 15:01 Wielkie dzięki za numer telefonu.Jasne podzielę sie wrażeniami,ale dopiero na początku lipca-wtedy bedę na Pomorzu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Studio EFEKT na Stefczyka??? 23.06.08, 15:39 A czy ktoś cos wie na temat Studio Efekt na Stefczyka, na Śmiechowie i na temat Pani Hanny Bemke, bo słyszałam dobre opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia9929 Re: Studio EFEKT na Stefczyka??? 01.07.08, 12:55 ja tam bywam. i parę moich koleżanek. jesteśmy bardzo zadowolone :)) ceny przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Studio EFEKT na Stefczyka??? 07.07.08, 09:20 Dzwoniłam do Efektu, powiedziała, że ma czas dopiero za tydzień, dla mnie to za późno, poszłam znów do Henryka, tym razem jestem zadowolona, a różnie z tym bywa mimo, że chodzę zawsze do tej samej pani. Ale do Efektu się wybiorę następnym razem, tylko muszę szybciej się umówić :) Odpowiedz Link Zgłoś
martyna200007 Re: Studio EFEKT na Stefczyka??? 28.08.08, 19:26 Podajcie proszę o namiary na tego Stefczyka.Ja również chodzę do Henryka i mam mieszane uczucia,cena nie adekwatna do usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: dobry fryzjer w wejherowie 09.12.08, 17:49 Dziewczyny i jak tam gdzie chodzicie, gdzie byłyście, wpisujcie. Ja chcę zadzwonić znów do Efektu ale boję się, że znów nie będzie miała czasu, a ja to tak zawsze na ostatnią minutę :) Odpowiedz Link Zgłoś
citrusti Re: dobry fryzjer w wejherowie 10.03.09, 23:00 Witam!!!Chodze do STUDIA HENRYK(rowniez moje kolezanki)i jestem bardzo zadowolona...za kazdym razem jestem wysluchana jezeli chodzi o moj pomysl na kolor czy strzyzenie i zawsze wychodze usatysfakcjonowana w zupełnosci-a jestem bardzo wymagająca:)Nikt mi niczego nie narzuca!!!..interesuje sie troche trendami w modzie a to jest jeden z nielicznych salonow ktory stawia na szkolenia i kreatywnosc,dodatkowo jezdzi na zawody i zdobywa czołowe miejsca co swiadczy o ich kompetencji.. zaniepokoila mnie ta nieprzyjemna wzmianka o strzyzeniu na juz suchych wlosach taka metoda jest jak najbardziej na plus...swiadczy to o dokladnosci i profesjonalizmie!!!!jesli ktos o tym mowi w negatywny sposob nie jest swiadomy postepu w swiecie fryzjerstwa:)) OGROMNY POZYTYW DLA TEGO SALONU Odpowiedz Link Zgłoś
agusia-32 Re: dobry fryzjer w wejherowie 29.01.10, 23:45 Ktoś tu wspominał o Rohanie Hendriks muszę Wam powiedzieć,że trafiłam do jego zakładu w Wejherowie przy ul.Puckiej i jestem zachwycona.Pierwszy raz miałam zrobiony profesjonalny masaż przy myciu,z obcięcia tez jestem zadowolona.Polecam Wam ten salon, przy okazji możecie zrobić zakupy w butiku (super ciuszki) Odpowiedz Link Zgłoś
superpanna Re: dobry fryzjer w wejherowie 03.02.10, 10:33 Hej dziewczyny...ja rowniez znalazlam Rohana w Wejherowie ale ulga bo do Luzina bylo czasami daleko zwlaszcza jak jakas imprezka nagle wyskoczyla. Nowy salon bomba!!! Rzeczywiscie zadbali o wszystkie potrzeby klienta...no i obsluga jak zawsze pierwsza klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
muciula25 Re: dobry fryzjer w wejherowie 15.02.10, 18:15 czy mogłybyście podać nr tel do Rohan'a do Wejherowa bo znalazłam tylko do Luzina.A jak tam z cenami jak możecie to podajcie byle jaki przykład :) Odpowiedz Link Zgłoś
muciula25 Re: dobry fryzjer w wejherowie 15.02.10, 21:17 Ale jestem blondynka przecież to jest nr komórkowy więc pewnie jest taki sam hi hi :) Proszę o przykłady cen i opinie odnośnie tego fryzjera,mam zamiar wybrać się do Niego około maja więc im więcej opinii tym dla mnie lepiej hi hi :D Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczka0112 Re: dobry fryzjer w wejherowie 17.10.10, 03:07 Ostatnio strzygłam się i robiłam farbę w Bolszewie u Mileny wyszło rewelacyjnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
muciula25 Re: dobry fryzjer w wejherowie 26.02.10, 13:33 Jeśli komuś to się przyda to napiszę u Rohana strzyżenie włosów krótkich 25-35zł a balejage z dwóch kolorów od 65zł w zależności od długości włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
gretka27 Re: dobry fryzjer w wejherowie 25.05.10, 16:04 Hej dziewczyny mam jeszcze takie pytanie na temat tego pana Rohana czy on tez doradza jak najlepiej by mi było w jakiej fryzurze?bo ja to nigy nie wiem jaka fryzurka mi pasuje?:)dzieki pozdrwawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.beauty Re: dobry fryzjer w wejherowie 20.07.10, 11:30 Ja polecam panią Honoratę z Bolszewa i jej zakład. Odpowiedz Link Zgłoś
twoje-luzino.pl Re: dobry fryzjer w wejherowie 07.11.10, 19:15 odpoweidzi polecam szukac na najwiekszym i najlepszym forum miasta Wejherowa czyli: www.forum.wejher.com Odpowiedz Link Zgłoś
monicca202 Re: dobry fryzjer w wejherowie 11.03.13, 22:26 Ostatnio całkiem przypadkiem znalazlam sie w salonie przy judyckiego 2d niedaleko deptaka w wejherowie... wyszlam bardzo zadowolona ...maja bardzo niskie ceny ...chyba to taka promocja na start ... i nie musialam czekac dlugo w kolejce... salonik do ktorego wchodzi sie od boku budynku.... Odpowiedz Link Zgłoś
tusiaczek0106 Re: dobry fryzjer w wejherowie 27.10.13, 10:59 polecam Wiesie zaklad AFRODYTA ul zeromskiego 212 ssssssssssssuper tel 500821222 Odpowiedz Link Zgłoś
martasikora70 Re: dobry fryzjer w wejherowie 29.03.14, 01:21 Kochani, co jest dla Was ważne po wyjściu od fryzjera? Dla mnie osobiście to, że nie biegnę od razu do łazienki, żeby umyć i uczesać od nowa włosy!!!! Po wizycie u stylistki nawet taka myśl mi nie przeszła przez głowę!!! Nigdy wcześniej nie czułam się ze swoją fryzurą tak dobrze! Oddałam się w Pani ręce z pełnym zaufaniem, z polecenia mojej dermo kosmetolog Gabinetu Bellezza – ( dziękuję Ci aniołku z serca za wszystko ) - która zachwycona jej talentem, pasją i profesjonalizmem zaproponowała współpracę. Pani Agnieszka - Wspaniały fryzjer- stylista. Dobrała mi fryzurę do kształtu twarzy i objętości włosów, kolor idealny mimo, że nie byłam przekonana, odżywił mi i rozpromienił oraz odmłodził twarz. Jestem zachwycona profesjonalizmem i podejściem do klientów. Pogratulować umiejętnośc obu paniom!!! Nic dodać nic ująć po prostu chce się tam wracać!! Nie mogę doczekać się stylistki programu „Metamorfozy” w tv! Podsumowując polecam gorąco i z pełną odpowiedzialnością!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tusiaczek0106 Re: dobry fryzjer w wejherowie 01.04.14, 07:16 Witam czy można prosić o adres tego zakładu fryzjerskiego pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martasikora70 Re: dobry fryzjer w wejherowie 22.04.14, 23:08 Dobry wieczór, przepraszam, że dopiero dziś odpisuje. Długo nie wchodziłam na forum. Adres stylistki fryzjerki to Wejherowo Śmiechowo ulica Gdańska 66, tel. 886398103. Ma zapisy tydzień, czasami dwa w przód także lepiej się umówić telefonicznie, to taki domek brązowy przy szkole numer 5. Stoi na polu przed blokami, obie babeczki są w tv co mnie najbardziej skusiło, do tego bardzo niskie ceny i niesamowita serdeczność pań, pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś