Dodaj do ulubionych

AP KRAKOW!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 20:50
Kiedy będą wyniki odwołań na Akademię Pedagogiczną w Krakowie??
Obserwuj wątek
    • Gość: Dan Re: AP KRAKOW!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 21:00
      Do 15 września na koncie indywidualnym. Dzień/dwa dni puźniej powinno przyjść
      pocztą.

Czekamy ;(
      • Gość: lourdes Re: AP KRAKOW!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:05
        oj czekamy czekamy :(
        • Gość: blekitna19 Re: AP KRAKOW!!!!!!!! IP: *.localdomain / *.czajen.pl 29.08.05, 18:46
          Tsa... czekamy czekamy.... ale ja juz straciłam nadzieje. Zero pozytywnych mysli...
          • Gość: Dan AP KRAKOW Odwołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:35
            Dowiedziałem się dzisiaj że czekamy juz nie do 15 a do 10 WRZEŚNIA.
            Informacje będą na kontach indiwidualnych. W tym samym dniu informacja zostaną
            przesłane pocztą.
            To jeszcze 11 dni.
            • Gość: aaa Re: AP KRAKOW Odwołania IP: 82.160.57.* 30.08.05, 19:47
              A czeka ktos z was na filologie ang lub iberystyke? Jak tak to ile mieliście
              pkt- tak żeby wiedziec czy porzucić resztki nadziei...:(
              • Gość: lourdes Re: AP KRAKOW Odwołania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:40
                ja wlasnie czekam na wyniki odwolan na hiszpanski, a mialam 94 pkt wiec szanse
                sa marne :(, a Ty ile ?
                • Gość: ehhh Re: AP KRAKOW Odwołania IP: *.net.autocom.pl 31.08.05, 11:42
                  a ja czekam na niemiecki, choc juz zlozylam papiery na zaoczne... :(
                  • Gość: aaa Re: AP KRAKOW Odwołania IP: 82.160.57.* 31.08.05, 12:51
                    ja 96 na hiszp- tez marne...:(
                    • Gość: ciekawy Re: AP KRAKOW Odwołania IP: *.net.autocom.pl 31.08.05, 14:13
                      na ile?
                      • Gość: lourdes Re: AP KRAKOW Odwołania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 17:03
                        na hiszpanski bylo na 100 pkt no i przyjeli tylko tych co mieli 100, bo w ogole
                        to byly beznadziejne wymagania..., bo jak mozna patrzec tylko na jezyk obcy
                        poziom podstawowy. no ale nigdy nic nie wiadomo z tymi odwolaniami. najwyzej
                        sie poprawi mature i za rok... :)
                        • Gość: Renia Re: AP KRAKOW Odwołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 17:55
                          Właśnie to był numer że np. na filologię polską brali pod uwage poziom
                          podstawowy, z którego miałam "zaledwie" 80%. Z rozszerzonego miałam natomiast
                          92%, no ale to już nikogo nie obchodziło. Fajnie.
                          • Gość: aaa Re: AP KRAKOW Odwołania IP: 82.160.57.* 31.08.05, 20:50
                            no tez myśłałam żeby poprawic mature, zdac na 100% i sie dostać za rok:) nawet
                            wysłałam formularz zgłoszeniowy na wszelki wypadek. Ale przyznam że wolałabym w
                            tym roku mimo wszystko:) . Wiem że właśnie na AP toczą sie dyskusje na temat
                            zwiekszeinia liczny miejsc na roku na niektórych kierunkach gdyż było mnóstwo
                            chętnych. nadziej matką głupich...?? A może nie? Powodzenia wszyskim i sobie też!
                            • Gość: Dan Re: AP KRAKOW Odwołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:18
                              Skąd wiesz, że mają zwiąkszyć liczbę miejsc? Na jakich kierunkach?
                              • Gość: lourdes Re: AP KRAKOW Odwołania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 11:37
                                no nie wiem jak to bedzie z tym zwiekszeniem miejsc, bo np na hiszpasnski mieli
                                przyjac 30 a przyjeli 65 wiec i tak juz jest zwiekszona ponad 50%, no ale i tak
                                mam nadzieje ze masz racje:D
                    • emiliaaa Re: AP KRAKOW Odwołania 05.09.05, 22:20
                      też czekam na hiszp. 98%... a takich jest ok. 30 osób... choć nie wiadomo czy
                      wszyscy z nich złożyli odwołania... do tego jest jeszcze 13 osób z 99% :(
            • Gość: Agata Re: AP KRAKOW Odwołania IP: 80.55.238.* 02.09.05, 20:34
              10 wrzesnia?? Napewno, skad takie info?? Bo ja juz tez usiedziec spokojnie nie
              moge w miejscu, tak bardzo bym chciala tam studiowac.......
              • Gość: Dan Re: AP KRAKOW Odwołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 09:07
                Mi też bardzo zależy
                10 września. Tak mi powiedzieli przez telefon
    • Gość: up up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 15:39
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka