Dodaj do ulubionych

Uniwersytet Szczecinski---->UAM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 17:39
Hej!od pazdziernika zaczynam prawo na Uniwersytecie Szczecinskim ale mysle o
kontynuowaniu nauki na UAM Poznan(oczywiscie prawo).Czy sa jakies szanse na
przeniesienie?a jesli tak to jakie sa warunki?z gory dzieki:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Prafnik Re: Uniwersytet Szczecinski---->UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:04
      ja zaczynam od X prawo na UAM właśnie :) o różnicach programowych chyba trudno mówić bo prawo na UAM studiuje się dosć specyficznie ;p zapewne będziesz musiała mieć określoną ilość punktów i odpowiednią średnią, może też być wymóg zdania egzaminu wstępnego, zadzwoń do dziekanatu i tam Ci powinni wszystko powiedzieć, łatwe to zapewne nie będzie ale to nie jest przecież niemożliwe, mnóstwo osób się przenosi więc Tobie też się powinno udać :) pozdrawiam
      • Gość: Velika Re: Uniwersytet Szczecinski---->UAM IP: 80.51.235.* 08.09.05, 08:07
        Witam koleżanke z roku USz:] Też myślałam nad przeniesnieniem tylko do
        Wrocławia, ale na razie to tylko plany bo a nuż mi sie spodoba w Szczecinie :]
        Moja koleżanka skończyła właśnie 1 rok prawa na USz i stara się o przeniesie na
        UAM. Jak będę znała jakieś szczegóły to powiem ci jak to mniej więcej wygląda i
        czy się jej udało. Z tym że ona miała średnia 4,5...:}
        • Gość: Velika Re: Uniwersytet Szczecinski---->UAM IP: 80.51.235.* 08.09.05, 08:13
          Aha mam jeszcze małe pytanko- nie wiesz kiedy mamy zapisy na fakultety ? Bo
          chciałam wziąc sobie łacine a na tej badziewiastej stronce nic nie pisze:]
          • Gość: cirilka Re: Uniwersytet Szczecinski---->UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:50
            Velika chyba nie trzeba się tak spieszyć;) aż tylu chętnych nie ma na tę
            łacinę, a poza tym to jedyny fakultet do wyboru na pierwszym roku:) podobno na
            drugim trzeba się spieszyć i bić o niektóre hehe ;) do zobaczenia w
            październiku :D
          • Gość: studentka prawa Re: Uniwersytet Szczecinski---->UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 12:39
            o sredniej 4,5 to chyba moge sobie pomarzyc:]o Szczecinie slyszalam wiele
            rzeczy przewaznie zlych(chodzi mi konkretnie o uczelnie)dlatego mysle o
            przeniesieniu sie.ale pozdrowka dla kumpeli z roku.Do zobaczyska 29:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka