Dodaj do ulubionych

AE Katowice W-F

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 10:23
Czy na podanej wyżej uczelni zajecia z w-f sa oceniane (na poszczegolne
stopnie) czy jedynie po zaliczeniu odpowiedniej ilosci godzin dostaje sie
wpis do indeksu: 'zaliczony/uczeszczal/a"? Dzieki za odp :) Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzycho Re: AE Katowice W-F IP: *.broker.com.pl 10.09.05, 12:12
      Jest wystawiana konkretna ocena :)
      • Gość: tomee Re: AE Katowice W-F IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:31
        a czy istnieje mozliwosc wybrania sobie jakiejs sekcji, typy nozna siatka badz
        basen??
        • Gość: Krzycho Re: AE Katowice W-F IP: *.broker.com.pl 10.09.05, 12:37
          Hej! W planie zajec bedziecie miec wpisane gdzies 1,5h wf-u. Na pierwszych
          zajeciach zapisuje sie czy chcesz isc na basen czy na sale. Czasem np. basen
          jest ograniczony ze wzgledu na liczbe chetnych itp, ale oplaca sie pchac na
          basen :) Na sali sa rozne zajecia - w sumie jak w liceum. Oprocz tego mozesz
          isc na jakas sekcje - nawet do zespolu tanca ludowego Silesianie, na babington,
          przerozne tam sa - wtedy na wf nie musisz chodzic a na sekcje - oni zazwyczaj
          maja popoludniami zajecia od 16,30, od 18 :) Pozdrawiam. Papa
          • Gość: tomee Re: AE Katowice W-F IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:52
            ostatnie pytanko :) na jakiej podstawie wystawiane sa oceny? trzeba zaliczac
            jakies testy sprawnosciowe badz plywac na czas (czy chodzi tylko o obecnosc na
            zajeciach)? a jesli chodzi o sekcje to jaka daja one ocene? dzieki za
            poswiecony czas Pozdrawiam
            • Gość: Krzycho Re: AE Katowice W-F IP: *.broker.com.pl 10.09.05, 13:06
              Hej! Co do sekcji to nie wiem jak jest z ocenami, a na normalnym wfie to zalezy
              jak sie trafi na nauczyciela. U niektorych za wszystkie obecnosci ma sie 5.0 u
              niektorych trzeba zaliczac rozne rzeczy. Na basenie np plywa sie na czas tzn
              plywasz przez 40 min i ile zrobisz to potem jest na ocene przerabiane :) Do
              tego zalicza sie style - zalezy w jakiej bedziesz grupie: czy dla
              poczatkujacych lub zaawansowanych w plywaniu :) Pozdro. Papa
          • Gość: prawie studentka Re: AE Katowice W-F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 13:05
            Na sali sa rozne zajecia - w sumie jak w liceum

hm? a ja tyle dobrych rzeczy slyszalam o wfie na studiach. no mam nadzieje, ze
            chociz silownia lub aerobik sa do wyboru, bo latac za pilka nie zamierzam hehe

eee takie glupie moze pytanie, ale czy na stonach ae sa jakies blizsze info o
            sekcjach/zajeciach wuefistycznych? bo mnie sie widzi ze ni ma nikaj a szkoda, a
            moze ja po prostu nie umiam znalesc
            pozdro!
            • Gość: tomee Re: AE Katowice W-F IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 13:12
              dzieki Krzychu!
              • Gość: Krzycho Re: AE Katowice W-F IP: *.broker.com.pl 10.09.05, 13:16
                Na stronie AE jest o Studium wychowania Fizycznego:
                Organizacja uczelni --> Jednostki Miedzywydzialowe --> Studium wychowania
                fizycznego i sportu. A o sekcjach znalazlem ty:
                www.azs.ae.katowice.pl/sekcje.html
                Macie pytanie to pytajcie :)
                • Gość: tomee Re: AE Katowice W-F IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 14:41
                  Skoro jestes taki chetny do pomocy to jeszcze cie pomecze :) Jakich nauczycieli
                  nalezy sie "wystrzegac" a ktorzy latwa reka wpisuja piateczki do indeksu
                  (oczywiescie nadal chodzi mi o w-f) Pozdrawiam
                  • Gość: Krzycho Re: AE Katowice W-F IP: *.broker.com.pl 11.09.05, 19:48
                    W sumie powiem Ci, ze nazwiska Ci nic nie dadza, bo jak Cie wrzuca albo na
                    basen albo na sale i z kim bedziesz miec to juz mowi sie trudno :) Ale po
                    uczelni chodza wiesci, ze duzy wycisk daje p. Patalong :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka