Dodaj do ulubionych

SOCJOLOGIA<UMCS>

IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 11.09.05, 18:59
zaczynam od pazdziernika :D akademik przydzielony czekamy jeszcze z
przyjaciolka na jej decyzje i hehe rozpoczynamy,piszcze,piszcie i tak sie
spotkamy:Pa czemu nie mozna wczesniej poklikac:P jakos tak ..hmm razniej:D
Obserwuj wątek
    • Gość: mgg Re: SOCJOLOGIA<UMCS> IP: *.promax / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 08:41
      ja rowniez zaczynam tam studiowac...I szczerze mowiac obawiam sie początkow
      tego wszystkiego, zeby zadna ze spraw mi nie umknela, zebym wszystko wiedziala
      itd :/ Wiecie, plan, w jakiej grupie jestem, ksiazki...wszystko :P a najgorsze
      ze bede tam sama :/ A jak wy sie czujecie przed początkiem pazdziernika?
      • Gość: branko rasic Re: SOCJOLOGIA<UMCS> IP: 80.51.118.* 12.09.05, 10:32
        o mgg, to ty pisalas tam kiedys ze zamierzasz uderzyc na politologie do
        wankowicza? ;] jam ostatecznie wyladowal na zaocznej politologii na...umcs ;-)i
        congrats za dostanie sie na dzienna socjo. ;-)
        • Gość: mgg Re: SOCJOLOGIA<UMCS> IP: *.promax / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 11:29
          tak, zlozylam juz nawet tam papiery... ale naturalnie potem je zabralam :)
          (oddali mi wpisowe:D) A na socjlogie dostalam sie z odwolania, na początku
          zabraklo mi 5 pkt zeby sie dostac. Trochę się wahałam, ale w końcu uznalam, ze
          studia magisterskie naUMCS beds lepszym wyborem niz licencjackie na prywatnej
          uczelni, ktora w dodatku coraz popada w jakies tarapaty...
          No... a teraz boje sie, ze nie poradze sobie w tym balaganie panujacym na
          panstwowych uczelniach... Trzeba bedzie wyrobic sobie znajomosci wsrod ludzi ze
          starszego rocznika :P
          pozdrawiam
          • rodzynia Re: SOCJOLOGIA<UMCS> 17.09.05, 19:30
            Witam ponownie :)

Może by tak odezwał się jakiś chłopak? :P Czy tylko same dziewczyny będą na
            naszym kierunku? Jak myślicie? :)

Pozdrawiam
            • Gość: xxx Re: SOCJOLOGIA<UMCS> IP: 217.97.247.* 17.09.05, 20:46
              a mogą byc ludzie nie z waszego kierunku?? :D ...ale chłopak będzie :D
              • Gość: mgg Re: SOCJOLOGIA<UMCS> IP: *.promax / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 10:19
                No wlasnie, jak na razie wszystko wskazuje na deficyt męzczyzn :) A dziwne, bo
                na liscie kandydatow sporo bylo Tomków, Romków i Pawłów :P
                • rodzynia Re: SOCJOLOGIA<UMCS> 18.09.05, 12:52
                  Jeśli byli jacyś kandydaci, to dobrze. Może nie powtórzy się sytuacja z
                  SeXmisji :D

XXX oczywiście, że możesz się z nami zinterować :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka