Gość: asiaiasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 16:04 Kto się wybiera na KSW?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asiaiasia Re: KSW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 16:33 jaki kierunek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: KSW!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.09.05, 18:54 i ja :)) na stosunki ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza19 Re: KSW!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:45 ja tez na stosunki :-)))))) tyle ze na handel zagraniczny i na zaoczne.kto tu bedzie ze mna w grupie?????odezwijcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: KSW!!! 12.09.05, 21:28 Ja też idę, na politologię. Ale wiecie co? Byłam w naszej szkole w sosbotę, bo trzeba było zawieść ten dowód wpłaty i przeżyłam szok. Tam było masę ludzi. Trwała kampania wrześniowa i były kolejki do kasy. Jak teraz jest tyle ludzi, to co będzie jak szkoła zacznie chodzić pełną parą. A może tylko ja trafiłam na taki dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
lena7a KSW!!! 12.09.05, 23:21 Ja też jestem na politologii... Ludzi w KSW jest naprawdę dużo...(chyba tylko idiota nie przeszedłby takiej prymitywnej romzmowy kwalifikacyjnej)...ale tylko na początku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaiasia Re: KSW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 12:41 POLITOLOGIA - komunikacja społeczna dzienne licencjackie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto ja?19 Re: KSW!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:48 kto słyszał ze ksw ma byc szkołą państwową?????? czy to prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: KSW!!! IP: *.77.classcom.pl 13.09.05, 14:57 ja na komunikaje społecZna-zaoczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSW Re: KSW!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.05, 16:57 K-up S-obie W-yksztalcenie :P i mowcie sobie co chcecie:D Odpowiedz Link Zgłoś
tolka19 Re: KSW!!! 14.09.05, 20:15 hahahaha w ogóle to śmieszni jesteście - Ci który piszą różne głupie rzeczy na ksw i inne prywatne uczelnie <hahaha> żal wam? chyba macie jakies kompleksy hahaha najlepiej to oszczezdzcie sobie tego typu puste posty ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARAN Re: KSW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 22:36 no i jeszcze ja :] prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: KSW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:47 ja na architekture i medycynę Odpowiedz Link Zgłoś
tolka19 Re: KSW!!! 15.09.05, 09:07 no to coraj wiecej nas sie tutaj zbiera :) jak narazie to kazdy na coś innego :p no zobaczymy zobaczymy...7 pazdziernika sie okaza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: KSW!!! IP: *.boreknet.com 15.09.05, 13:35 no właśnie 3 - spotkanie organizacyjne :] Odpowiedz Link Zgłoś
tolka19 Re: KSW!!! 15.09.05, 14:39 czy ktoś z was wie coś o stypedniach ale tych z wyzszej półki nie tych z uczelni tylko z ministerstwa?? jakies doklandiejsze informacje?? a czy na stupendium mozna juz pod koniec 1 roku sie starac o wyjazd?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaiasia Re: KSW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 19:16 odnawiam post! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARAN stypendium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 11:33 o ile sie nie myle to wszytskie stypendia przyznawane sa dopiero od drugiego roku Odpowiedz Link Zgłoś
jakaa Re: KSW!!! 16.09.05, 11:42 ja bede na pedagogice resocjalizacyjnej... tez bylam ostatnio na KSW i troche ludu bylo ;-)jeszcze 2 tyg... jakie wrazenia i odczucia? :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . wystarczy? IP: *.boreknet.com 16.09.05, 12:30 a wystarczy jak się prześle faksem wszelkie potwierdzenia wpłat? żeby potem można było odebrać indeks itp. (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: wystarczy? IP: *.wisniowski.pl 16.09.05, 13:49 ja jestem na dziennych na handlu zagranicznym :) Odpowiedz Link Zgłoś
tolka19 Re: wystarczy? 17.09.05, 11:14 potwierdzenie wpłat takich jak za rozmowe kwalifikacyjna i wstępne przesyła sie faksem a za czesne to na twój indywidualny numer bankowy który otrzymałeś i wtedy juz nie trzeba faksem przesyłać, a jesli chodzi o otrzymanie indeksu itp. to osobiście chyba trzeba do dziekanatu dać potwierdzenia wpłat ale to już chyba w dniu odbierania czyli 3 IX :) Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: KSW!!! 17.09.05, 11:23 jesli chodzi o wyjazdy na stypendia zagraniczne, to mozna od razu sie starac. Bedzie organizowane spotkanie. na drugi semestr mozna sie juz zalapac. Odpowiedz Link Zgłoś
tolka19 Re: KSW!!! 17.09.05, 11:25 na drugi semesrt juz? madai wiesz cos wiecej ..jesli tak to napisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija84 Re: KSW!!! IP: *.whitemouse.com.pl 19.09.05, 22:50 Hej! Studiuje na KSW już 3 rok, teraz licencjat:) Poszukuje osób, które znają tych wykładowców: Grochowski Jan i Pani Jasiecka. Do 3 października muszę wybrać promotorów a te dwa nazwiska nic mi nie mówią:) Za informacje z góry dziękuje:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirabell Re: KSW!!! IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:56 A ja się wybieram na administracje( dzienne, licencjat) idzie ktoś z was na ten kierunek ;P ?? lepiej poznać kogoś wcześniej bo troche łyso tak.... Odpowiedz Link Zgłoś