Dodaj do ulubionych

UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe

15.09.05, 22:44
wizyta na wydziale zaliczona.
2 godziny odstane.
legitymacja odebrana.
studenci pierwszego roku odezwijcie się!! :))
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia 19 Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 07:51
      ja razem z tobą!!!!
      • Gość: *paula* Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe IP: *.tomaszow.mm.pl 16.09.05, 09:58
        Ja już
        • Gość: *paula* Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe IP: *.tomaszow.mm.pl 16.09.05, 10:00
          Ja już jestem na 3 roku msg.
          Gratuluje wam wyboru! Choc znalazłam sie tu przez przypadek ani razu nie
          żałowałam swojego wyboru! Kierunek bardzo ciekawy i przyjemny!
          • mikaas3 Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe 16.09.05, 10:41
            cieszę się :) mam parę pytań,takich które student 3 roku wie: jak jest z planem
            zajęć, gdzie go można znaleźć i od kiedy, oraz języki. czy to nie dziwne, że na
            stosunkach międzunarodowych jest tylko jeden język? czy później dochodzi drugi?
            acha i jeszcze jakie zajęcia na wf polecasz i jakie są.
            pozdrawiam.

Do Kasi. mój numer gg 7862709. chcę już poznać trochę ludzi, aby mi było
            raźniej;)
            • Gość: *paula* Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe IP: *.tomaszow.mm.pl 16.09.05, 11:00
              Plany zajęć możesz znalesc na stronie wydziałowej czyli www.eksoc.uni.lodz.pl
              na razie ich jeszcze nie ma, ale mam nadzieje ze zaraz sie pojawią!
              Jesli chodzi o jezyki niestety jest tylko 1 ;(
              to chyba najwieksza wada. wynika to z braku srodkow finansowych.
              Jest na wydziale studium jezykow obcych, tam mozesz sie uczyc jezykow
              dodatkowo. semestr kosztuje ok 200zł.
              Jesl chodzi o wf to nie jestem eksppertem, bo nie chodziłam.
              I jeszcze jedno, te stosunki zdecydowanie różnią sie od większości stosunków
              miedzynarodowych, sa zupełnie inne niż na wydziale smip, to jest własciwie
              inaczej ekonomia miedzynarodowa, a glówne specjalizacje to handel zagraniczny i
              finanse miedzynarodowe.
              Ci którzy tego nie wiedza mogą sie bardzo zdziwic!
              i jeszcze badz przygotowana na troche przedmiotów scisłych-> matma, statystyka,
              ekonomertia...
              • mikaas3 Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe 16.09.05, 11:11
                jestem przygotowana na to, bo wiedziałam jakie są przedmioty. mnie właśnie
                chodziło o coś takiego i zdaję sobie sprawę, że ten kierunek kiedyś nazywał się
                handel zagraniczny (czy jakoś podobnie).
                co się robi na inauguracji roku akademickiego?
                • Gość: *paula* Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe IP: *.tomaszow.mm.pl 16.09.05, 11:17
                  To takie zwyczajne rozpoczecie roku, tylko trzeba podpisac slubowanie i rozdaja
                  indeksy. czasem jest jakis wyklad. Nie ma się czego obawiac :)
                  • mikaas3 Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe 16.09.05, 22:55
                    ślubowanie podpisywałam teraz, jak odbierałam legitymację (mam legitymację
                    studencką ;))) jupppi!)
                    Paula, czy mogę Cię dręczyć jakbym miała jakieś pytania? nigdy w życiu nie
                    studiowałam i pewnie będę miała ich całe mnóstwo :)
                    • Gość: *paula* Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe IP: *.tomaszow.mm.pl 17.09.05, 14:29
                      Pewnie że możesz mnie podręczyć :)
                      • mikaas3 dręczę :) 18.09.05, 18:23
                        wymyśliłam sobie, że w ramach wf zapiszę się na judo ;)
                        czy słyszałaś coś może o tym, znasz kogoś kto to uprawiał i co mówił?
                        • Gość: *paula* Re: dręczę :) IP: *.mnc.pl 19.09.05, 08:29
                          cHYBA NIESTETY NIE ZNAM! Jakoś tak się jakoś mocno wfami nie interesowałam a
                          moi znajomi na basenik chodzili
                          • mikaas3 Re: dręczę :) 20.09.05, 19:16
                            dręczenia ciąg dalszy. mogłabyś coś powiedzieć o Dr.W.Rostockim i Dr.M.Zajdel
                            (nie wiem jak to sie odmienia) ? mam z nimi wykłady do wyboru i się namyślam.
    • Gość: polecam Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe IP: *.zar.vectranet.pl / 80.51.235.* 16.09.05, 10:12
      allegro.pl/show_item.php?item=63663722
    • martini.wnm Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe 16.09.05, 16:46
      Ja też na stosunki:) A skąd jesteście?
      • mikaas3 Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe 16.09.05, 22:54
        z Łodzi. nie będę miała daleko na uczelnię :)
        a Ty?
        • martini.wnm Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe 17.09.05, 13:53
          Ja też Łódź i też niedaleko od wydziału bo na Narutowicza:) Chyba jesteśmy
          sąsiadkami:P
          • martini.wnm Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe 17.09.05, 13:56
            Jak ktos am ochotę pogadać jeszcze przed 1 października to zapraszam na gg: 5175115
            • mikaas3 Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe 17.09.05, 15:44
              napisałam do Ciebie. mam nadzieje, że doszło, bo to różnie bywa ;)
              • martini.wnm Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe 19.09.05, 10:16
                Nic nie doszło:/
                • mikaas3 Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe 19.09.05, 12:37
                  próba druga. właśnie wysłałam. moze tym razem dojdzie
    • mikaas3 ile wykładów można/trzeba wybrać? 20.09.05, 19:34
      chodzi mi o wykłady do wyboru na rok I
      • martini.wnm Re: ile wykładów można/trzeba wybrać? 20.09.05, 20:20
        hej:) wybierasz sobie jeden wyklad z tej listy w na stronie uniwerku.
      • martini.wnm Re: ile wykładów można/trzeba wybrać? 20.09.05, 20:21
        A idziesz w końcu na tą psychologię?
        • Gość: gienio Re: ile wykładów można/trzeba wybrać? IP: *.astral.lodz.pl 20.09.05, 21:20
          bee my nie mamy wykladow do wyboru :((
        • mikaas3 Re: ile wykładów można/trzeba wybrać? 21.09.05, 11:27
          na razie się na nią zarejestrowałam. jest strasznie dużo chętnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka