mikaas3 15.09.05, 22:44 wizyta na wydziale zaliczona. 2 godziny odstane. legitymacja odebrana. studenci pierwszego roku odezwijcie się!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia 19 Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 07:51 ja razem z tobą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *paula* Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe IP: *.tomaszow.mm.pl 16.09.05, 09:58 Ja już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *paula* Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe IP: *.tomaszow.mm.pl 16.09.05, 10:00 Ja już jestem na 3 roku msg. Gratuluje wam wyboru! Choc znalazłam sie tu przez przypadek ani razu nie żałowałam swojego wyboru! Kierunek bardzo ciekawy i przyjemny! Odpowiedz Link Zgłoś
mikaas3 Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe 16.09.05, 10:41 cieszę się :) mam parę pytań,takich które student 3 roku wie: jak jest z planem zajęć, gdzie go można znaleźć i od kiedy, oraz języki. czy to nie dziwne, że na stosunkach międzunarodowych jest tylko jeden język? czy później dochodzi drugi? acha i jeszcze jakie zajęcia na wf polecasz i jakie są. pozdrawiam. Do Kasi. mój numer gg 7862709. chcę już poznać trochę ludzi, aby mi było raźniej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *paula* Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe IP: *.tomaszow.mm.pl 16.09.05, 11:00 Plany zajęć możesz znalesc na stronie wydziałowej czyli www.eksoc.uni.lodz.pl na razie ich jeszcze nie ma, ale mam nadzieje ze zaraz sie pojawią! Jesli chodzi o jezyki niestety jest tylko 1 ;( to chyba najwieksza wada. wynika to z braku srodkow finansowych. Jest na wydziale studium jezykow obcych, tam mozesz sie uczyc jezykow dodatkowo. semestr kosztuje ok 200zł. Jesl chodzi o wf to nie jestem eksppertem, bo nie chodziłam. I jeszcze jedno, te stosunki zdecydowanie różnią sie od większości stosunków miedzynarodowych, sa zupełnie inne niż na wydziale smip, to jest własciwie inaczej ekonomia miedzynarodowa, a glówne specjalizacje to handel zagraniczny i finanse miedzynarodowe. Ci którzy tego nie wiedza mogą sie bardzo zdziwic! i jeszcze badz przygotowana na troche przedmiotów scisłych-> matma, statystyka, ekonomertia... Odpowiedz Link Zgłoś
mikaas3 Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe 16.09.05, 11:11 jestem przygotowana na to, bo wiedziałam jakie są przedmioty. mnie właśnie chodziło o coś takiego i zdaję sobie sprawę, że ten kierunek kiedyś nazywał się handel zagraniczny (czy jakoś podobnie). co się robi na inauguracji roku akademickiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *paula* Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe IP: *.tomaszow.mm.pl 16.09.05, 11:17 To takie zwyczajne rozpoczecie roku, tylko trzeba podpisac slubowanie i rozdaja indeksy. czasem jest jakis wyklad. Nie ma się czego obawiac :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikaas3 Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe 16.09.05, 22:55 ślubowanie podpisywałam teraz, jak odbierałam legitymację (mam legitymację studencką ;))) jupppi!) Paula, czy mogę Cię dręczyć jakbym miała jakieś pytania? nigdy w życiu nie studiowałam i pewnie będę miała ich całe mnóstwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *paula* Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe IP: *.tomaszow.mm.pl 17.09.05, 14:29 Pewnie że możesz mnie podręczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikaas3 dręczę :) 18.09.05, 18:23 wymyśliłam sobie, że w ramach wf zapiszę się na judo ;) czy słyszałaś coś może o tym, znasz kogoś kto to uprawiał i co mówił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *paula* Re: dręczę :) IP: *.mnc.pl 19.09.05, 08:29 cHYBA NIESTETY NIE ZNAM! Jakoś tak się jakoś mocno wfami nie interesowałam a moi znajomi na basenik chodzili Odpowiedz Link Zgłoś
mikaas3 Re: dręczę :) 20.09.05, 19:16 dręczenia ciąg dalszy. mogłabyś coś powiedzieć o Dr.W.Rostockim i Dr.M.Zajdel (nie wiem jak to sie odmienia) ? mam z nimi wykłady do wyboru i się namyślam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe IP: *.zar.vectranet.pl / 80.51.235.* 16.09.05, 10:12 allegro.pl/show_item.php?item=63663722 Odpowiedz Link Zgłoś
martini.wnm Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe 16.09.05, 16:46 Ja też na stosunki:) A skąd jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
mikaas3 Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe 16.09.05, 22:54 z Łodzi. nie będę miała daleko na uczelnię :) a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
martini.wnm Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe 17.09.05, 13:53 Ja też Łódź i też niedaleko od wydziału bo na Narutowicza:) Chyba jesteśmy sąsiadkami:P Odpowiedz Link Zgłoś
martini.wnm Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe 17.09.05, 13:56 Jak ktos am ochotę pogadać jeszcze przed 1 października to zapraszam na gg: 5175115 Odpowiedz Link Zgłoś
mikaas3 Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe 17.09.05, 15:44 napisałam do Ciebie. mam nadzieje, że doszło, bo to różnie bywa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martini.wnm Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe 19.09.05, 10:16 Nic nie doszło:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mikaas3 Re: UŁ. eko-soc stosunki międzynarodowe 19.09.05, 12:37 próba druga. właśnie wysłałam. moze tym razem dojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
mikaas3 ile wykładów można/trzeba wybrać? 20.09.05, 19:34 chodzi mi o wykłady do wyboru na rok I Odpowiedz Link Zgłoś
martini.wnm Re: ile wykładów można/trzeba wybrać? 20.09.05, 20:20 hej:) wybierasz sobie jeden wyklad z tej listy w na stronie uniwerku. Odpowiedz Link Zgłoś
martini.wnm Re: ile wykładów można/trzeba wybrać? 20.09.05, 20:21 A idziesz w końcu na tą psychologię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: ile wykładów można/trzeba wybrać? IP: *.astral.lodz.pl 20.09.05, 21:20 bee my nie mamy wykladow do wyboru :(( Odpowiedz Link Zgłoś
mikaas3 Re: ile wykładów można/trzeba wybrać? 21.09.05, 11:27 na razie się na nią zarejestrowałam. jest strasznie dużo chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś