Dodaj do ulubionych

INAUGURACJA UAM

23.09.05, 11:47
Zaczyanm I rok i mam pytanko do starszych kolegów/koleżanek ;-) Czy koniecznie
trzeba być na uroczystości w auli, czy wystarczy iść tylko na spotkanie
wydziałowe? Kiedy rozdawane są indeksy i legitymacje? PROSZĘ, napiszcie
Obserwuj wątek
    • Gość: :/ Re: INAUGURACJA UAM IP: *.icpnet.pl 23.09.05, 13:17
      Mnie tez to interesuje. Mam tez drugie pytanie, czy tego 30.09 dostaniemy
      legitymacje? Moja kumpela dostala zawiadomienie, ze ma wplacic 5 zł na konto
      uniwerku za legitymacje, ja nic takieg nie dostalam, wiec juz sama nie wiem...
      • kasia006 Re: INAUGURACJA UAM 23.09.05, 13:24
        nie wiem, kiedy dostaniemy legitymacje, ale ja też nie dostałam żadnego
        zawiadomienia. Dziwne...
        • Gość: Prafnik Re: INAUGURACJA UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 13:35
          a jak tam na WPiA?? ja dostałem zawiadomienie, że inauguracja jest 30 IX ale podobno nie trzeba tam być bo wtedy to tylko zapisy na wf (info z dziekanatu) a spotkanie informacyjne z opiekunem roku będzie 03 X w pn o 18 w Collegium Minus; o legitymacjach i indeksach też nic nie wiem i jeszcze nic nie płaciłem, pozdrawiam
        • Gość: maria Re: INAUGURACJA UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 16:45
          a ja dostalam; a na stronie wydzialu wyczytalam, ze za indeks tez sie placi -
          15zl.
          • Gość: :/ Re: INAUGURACJA UAM IP: *.icpnet.pl 23.09.05, 20:13
            No wlasnie, moze ktos z obecnych studentow UAM-u sie wypowie? Kiedy dostaje sie
            legitke i indeks? Jesli 30.09 to czy musze wczesniej za niego zaplacic, czy moze
            wystarczu poźniej, kiedy mnie łaskawie powiadomia o tym obowiazku?
            • Gość: Prafnik Re: INAUGURACJA UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:26
              na stronie głównej Uniwersytetu są już informacje dotyczące inauguracji (w lewym górnym rogu okienko) ale o legitymacjach nic nie ma ;/ pozdrawiam
            • Gość: Biolożka Re: INAUGURACJA UAM IP: *.icpnet.pl 23.09.05, 21:03
              My mielismy spotkanie wydziałowe po inauguracji w auli, wtedy dostaliśmy legitki
              i indeksy. Za indeksy placiliśmy, ale dwa lata temu okazało się, że bezprawnie.
              Wtedy dziekanat wywiesił maleńka karteczkę, że oddaje pieniadze. Kto jej nie
              zauważył i nie zdążył w terminie, to mu przepadło :( Dowiedzcie się, czy jeśli
              każą wam płacić za indeksy, to jest to zzgodne z obecnymi przepisami.
              • Gość: :/ Re: INAUGURACJA UAM IP: *.icpnet.pl 23.09.05, 22:10
                A wpłacaliście kase na legitki (i indeksy) przed tym spotkaniem wydzialowym? Czy
                na nim, po nim?
                • Gość: o'le! Re: INAUGURACJA UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 22:13
                  na legitke tza - przed, a o kase na index jeszcze sie nie prosili
                  • Gość: :/ Re: INAUGURACJA UAM IP: *.icpnet.pl 23.09.05, 22:17
                    Oki, to musze w takim razie po raz kolejny atakowac panie na uni moimi
                    telefonami, bo mnie nawet o kase na legitke jeszcze nie "poprosili", a zalezy
                    mi, zeby ją otrzymac tego 30.09. Ech...
    • Gość: . Re: INAUGURACJA UAM IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 12:00
      .
      • Gość: aga Re: a moze ktos na zaoczne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 23:24
        najlepiej na socjologie:)jelsi jest ktos taki to 7343271 nr gg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka